0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Ох чета и сърцето ми се къса.Сигурно и вие сте се питали защо защо на мен но аз спрях да си задавам този въпрос отдавна.Надявам се да има много бебета тази година и се надявам Душка да опита пак и знам че този път ще успее.Днес ми е 13 ден и направих уринен тест-отрицателен.Утре ще направя кръвен но някакси знам какъв е резултата.Момчета след три неуспешни опита дали да си пусна имунологични и някой знае ли къде мога в пв да пусна кръвен?
*
Ох чета и сърцето ми се къса.Сигурно и вие сте се питали защо защо на мен но аз спрях да си задавам този въпрос отдавна.Надявам се да има много бебета тази година и се надявам Душка да опита пак и знам че този път ще успее.Днес ми е 13 ден и направих уринен тест-отрицателен.Утре ще направя кръвен но някакси знам какъв е резултата.Момчета след три неуспешни опита дали да си пусна имунологични и някой знае ли къде мога в пв да пусна кръвен?
Моя кръвен тест в Пловдив съм го пускала в Медикус алфа-става за 40 мин.
Успех.
*
Да се наредя и аз сред чакащите.То май наистина този период ще мине най-бавно.Моят тест ще бъде на 25.04. и така се надявам да е  :bfp: Пожелавам успех на всички чакащи и на себе си разбира се.Чакането заедно може би ще бъде по-лесно.
Моят трансфер беше на трети ден и незная какво ще стане,но какъвто ми е късмета-старая се да мисля позитивно.
Аз мойте кръвни тестове ги правех в лаборатория Писанец в Пловдив.

Успех! :bori_005: :bori_002:
« Последна редакция: Април 13, 2008, 19:15:19 pm от Kotkata »
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
От сърце ти желая кръвен да е положителен!!!
ако все пак не е ,непремено пусни имунологични и генетични изследвания,дори се чудя защо до сега не сте ги направили?при условие че имате 2 неуспешни опита мисля че трябваше да ги направите още преди 3 опит
иначе за имунологични и ген.изследвания ....бих ти препоръчала да ги направиш в Плевен при доцент Конова или в София.
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
Хей, момичета, защо така ни изостана темичката? Хайде казвайте хубави новинки!!!!!!!! :P

*
Здравейте момичета, аз за съжаление не мога да се похваля с хубави новини. Не доброто покачване на ЧХГ-то се оказа наистина че не е на добре и бременността се оказа в тръбата. Три седмици подред пусках кръвни тестове, ЧХГ хормона се качваше с 65% за 48часа. Надявах се да бъда от случаите при които въпреки това всичко ще е наред и предполагах че не виждаме нищо в матката защото хормона беше под 1000. След като установихме, че е в тръбата вече се молех да не се покачва много и започнах метотрексат, но стана обратното - ЧХГ-то започна да се вдига много бързо, ембриона продължи да расте и ясно се виждаше пулс. Така се наложи да отстраним единствената ми тръба. :( Д-р Даскалов и д-р Минев извършиха премахването с лапароскопия. Още се опитвам да свикна с факта, но предполагам с времето ще ми мине и се надявам че един ден ще се случи чудото и на нас.
Пожелавам ви момичета много положителни резултати от които да се родят прекрасни бебета и по-малко притеснения и тревоги!
*
fauna , съжалявам!  :bighug:
*
Здравейте момичета, аз за съжаление не мога да се похваля с хубави новини. Не доброто покачване на ЧХГ-то се оказа наистина че не е на добре и бременността се оказа в тръбата. Три седмици подред пусках кръвни тестове, ЧХГ хормона се качваше с 65% за 48часа. Надявах се да бъда от случаите при които въпреки това всичко ще е наред и предполагах че не виждаме нищо в матката защото хормона беше под 1000. След като установихме, че е в тръбата вече се молех да не се покачва много и започнах метотрексат, но стана обратното - ЧХГ-то започна да се вдига много бързо, ембриона продължи да расте и ясно се виждаше пулс. Така се наложи да отстраним единствената ми тръба. :( Д-р Даскалов и д-р Минев извършиха премахването с лапароскопия. Още се опитвам да свикна с факта, но предполагам с времето ще ми мине и се надявам че един ден ще се случи чудото и на нас.
Пожелавам ви момичета много положителни резултати от които да се родят прекрасни бебета и по-малко притеснения и тревоги!
:bighug: Съжалявам за това , което е трябвало да преживееш!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
Фауна, съжалявам много за това, което ти се е наложило да преживееш!!! :(

Фауна, много, много съжалявам  :(
*
Фауна,много съжалявам за това,което си преживяла  :(!

Още се опитвам да свикна с факта, но предполагам с времето ще ми мине и се надявам че един ден ще се случи чудото и на нас.
Силно те прегръщам и ти желая от все сърце чудото да ти се случи съвсем скоро!
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Момичета, имам брадавици и кокоши трън, трябва първо с тях да се справя.А не ми се отлага процедурата вече, помагайте.

http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=27352.0
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
А при мен не се стигна до трансфер... от 5 яйчица, нито един ембрион... иде ми да се пръсна....
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
А при мен не се стигна до трансфер... от 5 яйчица, нито един ембрион... иде ми да се пръсна....
:(
<a
*
fauna, съжалявам  :(