0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
на четвъртия ден от пункцията/включвам и деня на пункция/. Съжалявам, но не помня точно на колко са се разделили, но нещо ми се върти в главата цифрата 8. Показваха ми ги на монитор. И ембриолога ме успокои, че делението и развитието е правилно. Правих и иглотерапия - 2 сеанса . Единия веднага след трансфера, другия на следващия ден. Док ми препоръча да го направя, защото много добре влияело при имплантирането на ембрионите и го препоръчвал при няколко несполучливи опита ин-витро или както в моя случай - при малко ембриони. Повишавал се значително шанса.
Теди, ти къде прави опита си? Ако наистина ембрионите са били разделени на 8 - това е идеално за 3-ти ден. Съжалявам, че бремеността ти не е завършила успешно! На нас д-р Тачева ни дава по една дискета, на която са записани ембриончетата.

*

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Нормално е на 3-ти ден да са разделени на 8.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
Ами док и ембриолозите казаха, че наистина ембрионите са много добри. Първия опит правих при д-р Стаменов. Сега съм пак при него. Не бих го сменила въпреки голямото чакане. След изследванията, които направих в последния месец-два се предполага, че причината е в повишените анти-бета2-гликопротеин І антитела - 1.3 като нормата е до 0.8. На базата на това доц. Конова ми каза, че при следваща бременост трябва до края да вземам аспирин. Сега като излезят резултатите от тромбофилията ще прецени дали да включи и фраксипарин.
Душе, мила :bighug:, много съжалявам.
 Не се предавай така лесно!
Знам, че е тежко в такъв момент, но ще видиш, че ще изгрее и твоето слънчице скоро!
*
Записвам се за темата, защото не мога без вас.Обичам ви и трябва да стискам палци за всяка една от вас.

Фауна, не се притеснявай.И аз бах като тебе и момичетата тука помнят кво тръшкане и рев бях.Прочети ми дневника ако искаш и виж стойностите на ЧХГто ми какви бяха.

А ето и инфо за ЧХГ според което си си в норми

ЧХГ нива по седмици от първия ден на последния менструален период (ПРМ) или в гестационни седмици*:

• 3 седмици от ПРМ: 5 - 50 mIU/ml
• 4 седмици от ПРМ: 5 - 426 mIU/ml
• 5 седмици от ПРМ: 18 – 7 340 mIU/ml
• 6 седмици от ПРМ: 1 080 – 56 500 mIU/ml
• 7 - 8 седмици от ПРМ: 7 650 – 229 000 mIU/ml
• 9 - 12 седмици от ПРМ: 25 700 – 288 000 mIU/ml
• 13 - 16 седмици от ПМП: 13 300 – 254 000 mIU/ml
• 17 - 24 седмици от ПМП: 4 060 – 165 400 mIU/ml
• 25 - 40 седмици от ПМП: 3 640 – 117 000 mIU/ml
• не бременни: <5.0 mIU/ml

http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=542&Itemid=82
*
Благодаря Pukanka, още при първите резултати от кръвния няколко пъти отварях и четох дневника ти и това донякъде ме успокояваше. Дано наистина всичко е наред.  :hug2:
*
fauna, миличка за зацапването не се притеснявай, често се случва. Що се отнася до покачването на ЧХГ-то щом е започнало да се удвоява през последните 48 часа мисля всичко е наред.
Стискам палци за една безпроблемна бременност и на финала здраво и сладко бебче!
*
fauna, стискам ти палци всичко да е наред.  preggo

Здравейте момичета :) Днес ходих да правя кръвен тест. Резултата ми е 12.34. Днес ми е 14 ден от трансфера. Май стана чудото... :)
Браво, още една хубава новинка!

Тази темичка започна така и дано да продължи така!

Поздравления!

*
Браво, msaint! Пиши ни как се движат стойностите след 2 дена! Стискам ти палци твоето чудо да се е случило.

Дано, дано :)...В Понеделник пак ще пиша като ми излязат резултатите :)

Дано вече да няма лоши резултати и всички да се похвалим, че ще ставаме мами :)  preggo
fauna,и аз ти стискам палци :bighug:,дано всичко да е наред.:bighug:

msaint,Браво и на теб.  :D
*
хайдееееее,момичета!
Тази тема трябва да е много силна,благодарение на вашите успехи!!!!
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
Дидка, какво правиш ти тук? Разрешено ти е само да наблюдаваш, хич не те искам да се включваш. Е, Ако се наложи ще ти пазя местенце до себе си...ама, хич не ми се ще :lol: Или по-точно ще ти отстъпя моето след месец. Прегръщам ви всички. Дано както тръгна темичката , до края на Юни да нямаме нито един отрицателен теста.  :?

Ето че дойде и моят ред да стартирам процедура. На 07.04 док ме вика на преглед и да уточним как ще протече самата стимулация.
 Успех на всички момичета и вярвам, че тази тема ще бъде изпълнена само със сбъднати мечти.
Момичета имам един въпрос към вас...
Предстои ми да правя инвитро на следващ цикъл.
Историята ми е такава - спермограма 1% по Крюгер и липса на ову при мен. Първоначално док. каза, че може и по ест. път да стане като ми изписа Клостил.По ред причини решихме, че искаме да минем направо на инвитро.Сега си чакам цикъла и когато дойде док. ме вика на 20ти ден ...
Исках да попитам да го взимам ли този клостил или не ?
*
Исках да попитам да го взимам ли този клостил или не ?

Не, разбира се! След като ще правите ин витро ти предстои сериозна стимулация, която ще бъде с други фоликустимулиращи средства и клостила няма място тук :D Успех!
*
хехееее :oops:...ми ,чакам момичетата да почнат да се хвалят...белкем ме заразят :D