0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
 Момичита тези дни смятам вече да започна стандартните изследвания преди зачеване, но все още не съм ориентирана къде и при кой доктор в Пловдив е най добре да отида. До сега за профилактични прегледи съм ходила при Др. Петров в 4-та поликлиника но сега мисля че ми трябва специалист. Ако знаете подходящ лекар моля ви за съветче.
   Благодаря ви предварително !!!
DSC00102
*
Re: Помощ за избор на гениколог в Пловдив.
« Отговор #1 -: Март 24, 2008, 10:15:36 am »
Д-р Даскалов-Медикус алфа
*

yana-v

• 1207
  • Ще порасна голяма!!!
« Отговор #2 -: Март 24, 2008, 10:18:00 am »
д-р Васил Даскалов! ПРеглежда в Медикус алфа! Няма да сбъркаш казвам ти го от личен опит! Не съм от вашия град, но ако се наложи пак бих дошла защото му имам пълно доверие!  УСПЕХ И БЪРЗО ДА ВИДИШ ДВЕТЕ ЧЕРТИЧКИ!!!
*
« Отговор #3 -: Март 24, 2008, 11:26:39 am »
Много ви благодаря момичета, бяхте светкавично бързи !!!  :balk_81:
DSC00102
*
« Отговор #4 -: Март 24, 2008, 11:31:41 am »
 А също така някой знае ли Др. Даскалов и Др. Даскалова имат ли нещо общо или случайно фамилиите им съвпадат. Понеже моят приятел днес ще ходи при нея...
DSC00102
*
« Отговор #5 -: Март 24, 2008, 11:38:56 am »
Д-р Даскалова е съпругата на Д-р Даскалов :)
*
« Отговор #6 -: Март 24, 2008, 12:30:35 pm »
zdr. Az hodia pri d-r Ionchev, i sled ksto sam smenila symati lekari, nai-nakraia namerih lekar koito ti obra6ta vnimanie i provejda adekvatni lechenia. imah stra6no mnogo problemi , koito drygite lekari ne otkriha, no pri nego ne6tata se opraviha . Raboti v okrajna bolnica.

От модератора: Пиши на кирилица или ползвай кредор!
« Последна редакция: Март 24, 2008, 12:33:58 pm от rally_pat »
*

wild cat

• 404
  • Няма начин да няма начин!
« Отговор #7 -: Март 24, 2008, 14:05:25 pm »
Момичита тези дни смятам вече да започна стандартните изследвания преди зачеване, но все още не съм ориентирана къде и при кой доктор в Пловдив е най добре да отида. До сега за профилактични прегледи съм ходила при Др. Петров в 4-та поликлиника но сега мисля че ми трябва специалист. Ако знаете подходящ лекар моля ви за съветче.
   Благодаря ви предварително !!!
Ако говориш за д-р Росен Петров, то моето мнение е: категорично не!!!
Ще ти кажа само, че същият господин, без никакви притеснения ми предлагаше инсеминация с материал, който предварително не се обработва по никакъв начин!!! Има "голям принос" и в това да не ми са правят нужните изследвания по време на бременност, въпреки, че ми се полагаха от Здравната каса. В резултат, на което вместо той да ми открие високо кръвно и албумин в урината се стигна до куриоза, че ми бяха открити при случаен преглед от ендокринолог. Още на следващия ден постъпих по спешност в болница. По-късно загубих бебето си. Направи си изводите сама!
Съжалявам, ако е прозвучало като очерняне на "доктора", но това е от моя личен опит! :(

*
« Отговор #8 -: Март 24, 2008, 15:10:14 pm »
wild cat - това което публикува ми е напълно достатъчно за да не посещавам вече този доктор "благодаря ти"  :balk_103:
DSC00102
« Отговор #9 -: Март 24, 2008, 16:54:31 pm »
Здравейте момичета,ние с моята приятелка също смятаме да ходим при д-р Даскалов,можете ли да ми кажете от колко до колко приема,питам защото някъде бях прочел че приема след
 14 00 часа.Благодаря ви предварително.
*
« Отговор #10 -: Март 24, 2008, 16:57:25 pm »
032 63 44 63-телефона на регистратурата да попитате за часа и ако искате да си запишите час.
*
« Отговор #11 -: Април 01, 2008, 18:06:14 pm »
Момичета благодаря ви от сърце. Д-р. Даскалов е страхотен  :D
DSC00102