Здравейте момичета!
Преди около 3 месеца научих за комбинацията на Doppel Herz C+Zinc+E, както и за чая от магарешки бодил и бабини зъби, а също и за бърканицата с мед. По предписание на лекар мъжа ми взима и алое. Пи също и антибиотик за лечение на простата, която се оказа уголемена.
И така, искам да споделя какъв е резултатът при нас, но искам предварително да уточня, че не сме правили контролна спермограма, защото изчакваме да минат пълни 3 месеца от започване на приема на всичко това.
Поради лечение при мен, се наложи да използваме презерватив наскоро. За моя огромна изненада в него имаше огромно количество сперма. Досега количеството беше толкова малко, че едва зацапваше презерватива отвътре (на спермограмите винаги е било под 1мл). Сега не само, че е видимо количество, а беше напълнило около 1см главичката на презерватива (не мога да предположа колко мл са това).
Бях толкова изненадана, че попитах мъжа ми дали не е сипвал вода
Естествено, че не е, това беше само шега.
Сега с нетърпение очаквам средата на февруари, за да видим какви са резултатите в действителност. Не се надявам на чудо, но все пак съм доволна от видимите промени.