Здравейте момичета!
От известно време чета и обсъждаме с мъжо тази информация. Той моичкия да си го похваля, няма скрупули и даже сам се натиска да пие всичко, което би помогнало (при нас аз съм тази, която има проблем с поемането на хапове). Ние сме с много лоша спермограма и той се е амбицирал да ме подпомогне максимално за ИКСИ-то (ако ни одобрят от здравната каса). От почти половин година по предписание на д-р Кацаров пие UNDESTOR - TESTOCAPS - това са капсули тестостерон (доставяме си ги от Румъния, щото се оказа, че в България няма кой да ги внесе). Оказа се, че нивата на тестостерон са му много ниски. Успоредно с това приемаше и Оксобор-форте - след 120 дни показателите му се бяха удвоили в положителна насока. Сега към тази комбинация приема и фолиева киселина и цинк. Но след като прочетохме за тази комбинация от витамин С + Zink + витамин Е и фолиева и селен решихме да го издирим и днес успяхме да намерим в една аптека в Русе една опаковка от 40 хапчета за 12,60 лв. Казаха, че постоянно зареждат, но ако искаме можем и заявка да си правим. Ако някои от вас имат проблем с доставката, само ни пишете и ще ви купим и пратим с куриер. Много е доволен, че няма да лапа по една шепа хапчета сутрин като пенсионерите. Сега ще гълта три (нищо че едното е с конски размери).