Браво на мен! Изчетох всичко на един дъх! Щеше ми се да имаме поне едно "+"-че, ама... хайде, нека да е днес или утре поне....
С двудневно закъснане -
на
Хриси! Миличка, дано скоро да бременееш, че и на нас да метнеш по някоя и друга плюнка, и ние с тебе в другата тема да отиваме!
Ифи, какво е това отказване, бре моме!? Я да не чувам такива неща, че съм тесен специалист в дърпането на уши!
Мегги, как така няма да си почиваш - я го давай малко по-еваш! След две седмици като започнем с лудата радост по твоите чертички, тогава разправяй, че няма да почиваш! Сега - скатавка малко!
Викс, покрихте ли нормативите! Покажи му на това твое момче кой командва в къщи - и атака! Благодаря ти от все сърце за молитвичката!
Бисерче, във вторник още като стана, а това е мноооого рано, към 6,30, започвам да ти стискам всички видове палци - ръце крака... ако трябва, мъжо ще ме носи три етажа до офиса, ама няма да пусна нищо, да знаеш! Дано ходенето до Руската църква да даде първите резултати при теб и при Мегги!
Симони, мацка, добра тактика за пълненето на торбичката с юнаци! Дано днес доки да каже, че нещата се развиват по план! На теб ти е лека ръчицата, така че съм убедена, че ще има голяма полза от ежедневното ходене до руската църква!
Роузи, миличка, хайде изпращай гостите и започвай лова! Аз точно този период - размножителния - най-много го обичам!
Искам на всички да кажа по нещо, ама ще стане поста ми километри дълъг!
Прегръщам ви всичките, да знаете!
Дани, не се ослушвай - къде си днес!? Без теб и Любекс не е така ведро в темата!
Любче, това твое закъснение... хм, съмнителна си ми!
Аз този месец зарязах и меренето на БТ и тестовете за Ову, а пък фоликуметрията... доки е в Русия
но си ловувам, де!