Момичета,тук съм ,ама с тая мойта работа,само вечер мога да ви наглеждам и да се включвам.
Мацки мога ли да ви попитам за мнение.Значи на 28.март ми дойде уж гадната лелка след 6 дневно закъснение.Имам правен един тест за бременност но е отрицателен,но аз мисля че този месец овуто ми е било по късно към 20 ден някъде/ако е имало такова/,защото тестовете които правих не го засякъха/в смисъл че до 17-19 ден показваха все 2 чертички ,но втората беше по бледа, и се оказах да правя след това/.Та лелката ме посети на 28 ,но почна с леко призапване,което днес вече 3 -ти ден ,не се е превърнало в нормален цикъл/който аз имам по принцип на 26-28 дни ,ми идва/.Та просто незнам на какво се дължи.Дали може да е бременост,ако си направя още един тест дали ще е от полза.Просто супер съм притеснена,Имам само болки в гърдите,и то не е такава болка каквато е била предишните пъти при идването на М..Благодаря ви предварително.
Иакам да пожелая на всички ловуващи ,да хванат прячката,а на тези ,които чакат,да не идва при тях лелката.