0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Мнооооого ++++++++++ резултати да има за НАС!
« Отговор #500 -: Март 27, 2008, 18:47:13 pm »
ОЧАКВАЩИ !!!   :bfp: 

mimcheto_85         
dianka         16.(17).03                         
Galichka       23-24.03       
tani77         23-24.03   
malkoto_dqvolche 23-24.03
eveishan       28.03
lqlyo  31.03
tancheto 31.03
Deskata i vankata
Jael 31.03 - 1.04
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙  1-2.04
anjela80

ЛОВУВАЩИ:   :bed:

vmj_
ivaqna             
nomine
svetal4y   
Meggy
Vickson
saraapl
Deskata0177   
silvi4ka
biserche
sof
Anika85

Я да видим кой ми убягва от очакващите,хайде чакаме поне 2-3 :bfp:Адашке с теб сме свалени от списъчето,но само временно ,за да се появим пак сле няколко дни с гръм и трясък :lol:
Алекс :bighug:бъди силна и не спирай да се бориш.
svetal4y,NOWILKA,и аз вчера се бях скофтила,ама днес кипя от енергия и съм щастлива :Dще ви се карам да знаете :balk_104:
Бисерче не се давай на грипа,изплаши го с повече :bed:
« Последна редакция: Март 27, 2008, 19:31:47 pm от rouzi-anna »
*

Anika85

• 195
  • Много се обичаме
« Отговор #501 -: Март 27, 2008, 18:53:05 pm »
И аз съм в ловуващи, още 2 дена, после се местя в очакващи :P

*
« Отговор #502 -: Март 27, 2008, 19:12:04 pm »
Адашке с теб сме свалени от списъчето,но само временно ,за да се появим пак сле няколко дни с гръм и трясък :lol:
]
дааааааааааа! няма съмнение ! само с моята късна овулация ,кой знае кога ще се появя! ама.... :lol:
*
« Отговор #503 -: Март 27, 2008, 19:43:31 pm »
От 2 часа се чудя дали да пиша...Толкова гадно ми стана днес  за Роси а сега и за Алекс..Ама много гадно ми стана... Алекс ,целувам те и ти давам подкрепата си..

Момичета ,какво става с нас ?!Тук от известно време само гадории..Болести ,грипове,спонтанни аборти,отрицателни тестове...Направо незнам какво става...Искам тоя гаден месец да минава,че ми е страшно противен..
Искренно се надявам че днес е последния такъв ден и ще има хубави поводи ,които да заличат тези нещастни дни...

Пожелавам на всички ,нещастията да останат зад гърбовете ви и само хубави неща да ви се случват от сега нататък..

Целувам ви и ви обичам много...
« Отговор #504 -: Март 27, 2008, 19:55:34 pm »
Здравейте, милички! Не съм писала тук отдавна, дано не сте ме забравили! Аз вас не съм, всеки ден ви чета, ама толкова работа ми се е събрала, че времето ми е ограничено.

Първо да кажа на Алекс, че съжалаявам за случилото се. Разбирам те напълно, миличка, миналата година януари преживях същото като теб. Имаш много прегръдки от мен и бъди силна!  :bighug:

Мен можете да ме сложите в списъка с чакащите с дата 01.04, въпреки че едва ли ще има нещо друго да чакам, освен лелището. Този цикъл е пълна каша, след горенето на раничката ми, нещата станаха странни. От десетина дни имам едно кафеникаво течение. Един ден го има, един ден го няма. Много е неприятно, не знам на какво се дължи. На преглед в клиниката ще ходя след като дойде и си отиде лелката и се надявам моята докторка да ми каже какво става с мен. Много се надявам поне в следващите два месеца да имам повече поводи за надежда, а инсеминацията ми най-после да може да се осъществи, може би май месец. Стига съм ви занимавала повече. Стискам палци на всички, дано някоя от вас има добра новина от голямото чакане. Прегръдки!  :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #505 -: Март 27, 2008, 19:59:29 pm »
Здравейте момичета!
Съжалявам че за случилото се....
Но пък да ви кажа на мен какво ми се случи ... Ходих на лекар във вторник и ми пуснаха някакви иследвания за бактерии(съжалявам че така ги определям но хич ме няма с мед. термини) и днес ходих да си взема резултатите.  лекарката ми каза, че всичко е било отрицателно и че е идеано са правене на бебчо само остава да си действаме.
тая вечер пак сграбчвам милото и в леглото да видим кво ще стане... само малко се притеснявам че Т ми е много ниска...

*
« Отговор #506 -: Март 27, 2008, 20:03:27 pm »
Хайде всички, усмихнете се - нали това което не ни убива ни прави по силни.Ужасно много мъка се насъбра в този форум тази седмица.Но нека вярваме , че колелото се върти и след мъката идва щастие.ПХожелавам го на всички от сърце и се моля за всички нас...
« Отговор #507 -: Март 27, 2008, 20:04:02 pm »
Мен можете да ме сложите в списъка с чакащите с дата 01.04, въпреки че едва ли ще има нещо друго да чакам, освен лелището. Този цикъл е пълна каша, след горенето на раничката ми, нещата станаха странни. От десетина дни имам едно кафеникаво течение. Един ден го има, един ден го няма. Много е неприятно, не знам на какво се дължи. На преглед в клиниката ще ходя след като дойде и си отиде лелката и се надявам моята докторка да ми каже какво става с мен. Много се надявам поне в следващите два месеца да имам повече поводи за надежда, а инсеминацията ми най-после да може да се осъществи, може би май месец. Стига съм ви занимавала повече. Стискам палци на всички, дано някоя от вас има добра новина от голямото чакане. Прегръдки!  :bighug: :bighug: :bighug:
[/quote]
Не се притесняваи течението е от горенето на раничката,след няколко дни ще изчезне.На мен като ми е гори док. ме предопреди че мога да получа такова течение,макар че може и да няма,както беше при мен само пьрвия ден.
http:
*
« Отговор #508 -: Март 27, 2008, 20:06:36 pm »
Танита , мила това кафеникаво течение от горенето на ранечката не се тревожи. :D
« Отговор #509 -: Март 27, 2008, 20:10:48 pm »
Anjela, ама на мен ми гориха раничката още на 8 март. Странното е, че тогава кървенето спря на втория ден. Една седмица изтичаха разни гадории и като спряха вече си помислих, че всичко е минало. Ама не. Започна това кафеникавото. Освен това, тя докторката не можа да изгори напълно раничката, защото мноооого болеше. И сега като отида в София ще ми я горят втори път, но с упойка. :? Абе, така като гледам нашия +++++ резултат ще го отложим май.....А вече толкова дълго го чакам....
*
« Отговор #510 -: Март 27, 2008, 20:49:46 pm »
Здравейте момичета....толкова ми стана криво като прочетох какво се случва тук....
Седмицата тръгна с много  :bfp: а то....
Много съжалявам за това което се случва
Алекс :bighug: бъди силна миличка-знам че е трудно но дано всичко това е за хубаво!!!
И така нека се усмихнем и продължим напред-да се борим!!!Всяка от нас има моменти на разочарование,но мечтата ни която ни събира тук ще стане реалност за всяка една от нас-рано или късно ЩЕ СЕ СТАНЕ(дано да е много много скоро)
Много си ви обичкам...
Хайде НАЗДРАВЕ от мен  :wine:
*
« Отговор #511 -: Март 27, 2008, 20:55:22 pm »
Здравейте, момичета, специално на Алекс да кажа,че много съжалявам, предполагам, че ти е много трудно, но надявам се, че много скоро отново ще се похвалих и този път всичко ще е ОК.

Аз да ви кажа за мен. Днес ходих на док и той каза, че имам много хубав, фоликул, хубава слуз и лигавица и ако сме искали да сме опитали едни инсе. Съгласихме се и утре сутринта ще отида още веднъж да ме види, евентуално да бие прегнил и събота да сме на линия. Стискай те ми палци, всичко да мине, малко съм притеснена, даже не е много малко, но все пак взех да се поуспокоявам. Не съм ви чела, много се надявам да има още някой + тест, ако не днес, то много скоро.

*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #512 -: Март 27, 2008, 21:12:08 pm »
ООООох ,къде отидоха тия мъже дето само секс им е в главата?!?!
  :dontknow: и аз се чудя...
« Отговор #513 -: Март 27, 2008, 21:17:03 pm »
Здавейте момичета ние този месец нито ще ловуваме нито ще чакаме защото ми откриха фиброкистозна мастопатия и пия вече антибьотик. Не съм посрешнала още лелката но теста ми е отрицателен.Антибьотика ми е за 7 дни и се чудя колко време ще е отражението от него след като го свърша.
Няма ли да има край тази черна седмица.
Хайде много успехи на всички  :bighug:

« Отговор #514 -: Март 27, 2008, 21:21:20 pm »
здравейте аз отпадам от чакащите този месец  :( пожелавам на всички които още чакат +++ Успех момичета
« Отговор #515 -: Март 27, 2008, 21:41:32 pm »
siolina,много съжалявам миличка,но не се отчайвай ,следващият месец ще е твоят. :bighug:
Ей Меги ,много се радвам ,ще успеете да знаеш,ще стискам палци :crossfingers:
Нещо Симонка ми се губи :ask:
*
« Отговор #516 -: Март 27, 2008, 21:43:50 pm »
Нещо Симонка ми се губи :ask:
[/color]

Определено Симонка се губи, дано е за добро, пък и не е така весело без нея :-)

« Отговор #517 -: Март 27, 2008, 21:46:01 pm »
Тя мисля че вчера имаше час за доки и от тогава не е писла.Надявам се да е добре.
*
« Отговор #518 -: Март 27, 2008, 21:53:53 pm »
Тя мисля че вчера имаше час за доки и от тогава не е писла.Надявам се да е добре.

Вярно, че вчера беше казала, че ще ходи на лекар, но днес само прехвърлих какво сте писали днес, че нещо не ме свъртата нервите, и не засякох да е писала нещо.

*
« Отговор #519 -: Март 27, 2008, 22:01:25 pm »
Меги, :crossfingers: .
Симони каза,че ще пише след док.