0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Re: Мнооооого ++++++++++ резултати да има за НАС!
« Отговор #460 -: Март 27, 2008, 11:50:15 am »
Vickson на кой ден ти го измериха и колко беше голямо фоликулчето, ако не е тайна  :wink: Аз след като бях на ФМ и ми казаха кога ще ми е О се наблюдавах и този месец нямах никакви придърпвания и болки около О - какво ли става този месец  :ask:
Разбира се че не е тайна  :D първо го мерихме на 11-я ден и беше 12 мм, днес ми е 14-ти ден и беше 18мм, или така чух аз когато док ме преглеждаше. Каза че до 3-4 дни трябва да се пукне.
На мен овуто попринцип ми е малко по късно към 16-17 ден, но това са си мои наблюдения. Така че сега ще чакам да видя какво ще стане. Във вторник пак ще ходя да видим дали се е пукнал. Не ми се купуват тестове за ову и ще чакам добре позната болка да ми покаже.  :lol:
*

Vickson

• 1201
« Отговор #461 -: Март 27, 2008, 11:51:57 am »
Забравих да кажа, че доколкото разбрах от док - фуликула се пука когато достигне размер 20-22мм. Поправете ме уко греша :)
*
« Отговор #462 -: Март 27, 2008, 12:06:29 pm »
Ейй писах писах и накрая "Error"  :balk_154:
Vickson аз на 11 ден има 19,7мм фоликул и моята гинка каза, че до вечерта или най-късно утре ще се пукне. Учудих се, че е много рано, но тя каза, че не е. То аз сигурно съм я изтървавала досега  :?
А защо на теб ти е казал след 3-4 дни  :ask: Според мен до 2 може да настъпи О. Аз също четох доста из нета и навсякъде го дават 20-22 мм се пука (е индивидуално е, но ..). 
« Последна редакция: Март 27, 2008, 12:13:21 pm от Kylie »
« Отговор #463 -: Март 27, 2008, 12:18:55 pm »
Добър ден и от мен!Аз също съм към грипозните и снощи се ядосах,понеже имаме кафе и цял ден не чувам хората какво ми казват защото са ми заглъхнали ушите от гадната настинка и вечерта като зажулих едни коняци и чай та да видите днеска ми е по добре! :drunk: :drunk: :balk_132:малко ме поболва главата ама карай да се махне гадния вирус пък каквото ще да става!А що се отнася до мъжете моя е направо болен за секс,пък аз се дърпам,ама вече съм решила и аз да стана от хищниците болни на темата  :bed: :cul2:
А и забравих да ви кажа НЕ НА АНТИБИОТИКА!
*

Vickson

• 1201
« Отговор #464 -: Март 27, 2008, 12:20:17 pm »
И аз така писах и ми даде грешка
Ми знам ли аз защо ?!  :ask: предполагам че въз основа на предните проследявания е прценила че при мен по-бавно нараства. Заръча ми днес в събота и понеделник да се сексиме с милото, но аз не мога да изпълня заръката и :balk_153:, така че се надявам наистина да ми е по-късно ову-то. И в събота да се почнеме  :lol:
*
« Отговор #465 -: Март 27, 2008, 12:26:11 pm »
Vickson дано не се пукне до събота  :D ти не прави резки движения  :lol:
Аз минах само с един преглед ФМ и ни най-малка идея намям кога се пука моя  :D Зарадвах се понеже ми беше първата и се видя, че всичко си е ОК, това ми беше достатъчно за да се успокоя поне за сега и да продължа с опитите  :D Единственото което ме притеснява е, че този месец фоликула е на десния ми яйчник, където е операцията ми от апендицит и се притесявам, че страстванията мога да ми изиграят лоша шега  :?
« Отговор #466 -: Март 27, 2008, 12:38:24 pm »
Добър ден и от мен!Аз също съм към грипозните и снощи се ядосах,понеже имаме кафе и цял ден не чувам хората какво ми казват защото са ми заглъхнали ушите от гадната настинка и вечерта като зажулих едни коняци и чай та да видите днеска ми е по добре! :drunk: :drunk: :balk_132:малко ме поболва главата ама карай да се махне гадния вирус пък каквото ще да става!А що се отнася до мъжете моя е направо болен за секс,пък аз се дърпам,ама вече съм решила и аз да стана от хищниците болни на темата  :bed: :cul2:

Да изпратя моя мъж при твоя и той да се зарази от тази болест- болен за секс. :D? То при нас е следното: аз съм активната, а той легнал и си се кефи . :? :? :?
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
« Отговор #467 -: Март 27, 2008, 12:57:42 pm »
Теста ми пак е :bfn1:  :? Нищо....почваме на ново  :bed: пък когато и както е писано.... какво да направя.... А междувременно продължавам с :balk_172: и учене,че ме чака дипломна работа...защитата е юни,а не съм стигнала до никъде....
*

Anika85

• 195
  • Много се обичаме
« Отговор #468 -: Март 27, 2008, 12:59:16 pm »

Да изпратя моя мъж при твоя и той да се зарази от тази болест- болен за секс. :D? То при нас е следното: аз съм активната, а той легнал и си се кефи . :? :? :?

При нас май е обртното , аз лежа , а той се поти.Малко ми  е кофти, че едвали не го използвам за да се получат нещата. Той горкия е изморен вечер, а аз го натискам да действаме,  :bed:,ама ще е така още малко време. Поне се надявам

*

Anika85

• 195
  • Много се обичаме
« Отговор #469 -: Март 27, 2008, 13:03:34 pm »
Теста ми пак е :bfn1:  :? Нищо....почваме на ново  :bed: пък когато и както е писано.... какво да направя.... А междувременно продължавам с :balk_172: и учене,че ме чака дипломна работа...защитата е юни,а не съм стигнала до никъде....
Съжалявам миличка, другият месец ще се получи.
 А и аз колко имам да уча, затрупват ни с курсови, и аз имам да пиша дипломна, поне моята защита е септември. Аз дори незнам за какво ще пиша, ама има време. Желая ти успех и другият месец да е твоят :crossfingers: :crossfingers:

*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #470 -: Март 27, 2008, 13:28:17 pm »
Гонити момичета, става ми все по зле и по зле,   :balk_138: да можех и аз да си пийна чай с ром или коняче, ама пусто немога да пия нищо. Ще карам на парацетамол.

Тръгвам си от работа, и успех на всички.

*

Vickson

• 1201
« Отговор #471 -: Март 27, 2008, 13:35:18 pm »
Vickson дано не се пукне до събота  :D ти не прави резки движения  :lol:
Аз минах само с един преглед ФМ и ни най-малка идея намям кога се пука моя  :D Зарадвах се понеже ми беше първата и се видя, че всичко си е ОК, това ми беше достатъчно за да се успокоя поне за сега и да продължа с опитите  :D Единственото което ме притеснява е, че този месец фоликула е на десния ми яйчник, където е операцията ми от апендицит и се притесявам, че страстванията мога да ми изиграят лоша шега  :?
Кайли, ти преди ову си била на ФМ, а след ову - ходи ли да провери дали се е пукнал всъщност?
« Отговор #472 -: Март 27, 2008, 13:45:53 pm »
Гонити момичета, става ми все по зле и по зле,   :balk_138: да можех и аз да си пийна чай с ром или коняче, ама пусто немога да пия нищо. Ще карам на парацетамол.

Тръгвам си от работа, и успех на всички.

Ох,и аз искам да си отивам. Кашлям като туберколозна. А от къде се събраха толкова сополки в носа ми?
« Отговор #473 -: Март 27, 2008, 13:48:59 pm »
До сега пак препрочитах темата Първи симптоми на бременност. Стана ми толкова хубаво като четох всяка какви симптоми е проявила, и толкова тъжно че още не съм ги изпитала дори и един път. :( :( Ето, пак се вкарвам в гадната дупка на разочарованието. Извинявайте, че ви пиша такива неща. :? :? :(
*
« Отговор #474 -: Март 27, 2008, 13:55:45 pm »
Ай стига,бе Новилкеее :D И аз никога не съм виждала как изглеждат 2 черти на тест за бременност :lol: А за симптомите...всеки месец си мислиш,че имаш на 100 % всичките,но точно когато ще си бременна най-вероятно няма да чувстваш никой от тях.Така че,стига го мисли.Гледай сега аз какви ги върша...почвам да слабея и трябва да ти кажа,че днес нито веднъж не съм се сетила за бебета,бебеправене.Връткам велото и набивам пилешко и бебо като ме види вталена и самичко ще дойде при мен :lol:
*
« Отговор #475 -: Март 27, 2008, 13:58:45 pm »
Vickson се съм ходила след ову  :oops: разчитам на това да се е пукнал  :? Моята гинка при която ходя не е спец в областта на проблемното забременяване, а и много трудно се записва час при нея.
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #476 -: Март 27, 2008, 14:36:30 pm »
Здравейте и от мен мили момичета!Надявам се днес да имаме положителни резултати!Ще стискам палци на всички!
*

Vickson

• 1201
« Отговор #477 -: Март 27, 2008, 14:40:18 pm »
Ай стига,бе Новилкеее :D И аз никога не съм виждала как изглеждат 2 черти на тест за бременност :lol: А за симптомите...всеки месец си мислиш,че имаш на 100 % всичките,но точно когато ще си бременна най-вероятно няма да чувстваш никой от тях.Така че,стига го мисли.Гледай сега аз какви ги върша...почвам да слабея и трябва да ти кажа,че днес нито веднъж не съм се сетила за бебета,бебеправене.Връткам велото и набивам пилешко и бебо като ме види вталена и самичко ще дойде при мен :lol:
Милички, аз когато за първи път видях двете чертички на теста за овулация, така му се зарадвах все едно беше тест за бременност  :lol: я не се предавайте! Както се съпротивляваме на лелката - така трябва сега да се борите и с грипа :)

Кайли, то няма лошо, но на мен задължително ми казва да отида и след, за да се види дали се е пукнал фуликула, само тогава е ясно че си имала ову.
*
« Отговор #478 -: Март 27, 2008, 14:49:59 pm »
Vickson аз отидох само на профилактичен преглед. Ние още нямаме година опити и съм решила да не се вталясвам толкова. Ако до септември не се получат нещата си отиваме с моя в клиника и си правим пълни изследвания.
Тази при която ходя си е обикновенна гениколожка, е да добра е, но ми предложи стимулация без тест за проходимост на тръбите!
Само да допълня - от момичетата в този форум научих много неща, разбрах какво мога да изследвам (рутинно), както и да НЕ се доверявам на всеки лекар с подобни на горното предложения. Благодаря Ви момичета  :bighug:
« Последна редакция: Март 27, 2008, 14:54:46 pm от Kylie »
« Отговор #479 -: Март 27, 2008, 14:54:47 pm »

Ами незнам дали прихваща :ask:Ама ако искаш да пробваме!От опит глава не боли!