0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Re: Мнооооого ++++++++++ резултати да има за НАС!
« Отговор #440 -: Март 27, 2008, 08:21:03 am »
Добро утро и от мен :)
Вече съм на работа  :x и сега трябва да се до-събудя и да започна да бачкам... ама как не ми се прави нищо да ви кажа...  8)
Желая ви хубав ден!
И хайде днес някой трябва да покаже +++++++++ резултат  :lol:
*
« Отговор #441 -: Март 27, 2008, 08:26:25 am »
Здравейте, момичета,
Мн сте изписали пак  :D
Закъснява ми 5 дни. Тази сутрон си направих тест, но беше отрицателен. Докато чаках резултата от теста /около 15 мин/ не почувствах нищо - нито страх, нито бех разсроено - нищо. И до този момент е така. Все още имам надежда, защото нямам никакви признаци, че ще ми дойде. Обедена съм, че теста е грешен. Не му вярвам. Няма да повярвам, докато не видя кръв.  :D
Извинявайте за дългия пост, но исках да споделя, какво чувствам.
 :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

« Отговор #442 -: Март 27, 2008, 08:35:44 am »
Здравейте, момичета,
Мн сте изписали пак  :D
Закъснява ми 5 дни. Тази сутрон си направих тест, но беше отрицателен. Докато чаках резултата от теста /около 15 мин/ не почувствах нищо - нито страх, нито бех разсроено - нищо. И до този момент е така. Все още имам надежда, защото нямам никакви признаци, че ще ми дойде. Обедена съм, че теста е грешен. Не му вярвам. Няма да повярвам, докато не видя кръв.  :D
Извинявайте за дългия пост, но исках да споделя, какво чувствам.
 :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:

Много правилно. Не вярвай докато не видиш лелята, но теб май тя вече те е зачеркнала от списъка с гостенките поне за 9 месеца. :dance2: Защо не направиш кръвен тест и да се убедиш в  :bfp:,защото това ти е резултата? Много  :bighug:
*
« Отговор #443 -: Март 27, 2008, 09:12:05 am »
Добро утро, момичета, вчера гледам, че настроението не е било на ниво, онази червената се е появила тук таме, но никакво отчаяние, идва нов месец, надяваме се още по-хубав от март, така че напред към следващата  :00001754: след това много  :bfp1: .

Честито на новата  preggo, Cookie :crossfingers: всичко да е ок и леки  :cloud9:

mikivl: браво за хубавия резултат и сега успешен улов, нали казват,че шанса след ЦС се увеличава.

rouzi-anna: ако е след 16 часа за първи ден се брои следващия, така че най-добре петък, събота или понеделник. Съжалявам за ..., но ти стискам палци за другия месец.

Дани, не му се връзвай на мъжа, може би снощи сте наваксали, не се знае все пак кога бойците са били най във форма :-)

Мимче, Vickson:: продължавам да  :crossfingers:

Любче: айде каквоооооо станаааааа с твойта ..... :-)

Ако някого съм изтървала  :sorry: , ама много сте написали, вече близо час :balk_121:

*
« Отговор #444 -: Март 27, 2008, 09:29:23 am »
Здравейте мили мои!!! Днес ми е 38 ден и нема ниииикой!!!
Теди,пожелавам ти успешна процедура и ще следя състоянието ти изкъсо... :)

Роси и Мимчето 85 ,моля ви направете си по един тест,аз съм сигурна че ще е положителен и на двете ви..Стискам ви палци!

Галичка,само така мила,никакво отчаяние...,следващия ще е положителен ще видиш..

Дани,мила моя , дано днес е твоя трети ден от зачеване и клетките да са вече 8бр :)
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #445 -: Март 27, 2008, 09:45:06 am »
Добро утро и от мен!
Момичета мисля че пипнах грип, ужасссс :balk_144: Ужасно много ме боли гърло и вече ми тече носът, май ще пропуснем този месец, вчера и моето мъжле са му изписали антибиотици.  :balk_145:
Пожелавам ви лек и успешен ден!

« Отговор #446 -: Март 27, 2008, 09:58:56 am »
Добро утро и от мен!
Момичета мисля че пипнах грип, ужасссс :balk_144: Ужасно много ме боли гърло и вече ми тече носът, май ще пропуснем този месец, вчера и моето мъжле са му изписали антибиотици.  :balk_145:
Пожелавам ви лек и успешен ден!

То и аз вече едвам дишам и смъркам, но не мисля да  приемам антибиотици и да се отказвам от бебеправенето.  :D :oops:
*
« Отговор #447 -: Март 27, 2008, 10:05:35 am »
Никакво отказване ей...Потете се в леглата и ще ви мине ...
*
« Отговор #448 -: Март 27, 2008, 10:19:43 am »
Здравейте мили мои!!! Днес ми е 38 ден и нема ниииикой!!!
Теди,пожелавам ти успешна процедура и ще следя състоянието ти изкъсо... :)

Роси и Мимчето 85 ,моля ви направете си по един тест,аз съм сигурна че ще е положителен и на двете ви..Стискам ви палци!

Галичка,само така мила,никакво отчаяние...,следващия ще е положителен ще видиш..

Дани,мила моя , дано днес е твоя трети ден от зачеване и клетките да са вече 8бр :)
Аз отпадам този месец  :balk_145: :balk_145: :balk_145: снощи лелката дойде с пълна сила  :balk_144:  Кой ден сега се води първият ? вчера (дойде ми към 20.30 - ама както трябва) или днес?
*
« Отговор #449 -: Март 27, 2008, 10:27:07 am »
Добро утро момичета :)
bibica, NOWILKA и аз да се запиша в отгора с грипа  :balk_138: изпих профилактично един парацетамол и денс ще съм на чайчета, но от бебеправенето НИКАКВО ОТКАЗВАНЕ  :wink:
Пожелавам ви лек и усмихнат ден  :bighug: 
*

bibica

• 532
« Отговор #450 -: Март 27, 2008, 10:39:05 am »
Благодаря за пожеланията!

Аз също мисля да няма антибиотици и здраво потене в креватите, това е лекуването, порацетамол чай и довечера малко чесън  :lol:

*
« Отговор #451 -: Март 27, 2008, 10:56:53 am »
Роси мнооого ме е яд за теб...:( Направо незнам какво да кажа..Толкова бях убедена че е станало ,че въобще не допусках този вариянт... Съжалявам мила...Стискам палци за следващия месец!
Пиши си наче днес като първи ден..
*
« Отговор #452 -: Март 27, 2008, 11:00:36 am »
Роси мнооого ме е яд за теб...:( Направо незнам какво да кажа..Толкова бях убедена че е станало ,че въобще не допусках този вариянт... Съжалявам мила...Стискам палци за следващия месец!
Пиши си наче днес като първи ден..
написах за първи ден днес! много ме е яд - доста се постарахме , ама така ни е било писано! няма как! другия месец започваме отначало!
*
« Отговор #453 -: Март 27, 2008, 11:06:06 am »
ЗДравейте мацки. Гледам и при вас света не е розов. Ох тези последни два дни са ми кошмарни направо. От вчера открих ловния сезон пък да видим какво ще налувуваме този път. Решила съм този месец да на правя тестове за О , да не следя БТ , нищо само да се забавляваме с милото. Имам нужда от малко почивка. Не си е работа този секс по график. Дано днес ми е малко по - добър ден , че ще се пръсна от ядове. Като гледам и времето е с мен ревливо. Такъв дъжд вали навън. На вас желая много усмивки и хубав ден!

Благодарим ви от сърце др. Владимиров!
« Отговор #454 -: Март 27, 2008, 11:16:54 am »
Никакво отказване ей...Потете се в леглата и ще ви мине ...

То ние жените ще издържим , ама мъжете-осолено моя- като го заболи глава и веднага- болничен ,възглавница, одеяло и фразата" много ми е зле- моля те не днес,утре и така докато не му свърши болничния." Голям е лигльо. :(
*
« Отговор #455 -: Март 27, 2008, 11:20:58 am »
ООООох ,къде отидоха тия мъже дето само секс им е в главата?!?!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #456 -: Март 27, 2008, 11:22:40 am »
Rossy, съжалявам, че те е невестила лелката.  :x Но другия месец ще я пратиме някъде далече и за дълго, ще видиш!  :lol:
NOWILKA, bibica - аз също не съм привърженик на антибиотиците, и ако можете да минете без тях май ще е по-добре. Гриповете са ужасно нещо - а аномалиите във времето напоследък да манна за всички вируси... Гадно!  :balk_153:

Мегги - благодаря за  :crossfingers:, аз сутринта бях да док. измерихме го фуликулчето пораснало е, и в някой от идните 3-4 дни, трябва да имам Ову, което значи че трябва здрав  :cuddle: :bed: Сега остава и мъжо да се прибере... което май ще стане чак в събота по някое време, и ще изпусна ЦЯЛ ден и половина, ама какво да се прави... Дали пък да не потърся "помощ от приятел"  :oops: шегувам се разбира се  :balk_68:
*
« Отговор #457 -: Март 27, 2008, 11:26:53 am »
Vickson на кой ден ти го измериха и колко беше голямо фоликулчето, ако не е тайна  :wink: Аз след като бях на ФМ и ми казаха кога ще ми е О се наблюдавах и този месец нямах никакви придърпвания и болки около О - какво ли става този месец  :ask:
« Последна редакция: Март 27, 2008, 11:34:21 am от Kylie »
*
« Отговор #458 -: Март 27, 2008, 11:27:47 am »
Решила съм този месец да на правя тестове за О , да не следя БТ , нищо само да се забавляваме с милото. Имам нужда от малко почивка. Не си е работа този секс по график.

и аз си мисля дали да не предприема това другия месец! защото когато си направил всичко по график и очакванията ти са мааааааааалко по-големи и разочарованието е по-голямо! Успех на всики!
*

bibica

• 532
« Отговор #459 -: Март 27, 2008, 11:40:50 am »
Няма ги вече тези мъже, които мисля само за секс, а само гледат да мрънкат,недйси боже да се разболеят, ох ужас- ами сега, както казва NOWILKA - лигьовци. Но без тях неможем, каво да се прави.

Успех на всички. Само напред!   :balk_103: