0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Re: Мнооооого ++++++++++ резултати да има за НАС!
« Отговор #400 -: Март 26, 2008, 15:47:23 pm »
Теди, и ВСИЧКИ които са на процедури, че не съм в час да цитирам, имате най-силно стиснатите палци и на ръце и на крака от мен! Господ да е с вас, да ви закриля и да ви помага, и скоро да ни се похвалите с +++++++++++++++++++++++++++++

Любче,
радвам се когато ТИ си доволна. Както казва  Vickson бебетата си избират мамите и татковците. До сватбата току виж бебчо, бебка или бебоците са те видели колко си красива и щастлива и ви направят подарък за тържеството....

Ганева, да знаеш, че ми е изключително приятно когато пишеш в тази тема....
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
« Отговор #401 -: Март 26, 2008, 15:56:05 pm »
Ако не вярвате в чудото, никога няма да ви избере някое бебече да сте му мама и тати!

Ако аз не вярвам в чудеса, незнам кой! Вярата ми не е просто голяма, а направо безкрайна. Специалистите казват-не, аз казвам-да, и продължавам да си втълпявам, че всичко е възможно. Е, да ама за да заченеш са нужни двама...толкова го обичам този празник Благовещение и от години си мечтая разни неща и си казвам,че сигурно не е случайно овулацията ми тази година да се пада около тая дата...мечти,мечти и накрая изненада....от кого другиго, ако не точно от любимия. Много съм разочарована момичета....имах толкова хубава нагласа...свещи,романтика,любов, а то...гости. С един от приятелите му решили,че трябва да пиинат, и така до късно. Аз чаках ли,чаках и накрая  :balk_146: и сега ми е тоолкова криво. Няма значение дали щеше да се случи или не, обидиме това,че за да не обиди приятеля си, предпочете неговата компания, въпреки че знае колко много държа на този ден...ходих на църква, молих се, ръсих със светена вода, приготвих вечеря, и накрая такова разочарование....сякаш света спря и се срина в краката ми....как да го преодолея...обичамго и сигурно ще му простя, но толкова много ме нарани....

Не се ядосвай мила. Повечето от нас го имат този проблем. Вярно- мъжка им работа, ама не е така. Ние винаги се съобразяваме с тях, а те с нас? :?
Моя пък преди беше решил че племенницата му- 16год ще спи на спалнята при нас ,а тогава ми бяха периодчетата за овуто. И той ми изтърси- "Айде ма, кво от това,че тоя месец няма да стане. " Верно,че беше пил, но не съм простила напълно все още.
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #402 -: Март 26, 2008, 15:59:28 pm »
Момичета винаги трябва да гладаме непред в бъдещето и вярата да е с нас.  жената е създадена само с две ръце, но трябва да има поне четири скута,на които да лежат децата 6+ мъжа, което и да го е казал е много прав, така че горе главата, а за мъжете и тяхната егоистичнос, това е друга тема, на тях им се връщаq ,рано или късно.

Обичайте, бъдете обичани,  вярвайте в себе си, нещата ще си дойдат на място, днес времето е чудесно и такова трябва да е настроението ни.
 :bighug:

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #403 -: Март 26, 2008, 16:41:30 pm »
Ганева, да знаеш, че ми е изключително приятно когато пишеш в тази тема....[/color]

Май сме в различни отбори, ама карай ....
Нали искаме един и същ краен резултат. :babyflips: :babyflips: :babyflips:
*

eganeva

• 4584
« Отговор #404 -: Март 26, 2008, 16:52:33 pm »
Мислех си да се изгадняря и да си го върна, но май размислих, ще направя точно обратното...вечеря, свещи и любов, че чак да му стане неудобно.

Отмъщението не е най-подходящата стратегия.
По-добре:   :dating: :kaos7: :biglove:
*
« Отговор #405 -: Март 26, 2008, 17:07:14 pm »
Мислех си да се изгадняря и да си го върна, но май размислих, ще направя точно обратното...вечеря, свещи и любов, че чак да му стане неудобно.

Отмъщението не е най-подходящата стратегия.
По-добре:   :dating: :kaos7: :biglove:
И аз съм на същото мнение. Не се ядосвай занам ,че обидата е голяма ,но като се замислиш ние  сме силният пол ,а не те. :bighug: :balk_21:
« Отговор #406 -: Март 26, 2008, 18:15:24 pm »
mikivl,поздравления и тук за хубавата ЦС.
Аз имам питанка :ask: :DЕй сега лелката ме навести,и трябва да изследвам хормоните,обаче кога?Нали от днес да броя дните ?
*

eganeva

• 4584
« Отговор #407 -: Март 26, 2008, 18:17:10 pm »
Ако е след 14.00 ч. за 1-ви ден се брои следващият.
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #408 -: Март 26, 2008, 18:23:09 pm »
Май сме в различни отбори, ама карай ....
Нали искаме един и същ краен резултат. :babyflips: :babyflips: :babyflips:

Не, Ганева, не сме в различни. В един и същ отбор сме. Де да бях.  
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
« Отговор #409 -: Март 26, 2008, 18:29:54 pm »
Благодаря Ганева,но щом е така значи в събота ще ми е 3 ден ,но не съм сигурна дали лабораторията ще работи,а в понеделник ще е 5 ден и няма ли да е късничко за хормоните,искаше ми се на 3 ден да ги изследвам .
*
« Отговор #410 -: Март 26, 2008, 18:37:56 pm »
И 5 ден не е късно. Аз мойте ги правих тогава.
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #411 -: Март 26, 2008, 18:56:45 pm »
Мили дами.... :balk_145: още един месец измина с празни надежди. Знам, че само вие можете да ме разберете.Остава ПАК надеждата за СЛЕДВАЩИЯТ. :balk_146: :balk_146: :balk_146: Изморих се.
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
« Отговор #412 -: Март 26, 2008, 18:58:44 pm »
замисля ли сте се защо толкова много искате да станете майки, да имате деца, аз съм мислила и съм си отговорила и винаги когато се питам този въпрос- отговора ми е същия. А именно- аз безкрайно много обичам мъжа си, винаги съм търсила точно него, чакала съм го да се роди, аз съм година по- голяма от него :wink: :lol:,намерих го и когато го видях знаех че искам той да е бащата на децата ми. Бях готова да му родя дете още на втория ден, казахме си че се обичаме на втората седмица......Той не е безгрешен, но неговите грешки са и мои, те са човешки и винаги може да се прости или по- точно винаги мога да приема, че допъска грешки, та нали всички сме хора!?Аз искам деца от него, защото искам да имам негови копия, които да обичам, да гледам да им се радваме.......Аз живея за това че намерих най- голямото си щастие и аз съм благодарна всеки ден, всеки час..... :wink:А, забравих да ви кажа здравейте!
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #413 -: Март 26, 2008, 19:03:14 pm »
Мили дами.... :balk_145: още един месец измина с празни надежди. Знам, че само вие можете да ме разберете.Остава ПАК надеждата за СЛЕДВАЩИЯТ. :balk_146: :balk_146: :balk_146: Изморих се.
Съжалявам мила за разочарованието ти,но не се предавай!Може би не е сега момента!Сигурна съм,че щъркела е помислил и за теб и ако не ти е дал рожбата този месец това не значи,че няма да е другия!Хайде горе главата и гледай само напред!Ще дойде и нашият момент!Прегръщам те силно!
*
« Отговор #414 -: Март 26, 2008, 19:06:20 pm »
Днес деня ми се струва малко тъжен и каръшки...Искам утрешния да е по-добър за вас...

Мики,честито за добрия резултат..Това трябва да е последната ти мъка преди раждането...Пожелавам ти още този месец успех...

Честно да ви кажа момичета,аз вече много искам да ми дойде...Днес ми е 37 ден от цикъла ,а няма и помен ,нито намек че това ще се случи... Лека вечер на всички...
*

simoni

• 352
« Отговор #415 -: Март 26, 2008, 19:09:52 pm »
не си се изморила,  :D :D :D, напротив кажи си 5 пъти на ум, всичко е оки, другия месец е моя и продължавай бодро, ще си изморена после когато бебчо има колики и ти не спиш, или когато му растат зъбки- всеки един миг от чакането ни да станем майки ни прави по- добри майки!!!!Вече веднъж написах, че такива момичета като вас, отглеждат истинските хора, наистина не ви правя четки или нещо друго- това е моето мнение, всяка една жена която знае с колко труд се забременява, сякаш по усеща всичко друго....така че моляте не се изморявай, а давай напред....всичко е пред нас!!! :wink: :wink: :wink:
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #416 -: Март 26, 2008, 19:10:27 pm »
eveishan:Благодаря ти, мила. Няма да се сдухвам много  :x само малко  :witch: и като ми свърши....  :00001754: :bed: :00001754:
*

eganeva

• 4584
« Отговор #417 -: Март 26, 2008, 19:11:16 pm »
Благодаря Ганева,но щом е така значи в събота ще ми е 3 ден ,но не съм сигурна дали лабораторията ще работи,а в понеделник ще е 5 ден и няма ли да е късничко за хормоните,искаше ми се на 3 ден да ги изследвам .

5 ден не е късно.
А лабораторията, в която мислиш да ги правиш, не работи ли и в събота?
*

simoni

• 352
« Отговор #418 -: Март 26, 2008, 19:12:20 pm »
любабоике и аз така като теб исках да ми дойде аз направих рекорд с 45 дена- и точно заради това утре съм на преглед, да ми каже доки, защо ми закъсня 15 дена???Разбирам те Любе защо го чакаш и го викаш онуййй червеничкото! :wink: :wink: :wink:
*
« Отговор #419 -: Март 26, 2008, 19:14:23 pm »
поне да имаше на какво да се надявам.... ако бях имала ову ,сега вече щях да се чувствам бременна с всичките му екстри... :) То тва внушението си е ...