Ако не вярвате в чудото, никога няма да ви избере някое бебече да сте му мама и тати!
Ако аз не вярвам в чудеса, незнам кой! Вярата ми не е просто голяма, а направо безкрайна. Специалистите казват-не, аз казвам-да, и продължавам да си втълпявам, че всичко е възможно. Е, да ама за да заченеш са нужни двама...толкова го обичам този празник Благовещение и от години си мечтая разни неща и си казвам,че сигурно не е случайно овулацията ми тази година да се пада около тая дата...мечти,мечти и накрая изненада....от кого другиго, ако не точно от любимия. Много съм разочарована момичета....имах толкова хубава нагласа...свещи,романтика,любов, а то...гости. С един от приятелите му решили,че трябва да пиинат, и така до късно. Аз чаках ли,чаках и накрая
и сега ми е тоолкова криво. Няма значение дали щеше да се случи или не, обидиме това,че за да не обиди приятеля си, предпочете неговата компания, въпреки че знае колко много държа на този ден...ходих на църква, молих се, ръсих със светена вода, приготвих вечеря, и накрая такова разочарование....сякаш света спря и се срина в краката ми....как да го преодолея...обичамго и сигурно ще му простя, но толкова много ме нарани....