0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Мнооооого ++++++++++ резултати да има за НАС!
« Отговор #380 -: Март 26, 2008, 14:19:53 pm »
една. По дълъг протокол ще съм.
*
« Отговор #381 -: Март 26, 2008, 14:22:22 pm »
1 ?  8O какво е това дълъг протокол  :oops:?
*
« Отговор #382 -: Март 26, 2008, 14:34:22 pm »

А, Теди,броя Диферелин не определя протокола. :wink:На мене ми го слагаха всеки ден и пак си бях по дълъг.
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #383 -: Март 26, 2008, 14:36:15 pm »
Здравейте момичета!Не се отчайвайте!Ще дойде и нашият ден!Дай Боже да е по-скоро!!!Но дотогава не губете надежда! :balk_104:
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #384 -: Март 26, 2008, 14:37:38 pm »
Ако не вярвате в чудото, никога няма да ви избере някое бебече да сте му мама и тати!

Ако аз не вярвам в чудеса, незнам кой! Вярата ми не е просто голяма, а направо безкрайна. Специалистите казват-не, аз казвам-да, и продължавам да си втълпявам, че всичко е възможно. Е, да ама за да заченеш са нужни двама...толкова го обичам този празник Благовещение и от години си мечтая разни неща и си казвам,че сигурно не е случайно овулацията ми тази година да се пада около тая дата...мечти,мечти и накрая изненада....от кого другиго, ако не точно от любимия. Много съм разочарована момичета....имах толкова хубава нагласа...свещи,романтика,любов, а то...гости. С един от приятелите му решили,че трябва да пиинат, и така до късно. Аз чаках ли,чаках и накрая  :balk_146: и сега ми е тоолкова криво. Няма значение дали щеше да се случи или не, обидиме това,че за да не обиди приятеля си, предпочете неговата компания, въпреки че знае колко много държа на този ден...ходих на църква, молих се, ръсих със светена вода, приготвих вечеря, и накрая такова разочарование....сякаш света спря и се срина в краката ми....как да го преодолея...обичамго и сигурно ще му простя, но толкова много ме нарани....
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #385 -: Март 26, 2008, 14:44:30 pm »
everything_possible , хич не му се ядосвай , а се подготви за довечера  :cuddle:  :crossfingers:
 Мъжка му работа  :bonk:
« Последна редакция: Март 26, 2008, 14:47:15 pm от krasiko »
*
« Отговор #386 -: Март 26, 2008, 14:51:59 pm »
Ако не вярвате в чудото, никога няма да ви избере някое бебече да сте му мама и тати!

Ако аз не вярвам в чудеса, незнам кой! Вярата ми не е просто голяма, а направо безкрайна. Специалистите казват-не, аз казвам-да, и продължавам да си втълпявам, че всичко е възможно. Е, да ама за да заченеш са нужни двама...толкова го обичам този празник Благовещение и от години си мечтая разни неща и си казвам,че сигурно не е случайно овулацията ми тази година да се пада около тая дата...мечти,мечти и накрая изненада....от кого другиго, ако не точно от любимия. Много съм разочарована момичета....имах толкова хубава нагласа...свещи,романтика,любов, а то...гости. С един от приятелите му решили,че трябва да пиинат, и така до късно. Аз чаках ли,чаках и накрая  :balk_146: и сега ми е тоолкова криво. Няма значение дали щеше да се случи или не, обидиме това,че за да не обиди приятеля си, предпочете неговата компания, въпреки че знае колко много държа на този ден...ходих на църква, молих се, ръсих със светена вода, приготвих вечеря, и накрая такова разочарование....сякаш света спря и се срина в краката ми....как да го преодолея...обичамго и сигурно ще му простя, но толкова много ме нарани....
красико е права! готова ли си за довечера????????
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #387 -: Март 26, 2008, 14:53:14 pm »

Миличка,съжалявам много за това,което е станало! :bighug:Но те мъжете са си такива,не се притеснявай,защото едно такова притеснение не води до нищо хубаво!Излез навън с приятелки,купи си нещо,поглези се и довера се сдобрете!Пращам ти много целувки!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #388 -: Март 26, 2008, 14:56:35 pm »
everything_possible, хей, миличка, не дей да се ядосваш, моля те, не се разстройвай! Разбирам те щото аз съм имала подобни ситуации, но не си струва. Естествено че ще му простиш, нали го обичаш! И аз моя дръвчо си го обичам и за това му прощавам всяка подобна изцепка. Ти сигурна ли си че точно снощи е била ову-то? Може пък днес да е денят Х, ще наваксата днес, не го мисли
Моя пък е в чужбина и ще се прибере евентуално в петък, но недай си боже нещо да се забавят и аз ще изпусна момента, щото по сметки трябва да ми е в петък. А така се надявам този месец да е нашия... нали онзи ден правих Хидротубация, и казват че след тази процедура шанса се увеличавал... ама какво да се прави, може и по независещи причини да не стане. Така че горе главата и още днес го приклещваш в някой ъгъл и докато не си прати за пропуснатите ползи и то с лихвите никаква прошка  :bed: :balk_46:
*
« Отговор #389 -: Март 26, 2008, 14:57:04 pm »
Еееех Дани,ако знаеш как те разбирам...Знаеш ли колко пъти сме я пропускали пустата овулация..Я заради алкохол ,я заради приятели ,А най ме е яд когато е заради мач или заради форума на фолксваген...Знам как се чувстваш...Аз все си казвам че този месец не е писано ,но ние можем все пак да повлияем някак на съдбата,но когато не се прави нищо на тези дни я затрудняваме още повече...Не му се сърди ..Пък и може вече да е станало ,така че да не е имало нужда от повтаряне...Борците може и да са изтраяли до вчера и да са свършили чудна работа...Пожелавам ти го от сърце и душа и знай че съм с теб...
« Отговор #390 -: Март 26, 2008, 14:58:26 pm »
Адашкееее,хайде мила,дано ни отсрамиш :crossfingers:
Дани :bighug:недей така миличка,такива са пустите му мъже,могат да те наранят без даже да го осъзнават.Прости му ,но при първи удобен случай му го върни :D,да аз така бих направила.Я се усмихни,защото както казват момичетата бебчетата си избират усмихнати и щастливи родители.А и довечера пак имате време. :wink:
krasiko,има и такива месеци ,така ,че не се отчайвай.
mikivl :crossfingers:за ЦС.
теди,дано този път е твоят :crossfingers:
Благодаря ви момичета,само с вас успявам да преодолея болката.Обичам ви да знаете.
*
« Отговор #391 -: Март 26, 2008, 15:04:58 pm »
Благодаря ви момичета,само с вас успявам да преодолея болката.Обичам ви да знаете.
нали затова сме тук - ДА СИ ПОМАГАМЕ!  :bighug:
« Отговор #392 -: Март 26, 2008, 15:16:55 pm »
Цитат
Цитат на: теди. в Днес в 14:19:53

А, Теди,броя Диферелин не определя протокола. На мене ми го слагаха всеки ден и пак си бях по дълъг.

Зная, че броя на инжекциите диферилин не определя дълъг ли е протокола. На мен ще слагат един Диферилин - депо и после стимулация по дълъг протокол. Така беше и миналия път само хормоните ще са по различна схема и доза, че преди имах слаб отговор.
*
« Отговор #393 -: Март 26, 2008, 15:25:01 pm »
Роузи, аз съ6то не вярвам докато не дойде, така 4е о6те ти стискам палци.
Everything-possible, недей така мила. мъжете са си такива. Приготви се за дове4ера :bighug: :bighug: :bighug:
Теди, стискам палци и на теб, дано да е твой този месец.
Красико, съжалявам мила, има такива месеци. Не губи надежда. :crossfingers:
*
« Отговор #394 -: Март 26, 2008, 15:25:55 pm »
Теди успех мила,ще ти стискам много палци ,пък после ще връщаш...:)Дано всичко мине добре ,че аз съм се уплашила много ..Особено от стимулацията..
*
« Отговор #395 -: Март 26, 2008, 15:32:30 pm »
everything_possible, и аз те разбирам отлично миличка,но така е било писано...Може да е за хубаво :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Явно е вярно че всички мъже си приличат,но няма как трябва да им прощаваме,нали си ги обичкаме!!!
И не се отчайвай!!!може би днес е твоят ден :00001754: stork-girl
Теди УСПЕХ кукло....
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #396 -: Март 26, 2008, 15:35:28 pm »
20 страници...... 8O
Ще има да четаааа.
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #397 -: Март 26, 2008, 15:36:47 pm »
Благодаря ви милички! Така ми се иска силно да ви прегърна. И аз много ви обичам, затова и си позволих да ви споделя нещо толкова лично.Не беше важна овулацията , а положителния и емоционален заряд,който деня носи....както и да е. Силна съм и това ще преодолея....с приятели като вас всичко е далеч по-лесно. БЛАГОДАРЯ,че ви има и че сте готови да подадете ръка дори на един непознат. Вие сте истински хора.....не, ЧОВЕЦИ с главно Ч!!! :youwoman: :youwoman: :youwoman:

Мислех си да се изгадняря и да си го върна, но май размислих, ще направя точно обратното...вечеря, свещи и любов, че чак да му стане неудобно.

Роузи, миличка, все още имам вяра за теб и много, ама много силно се моля този път да не си права.

« Последна редакция: Март 26, 2008, 15:39:19 pm от everything_possible »
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
« Отговор #398 -: Март 26, 2008, 15:44:55 pm »
Здравейте момичета и от мен!От сутринта 3 пъти сядам да пиша и все тъй става че не мога да си пусна публикацията ама вече съм решила да се поинатя малко на компа :bonk:
Исках да благодаря на Бисерчето за молитвата,която отправи за нас!Благодаря ти много и дано да имаме повече успехи този месец!На новите бъдещи мами-ЧЕСТИТО!ДА НИ СЕ ВРЪЩА ТЪПКАНО! everything_possible не се ядосвай за глупости,мъжете са си такива каато пък им се разсардиш после казват: -ами ти защо не каза и нямаше да го извикам!  :bonk: И после иска и да е изненадан-ами няма как!Просто са си такива неможеш да застанеш срещу природата "когато се намеша природата,и медицината е безполезна" :balk_149:Стига се ядосва ами се приготви за довечера да го "напляскаш"! :balk_161:Теди много успех и  :crossfingers: Роузи май много бързаш изчакай бе имай малко търпение хубавите работи стават бавно! :goodluck:Това е за сега от мен!Пожелавам на всички ви успех и дано да чуем още някоя хубава новина до довечера!
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #399 -: Март 26, 2008, 15:47:07 pm »
Благодаря ви милички! Така ми се иска силно да ви прегърна. И аз много ви обичам, затова и си позволих да ви споделя нещо толкова лично.Не беше важна овулацията , а положителния и емоционален заряд,който деня носи....както и да е. Силна съм и това ще преодолея....с приятели като вас всичко е далеч по-лесно. БЛАГОДАРЯ,че ви има и че сте готови да подадете ръка дори на един непознат. Вие сте истински хора.....не, ЧОВЕЦИ с главно Ч!!! :youwoman: :youwoman: :youwoman:

Мислех си да се изгадняря и да си го върна, но май размислих, ще направя точно обратното...вечеря, свещи и любов, че чак да му стане неудобно.

Роузи, миличка, все още имам вяра за теб и много, ама много силно се моля този път да не си права.

Само така!Не се предавай и не се отчайвай!Тук тези неща не съществуват!