0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Мнооооого ++++++++++ резултати да има за НАС!
« Отговор #200 -: Март 24, 2008, 15:12:05 pm »
Да Пепи,разбира се .Но ние знаем всичко за календара,то ще е за начинаещите :lol:Хубаво е ,че много жени ще открият календара след предаването.Да в под рубрика ще е ,ще чакаме.
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #201 -: Март 24, 2008, 15:18:48 pm »
Новилке,благодаря за подкрепата наистина дано ние да сме следващите с ++++++ резултати!Много ще се радвам,ако списъкът на очакващите премине към този с термините!За да дадем път на ловуващите да дойтат в този на очакващите и след това да се присъединят към тези с термините и да се приключи страданието на толкова мнага двойки като нас!Дай Боже всеки му рожба! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #202 -: Март 24, 2008, 15:26:45 pm »
Новилке,благодаря за подкрепата наистина дано ние да сме следващите с ++++++ резултати!Много ще се радвам,ако списъкът на очакващите премине към този с термините!За да дадем път на ловуващите да дойтат в този на очакващите и след това да се присъединят към тези с термините и да се приключи страданието на толкова мнага двойки като нас!Дай Боже всеки му рожба! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

:good_post:

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #203 -: Март 24, 2008, 15:30:42 pm »
Ами, хайде де! Нали това е целта - да направим една верижна линия и да се следваме ЛОВУВАЩИ - ОЧАКВАЩИ - ТЕРМИНИ! Доми123 даде старт, сега чакаме другите да отидат при нея, а после и ние като се наловуваме ще ви посетим!
Предаванет по ТВ7 започна, сега очаквам темата за календара! Да видим дали ще има нещо, което да ни изненада!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
« Отговор #204 -: Март 24, 2008, 15:31:37 pm »
Здравейте и от мен.Минавам само да честитя на Доми, посжелавам и много лека бременност :bighug:
Vickson стискам палци  :crossfingers:
« Отговор #205 -: Март 24, 2008, 15:49:08 pm »
Domi честито мила.Желая ти лека бременност :bighug:.Момичета на мен днес температурата ми спадна-36,9  :(  :(  :( Знаех си,че не се е получило и този месец. Прегръщам ви
url=http://www.sestrenka.ru/lines/][/url]

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #206 -: Март 24, 2008, 15:53:48 pm »
Мимче, недей така! Докато не дойде гадната роднина винаги има надежда! Горе главата!

« Отговор #207 -: Март 24, 2008, 15:54:13 pm »
Да Пепи,разбира се .Но ние знаем всичко за календара,то ще е за начинаещите :lol:Хубаво е ,че много жени ще открият календара след предаването.Да в под рубрика ще е ,ще чакаме.

rouzi-anna   :thankyousign:
« Отговор #208 -: Март 24, 2008, 15:55:49 pm »
sof, гледам новия ти  аватар и ти ли си фен на Спондж Боб  :lol: :lol:
« Отговор #209 -: Март 24, 2008, 15:59:53 pm »
Здравейте момичета.Много отдавна не съм писала, но чета редовно и набързо, защото копютъра е редовно зает :))).
Моля за съвет. Закъснява ми с 6 дни, а вчера си правих тест и резултата беше  :bfp:
:))). Сега се чудя дали да си правя кръвен тест или да ходя направо на лекар.Мисля да почакам все пак още 2-3 дни, но се колебая
Gilian

/61499.gif[/img][/url]

« Отговор #210 -: Март 24, 2008, 16:04:35 pm »

Е, ама то се знае че ще е така. Особено ако се приложи "моята диета",която я определих на мъжо. :lol: Милия ми той, сега му звъннах- звучи ведро. Ама побърза да ме пита-"Тази вечер ще ме оставиш ли поне да си хапна магданоза?" :ask: Казах му,че ако яде по-бързо може и да успее, но да не забравя че аз първа се прибирам и мога да го изненадам в коридора. :smiley_abxb:
Общо взето този месец ще го очаква многоооооооо бурен и постоянен с...кс. :jump12:
Айде мацки, награбвайте и вашите мъжлета,че трябва да гоним Дими 123,да не е самичка.
« Отговор #211 -: Март 24, 2008, 16:08:33 pm »
Охоооо, браво!!! Доде изчета всичко и честитя на Доми, се появи още едно положително тестче! Така че сега ЧЕСТИТО два пъти! Лека бременност Доми и Gilian! Толкова се радвам за вас! Заплювайте и поплювайте и влачете крака, та дано и ние да прихванем...!
Честита ни нова темичка, нищо, че аз докато я прочета и тя се преполови  :lol:
Хайде, искам още много  :bfp:
Аз ловувам тия дни и скоро ще се наредя сред чакащите с надежда. :bighug: ви всички!
Don't worry, be hippy
*
« Отговор #212 -: Март 24, 2008, 16:14:41 pm »
Здравейте момичета.Много отдавна не съм писала, но чета редовно и набързо, защото копютъра е редовно зает :))).
Моля за съвет. Закъснява ми с 6 дни, а вчера си правих тест и резултата беше  :bfp:
:))). Сега се чудя дали да си правя кръвен тест или да ходя направо на лекар.Мисля да почакам все пак още 2-3 дни, но се колебая

Честито мила лека бременност ти желая
Не бързай за док, изчакай да закъснението да стане поне 10 дни.
Желая ти късмет.

*
« Отговор #213 -: Март 24, 2008, 16:20:34 pm »
Gilian честито и лека бременност ти желая :)
Еййй само така до края на седмицата много +++++++++ 
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #214 -: Март 24, 2008, 16:31:44 pm »
Брей, че плодоносен понеделник! everything_possible, много лека ръчица имаш! Gilian, честито, миличка! Давай и ти както си му е реда... нали се сещаш - плюнките и крачетата! Спокойна бременности и леко раждане ти желая!

*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #215 -: Март 24, 2008, 16:36:33 pm »
Честито на Gilian!Лека бременност и много усмивки!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #216 -: Март 24, 2008, 16:39:52 pm »
sof, гледам новия ти  аватар и ти ли си фен на Спондж Боб  :lol: :lol:
Симпатяга ми е! Разтоварвам се с клипчета като ми е скофтено положението в офиса! И ти ли си фен?

« Отговор #217 -: Март 24, 2008, 16:40:39 pm »
Много сте мили !!! Благодаря ви от све сърце и ви стискам палци на всички!!
Благодаря отново, дано скоро и вас ви зарадват чертичките
Gilian

/61499.gif[/img][/url]

« Отговор #218 -: Март 24, 2008, 16:42:01 pm »
Сега ви желая весел ден изпълнен соще добри новини ...аз трябва да се връщам на работа!
Всичко най най
Gilian

/61499.gif[/img][/url]

« Отговор #219 -: Март 24, 2008, 16:43:11 pm »

Честито и лека бременност.Мисля, че няма нужда от кръвен, изчакай 2-3 дни, защото има вероятност нищо да не се види.Аз съм в същото положение :oops: Успех