0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Мнооооого ++++++++++ резултати да има за НАС!
« Отговор #140 -: Март 24, 2008, 10:02:17 am »
Соф,мерси миличка,ма без Дани купон не става да знаеш .... :) А бойко е същичкия като мене ,то Господ е сбирач ,не е скитач...Той да ти потанцува ... :) апендикса ще ти се спука от смях...:):):)

ДОМИ,АЗ КАТО ТИ КАЗАХ ЧЕ СИ БРЕМЕННА ТИ ЗАЩО НЕ МЕ СЛУШАШ ?!?!? ХАЙДЕ ДА СИ МИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОООГО ЛЕКА БРЕМЕННОСТ ДА ИЗКАРАШ...ДА ЗНАЕШ ЧЕ СЕ РАДВАМ ЗА ТЕБ ,КАТО ЗА СЕБЕ СИ... :)
« Последна редакция: Март 24, 2008, 10:05:46 am от lubaboiko »
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #141 -: Март 24, 2008, 10:03:42 am »
Ами добро утро на всички.Днес е понеделник, че и темичката нова, затова ще се похваля с  :bfp1:
Успех на всички и...ще ви наблюдавам да знаете
Е, супер! Те за това толкова плакахме вчера! Аз казах че има скрити лимонки... :D Браво, и лека бременност и най-сладкото бебече на финала!
Роузи,сега си ти душа!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
« Отговор #142 -: Март 24, 2008, 10:04:05 am »
Любабойко: ти съвсем сигуна ли си, че не си  preggo???

Дани: награби ли мъжлето достатъчно, днес ако трябва недейте да ходите на работа, а поработете у дома :-)

Соф: позагуби се нещо, май.

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #143 -: Март 24, 2008, 10:05:53 am »
Ох, че ми е хубаво с вас ,ама требе да бегам...Чао банда и докато се върна и другите да си признават, щот иначе ....боииииии!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
« Отговор #144 -: Март 24, 2008, 10:08:53 am »
Меги ,когато на 19.03 отидох на преглед той каза че матката ми изглежда така сякаш съм в първи ден от цикъл,сиреч няма никакво удебеляване на лигавицата...най-големия ми фуликул беше 6.7мм,а и дори да е имало нещо то с бъркането бъди сигурна че вече няма нищо...Така че искам я тая смотана лелка че поне хормоните да си пусна.... Но ми е причтно че си мислите за мен хубави неща...
*
« Отговор #145 -: Март 24, 2008, 10:09:39 am »
Ох, че ми е хубаво с вас ,ама требе да бегам...Чао банда и докато се върна и другите да си признават, щот иначе ....боииииии!

Къде ще ходиш, бе жена, я стой тук, а после отгоре на мъжлето  :wink:

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #146 -: Март 24, 2008, 10:13:07 am »
DOMI123, ей на т`ва му викам аз ХУБАВ ПОНЕДЕЛНИК! Да са ти честити двете чертички! Нали си знаеш урока - плюеш ни кат` камила и след това започваш да влачиш краката, та чак до следващия "+", който ще е на Роузи! Пожелавам ти най-красивите девет месеца и след това да се радваш на страхотно бебче!
....Соф, де ходиш бе душо? Ти като се връщаш тука, аджеба прихвана ли от гостито?
Ами не се губя! Компа в къщи нещо го хвана грип, ама май днес ще му свърши карантината! Иначе си бях при племенника, който вече проявава характер! Дано да съм се накачила!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
« Отговор #147 -: Март 24, 2008, 10:13:46 am »
Честито ДОМИ.Леки  :cloud9: ,живо и здраво бебоче на финала.Айде дано така ни върви цялата седмица, абе изобщо така да ни върви на  :bfp: :bfp1: :bfp: :bfp1:
« Последна редакция: Март 24, 2008, 10:15:20 am от ˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙ »

за основаване на фонд за ин-витро - подпиши се и ти  http://www.bgpetition.com/asistirana-reproduktsia/index.html
*
« Отговор #148 -: Март 24, 2008, 10:13:56 am »
Меги ,когато на 19.03 отидох на преглед той каза че матката ми изглежда така сякаш съм в първи ден от цикъл,сиреч няма никакво удебеляване на лигавицата...най-големия ми фуликул беше 6.7мм,а и дори да е имало нещо то с бъркането бъди сигурна че вече няма нищо...Така че искам я тая смотана лелка че поне хормоните да си пусна.... Но ми е причтно че си мислите за мен хубави неща...

Естествено, че си мислим само хубави неща за теб, как иначе, ама ти оттогава не си ходила на док, нали. То малко объркано май при тебе, ама ако трябва да ти изпише нещо да вземаш, че да ти дойде. Пък знаеш ли, въпреки всичко може и да е станало нещо. Гледам, че циклите ти малко шарени, един дълъг, един по-къс, пък и тази температура, но знае ли човек, когато най-малко очакваш, ...

« Отговор #149 -: Март 24, 2008, 10:14:52 am »
Доми 123- Честито мила . Я ни заплюй всичките, ама със засилка.,че и ние да те последваме този месец. Пожелавам ти леки 9 месеца и много щастие. :bori_007: :ballons: :bighug:
« Отговор #150 -: Март 24, 2008, 10:18:04 am »
добро утро момичета!аз два дни не съм влизала,че бях заета доста..и гледам заключили старатан тема,пусната нова...вече 8 страници сте изписали...някакви купони са се вихрили/не схванах какви :lol:,щото непрочетох всичко :oops:/...направо нямате насмогване,ако не влизам по-няколко пъти на ден!!
нашият лов май приключи за този месец,защото БТ днес ми се покачи,но ще изчакам още няколко дни да съм сигурна..
ДОМИ,честито миличка,лека бременност ! :)
п.п. момичета ако някой или нещо съм пропшуснала да спомена,моля да ме извините,ама просто не можах да изчета всичко.. :?
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

Anika85

• 195
  • Много се обичаме
« Отговор #151 -: Март 24, 2008, 10:19:28 am »
DOMI 123-Честито мила , желая ти много леки 9 месеца, и накрая най -прекрасното и послушно бебче :bori_015: :bighug:

« Отговор #152 -: Март 24, 2008, 10:21:23 am »
Доми 123- Честито мила . Я ни заплюй всичките, ама със засилка.,че и ние да те последваме този месец. Пожелавам ти леки 9 месеца и много щастие. :bori_007: :ballons: :bighug:

Ами то аз плюх, краката си влачих и всичко възможно, така че не се притеснявайте вие сте следващите :D
*
« Отговор #153 -: Март 24, 2008, 10:21:53 am »
ОЧАКВАЩИ !!!      stork-girl

mimcheto_85         
Deskata0177    16.03         
dianka         16.(17).03     
Pipi_M         18.03 
rossy *        23-24.03                     
Galichka       23-24.03     
Rouzi-Anna     23-24.03   
tani77         23-24.03   
malkoto_dqvolche 23-24.03
DOMI123     23-24.03
eveishan       28.03
lqlyo  31.03
tancheto 31.03
Deskata i vankata
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙  1-2.04

ЛОВУВАЩИ:  :00001754:

ivaqna             
nomine
svetal4y   
Meggy

И аз се записвам към ловуващите, мисля и аз този месец да подложа мъжлето на страшната диета :-)

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #154 -: Март 24, 2008, 10:22:02 am »
Ами добро утро на всички.Днес е понеделник, че и темичката нова, затова ще се похваля с  :bfp1:
Успех на всички и...ще ви наблюдавам да знаете

Ееееех че хубаво начало на седмицата!!!!  :balk_46: :balk_47:
ЧЕСТИТО мила, леки  :cloud9: и най-сладкото бебче след това!
*
« Отговор #155 -: Март 24, 2008, 10:26:02 am »
Добро утро и от мен момичета!Честито Доми- живи и здрави да сте с бебчо, леки девт месеца и най-хубавия вързоп на края
Хайде дано до петък сички по графика да са с   :bfp: :bfp:
*
« Отговор #156 -: Март 24, 2008, 10:41:14 am »
Цитат
Пък знаеш ли, въпреки всичко може и да е станало нещо. Гледам, че циклите ти малко шарени, един дълъг, един по-къс, пък и тази температура, но знае ли човек, когато най-малко очакваш, ...

Наистина няма начин...Аз нощес сънувах един много красив непознат мъж ,който ми каза че ще съм последна...Така че ДЕРЗАЙТЕ,за да се изредите по- бързо...Няма да ви чакам 100 година я ?! :)
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #157 -: Март 24, 2008, 10:44:01 am »
Добро утро, момичета!
Малко ми е трудно да следя темичката, защото в къщи трудно се вреждам на компа, в службата няма нет, пък и там имам много работа, ама моооого наистина.
Тази сутрин, чудесни новини.Честито DOMI123   :balk_5:  :balk_104:, лека бременност и здраво и хубаво бебче.Ей, стана ми едно такова, хууубаво като прочетох.Токова време мина от последния :bfp:, че няколко пъти ти прочетох поста докато схвана .
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
« Отговор #158 -: Март 24, 2008, 10:48:45 am »
ДОмИ чЕСТИТО мИлА- ПОЖЕлАВАм ТИ КАТО мОИТА брЕмЕНОСТ- лЕКАы ИЗПЪлНЕНА С мНОГО ПОДрИТВАНИЯ ПО ШКЕмбЕТО :D :lol:
*
« Отговор #159 -: Март 24, 2008, 10:51:02 am »
Цитат
Пък знаеш ли, въпреки всичко може и да е станало нещо. Гледам, че циклите ти малко шарени, един дълъг, един по-къс, пък и тази температура, но знае ли човек, когато най-малко очакваш, ...

Наистина няма начин...Аз нощес сънувах един много красив непознат мъж ,който ми каза че ще съм последна...Така че ДЕРЗАЙТЕ,за да се изредите по- бързо...Няма да ви чакам 100 година я ?! :)

Чак пък последна, я недей се връзвай на такива работи, като си мислиш най-лошото, то се случва. Все пак ще се постараем да побързаме да се изредим, де :-)