0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Мнооооого ++++++++++ резултати да има за НАС!
« Отговор #120 -: Март 24, 2008, 00:20:00 am »
А така!!!Сички до една!!! :bighug: :bighug: :bighug:
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
« Отговор #121 -: Март 24, 2008, 06:39:39 am »
добро утро, вчера ние затворихме форума и днес сутринта- да го отворим! Пожелавам ви хубав и спокоен ден, да тез дето НЕчакат, днес същото... да не  пускат ненужни гости, на тез дето ловуват, да ги хванат, а на другите много надежда и вяра в другия месец- той е нашия!!!!Пиивам си кафето и след малко към работа....няма край!
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #122 -: Март 24, 2008, 08:08:01 am »
Момичета-кокичета! Предстои ни още една пролетна седмица пълна с надежди и очаквания! Дърветата отдаааавна цъфнаха, щъркелите отдаааавна пристигнаха, време е и ние да заченем нов живот! На всички МОМИЧЕТАТА В ОВУ пожелавам НЕ това  :00001754: , а това  :eggsperm: , на ОЧАКВАЩИТЕ - :bfp: , на БРЕМЕННИТЕ -ведро бременско настроение, а на МАЙКИТЕ /щото имаме и такива/- много радости с дечицата! Татковци имаме ли тук????? Разбира се,че ДА! Я бъдещи, я настоящи. А на тях пожелавам да работят усилено над МАМИТЕ!
« Последна редакция: Март 24, 2008, 08:09:50 am от everything_possible »
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
« Отговор #123 -: Март 24, 2008, 08:19:24 am »
Добро утро кокиченца. Честита Пръва пролет със закъснение.Честита нова темичка. Пожелавам на всички ни,които сме в тази темичка -да я напуснем заедно другия месец. :P
Колко мнооооооого сте изписали. :lol: Правили сте купон,а!? :drunk: :grouphug: Дано вече днес да не ви болят главичките.
Да се похваля- от вчера мъжо е на диета- магданоз,витамини и мнооогооо секс. Горкия, снощи заспа в 20:00-  каза че е бил изцеден. :balk_126: Е, тъй като не съм егоист, го оставих да си легне,но за лека нощ му казах, че така ще е цял месец- секс,магданоз и витамини.  :balk_21: Така де, нали ще пълним темата с +++++. Пожелавам ви хубав ден. :balk_7: :balk_7: :balk_7: :balk_111: :balk_102:
*

everything_possible

• 957
« Отговор #124 -: Март 24, 2008, 08:28:24 am »
Да се похваля- от вчера мъжо е на диета- магданоз,витамини и мнооогооо секс.
Бре хубава диетка си му измислила на твоя, моя акоооо чуе и той ще мине на диета....малко е скаран с магданоза, ама щом е за идеята....първа кипра :lol:
« Отговор #125 -: Март 24, 2008, 08:29:16 am »
Здравей те момичета много сте готини всичките.Като ви чета и ми вдъхвате надежда да продължа напред в живота,след като загубих детенцето си на 6 месеца :balk_145: .От миналия месец доктора даде зелен светлина за бебе правене ,но уви изтървах си О и сега ще продължаваме този месец ,ако може впишете ме и мен в ловуващите  :bighug:всички много сте сладки

*

everything_possible

• 957
« Отговор #126 -: Март 24, 2008, 08:33:03 am »
Здравей те момичета много сте готини всичките.Като ви чета и ми вдъхвате надежда да продължа напред в живота,след като загубих детенцето си на 6 месеца :balk_145: .От миналия месец доктора даде зелен светлина за бебе правене ,но уви изтървах си О и сега ще продължаваме този месец ,ако може впишете ме и мен в ловуващите  :bighug:всички много сте сладки

Миличка  :bighug: Взаимно ще се подкрепим!  :welcome3: и съвсем скоро да станеш мама!
п.п. Това което ти се е случило е просто ужасно! Надявам се никой, никъде да не преживява подобни неща!
« Последна редакция: Март 24, 2008, 08:42:10 am от everything_possible »
« Отговор #127 -: Март 24, 2008, 08:44:15 am »
everything_possible Благодаря ти

« Отговор #128 -: Март 24, 2008, 08:53:29 am »
Да се похваля- от вчера мъжо е на диета- магданоз,витамини и мнооогооо секс.
Бре хубава диетка си му измислила на твоя, моя акоооо чуе и той ще мине на диета....малко е скаран с магданоза, ама щом е за идеята....първа кипра :lol:
Е, може и да не успее да стигне до магданоза. Моя вчеря сутринта не можа да си отхапе нищо. Така го преметнах на спалнята,че си изтърва магданоза. :balk_112:
На обяд успя да отхапе малко, ама отново го "поразих" и.... пак остана магданоза. Е, снощи към 17:00 успя да си хапне. Издебна ме , че съм в банята. Ох,а като излязох -  :00001754: много бързо го "опраших" още в хола пред телевизора.
« Отговор #129 -: Март 24, 2008, 08:57:35 am »

Добре дошла мила. :bighug: :bighug: :ballons: Пожелавам ти  :bfp: :bfp:
« Отговор #130 -: Март 24, 2008, 08:58:43 am »
everything_possible
Довечера-романтика и много любов!Днес-овулация,след две седмици-две чертички! :dating:
<a
*

everything_possible

• 957
« Отговор #131 -: Март 24, 2008, 09:04:20 am »
everything_possible
Довечера-романтика и много любов!Днес-овулация,след две седмици-две чертички! :dating:

Благодаря ти Влади! Дай боже! От твоята уста в Божиите уши, нали все на чудо се надявам!
Пък аз ще стискам палци и при теб чудото да се случи и да си се водим двечките!
Докато бях бременна казах така на една приятелка и тя...забременя.  :wink:

п.п. Много ти харесвам комбинацииката- синьо  и розовкооо, ех мечти,мечти, скоро ще ви направим реалност...!
« Последна редакция: Март 24, 2008, 09:10:03 am от everything_possible »
« Отговор #132 -: Март 24, 2008, 09:10:19 am »
 :bighug: :balk_21:
<a
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #133 -: Март 24, 2008, 09:25:04 am »
Добро утро милички!
Пожелавам ви една изпълнена с усмивки и много положителни  :bfp: седмица!
На новите  :welcome3: но да не се задържат дълго тук.
Някой няма ли да се похвали с ++++++++ днес?!!?!?!?
Айде аз ще поработя малко, но се ви следя изкъсо :)
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
« Отговор #134 -: Март 24, 2008, 09:31:26 am »
здравейте на новичката, и бързо бързо да се оправяш- наистина никому такова нещастие. Само и единствено ведро настроение и многоооо секс, взимаите пример от новилка. Аз ще се обаждам на д- р Янаково от при Щерев за пеглед, за да ми каже тя какво точно да правя и защо ми закъсня толкова много.
*
« Отговор #135 -: Март 24, 2008, 09:51:58 am »
Добро утрооооо !!!! :) Силвия ,добре дошла! При нас ще намериш подкрепа и разбиране,така необходимо на всички ни...

Дани ,аз нищо няма да ти казвам,само ще се моля за теб..

Момичета пратете ми я тая лелка моооля ви ,трябва ми ...Пуста да остане дано !!Когато ми трябва никаква я няма...

Пожелавам ви мнооого приятна слънчева и щастлива седмица и дано тя се увенчае с петъчен купон по случай две три бременности примерно... :)
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #136 -: Март 24, 2008, 09:53:54 am »

И ЧЕСТИТА НОВА ТЕМИЧКА! ХА, ДАНО ДА Я НАПЪЛНИМ САМО С "+"!!!

Мното купони, много нещо, бре мацки! Припотих се докато изчета всички страници от старата темичка и като видях, че и от новата имам 7 стр. за четене....
Имаме ново попълнение! :welcome3: и дано да не се задържиш много, много тук, а да драсваш директно към бренеещите!
Симонка, с това твоето заплюване, в първия момент и аз си помислих, че си посетена от щръкльо! :oops: Браво!, че най-накрая реши да идеш на преглед!
Любекс, пак си била душата на купона! Бре, моме, ти умора нямаш! Да се стягат бойците на Бойко, че ... да са му яки шортите с такава щуротия като тебе!  :bighug:
Роузи, стискай тея твои кълки, че  :bfp: от тебе чакаме! Малко да разнообразиш пейзажа! то, ясно, че е купон тука, ама после ще се преместим при тебе в бременната и пак ще купонясваме!
Уфффф, много дълго ще стане, ако започна поименно, за това - УСПЕХ на бебеправещите, а всички, дето ОЧАКВАТЕ - стискайте краката и никакви гости поне девет месеца!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
« Отговор #137 -: Март 24, 2008, 09:59:52 am »
Ами добро утро на всички.Днес е понеделник, че и темичката нова, затова ще се похваля с  :bfp1:
Успех на всички и...ще ви наблюдавам да знаете
*

everything_possible

• 957
« Отговор #138 -: Март 24, 2008, 10:01:30 am »
Е това ако не е номер...да си чакаш лелката пък тя да не ще да иде. Любче, що ти трябва толкоз пък на теб тая гадина? Аз ще си помечтая малко да изкараш един положителен "изпит"  пък квото стане, нали?
Соф, де ходиш бе душо? Ти като се връщаш тука, аджеба прихвана ли от гостито?

Ох стига съм се мотала, ами да отивам на работа. Бай момичета, до следобяд!
*
« Отговор #139 -: Март 24, 2008, 10:02:04 am »
Добро утро, момичета, успешна седмица, най-накрая да запишем някой + резултат.
И докато пиша виждам прекрасна новина:

ДОМИ123: честито мила, искам първа да те поздравя, много леки девет месеца и само хубави моменти от тук нататък.