0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Мнооооого ++++++++++ резултати да има за НАС!
« Отговор #80 -: Март 23, 2008, 20:23:33 pm »
уф, един от любимите ми е и никога не се сдържам като се озовем двамата там....Дано да са храбри миличките.Благодаря ти Meggy.Пък и аз гледам да се понавеждам .... :oops:
*
« Отговор #81 -: Март 23, 2008, 20:30:41 pm »
уф, един от любимите ми е и никога не се сдържам като се озовем двамата там....Дано да са храбри миличките.Благодаря ти Meggy.Пък и аз гледам да се понавеждам .... :oops:

В крайна сметка най-важното е удоволствието, ако е писано да стане, ще стане, независимо от позата. Не се сдържай, щом ви харесва и на двамата :-)

*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #82 -: Март 23, 2008, 20:40:54 pm »
Аз мисля,че е важно да се прави с любов,а не по задължение!Така,че я стига с тия бабини деветини-та тази поза,та в този ден и др!Не мислите ли?
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
« Отговор #83 -: Март 23, 2008, 20:43:34 pm »
маме, колко палавки мами си имаме Ние с милото преди да си имаме детенце и преди да заживеем сами, също обичахме...как да кажа- да пробваме разни позички :oops:..., обаче сега трябва да сме по- бързички и посъкратихме игрите, че от време на време в стаята влетява една малка главичка с чифт любопитни очички и се почва с въпросите....- Ама какво правите, ти що така, защо, защо.....Леле, а кат се две- ще ходим в съседите или просто ще сложим райбери :wink: :P :P :PДано, скоро да ги сложим тези райбери....
*
« Отговор #84 -: Март 23, 2008, 20:48:22 pm »
То вашето си става игра само да се криете, пък че е бързо няма значение и там си има чар понякога. И какво обяснявате какво правите :-)

*
« Отговор #85 -: Март 23, 2008, 20:50:51 pm »
Здравейте момичета! Честита да ни е новата темичка и да се изпълни с +++++ резултати!
Аз без никакво желание днес посрещнах Гадната Леля - така, че отпадам и този месец  :( . Дано само скоро да се получи - вече ми е много трудно да посрещам нежеланата гостенка.
« Отговор #86 -: Март 23, 2008, 20:59:21 pm »
 :balk_64:
Здравейте!Може ли и аз да се включа в темичката ви?
И аз съм от чакащите  :bfp: вече почти година,но не губя вяра,че ще стане!
*
« Отговор #87 -: Март 23, 2008, 21:02:17 pm »
Хей момичета...Тази вечер къде е купона...Аз наминах да видя а май повечкото от вас са уморенки от снощния купон....
И все пак айде наздраве от мен мацки
 :dating: :wine: :wine: :wine:
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #88 -: Март 23, 2008, 21:02:42 pm »
Ааааааааа ,къде сте вие днес ?! Спите ли навън ли сте?! Никакво ви няма... Я живнете малко че новата тема има нужда от стимулиращи положителни тестове...Не може то така...Винаги на нова тема имаме по две бомби поне... Мимче,да ти метна един тест да се похвалиш че аз имам много пък вече не ми трябват... Съгласна ли си?!

Гарантирано има две-три скрити лимонки, и всеки момент ще ни взривят с +++++ резултатчета, само гледайте....
Абе, Любче, тази вечер слаба работа... то и аз ще ви зарежа...че ме чака мноооого важен бизнессссс....Така,че приятна вечер на всички и много гуши-муши, че то пред компа туй дето го искаме нестава....бегом по леглата...баните  :wink: ....ако искате и на терасите дори -хихихихихихи  :lol: Айде до утре....бомбичките да са изгърмели!

ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
« Отговор #89 -: Март 23, 2008, 21:11:34 pm »
Аааа Дани ,къде бягаш толкова рано,май те е страх ,че може да се намери някой да извади ракията
Чакам си лелката Симонка,днес или утре и ако пак дойде вече ще я
Маги,Мимче,вие сте ни надеждата,не може така ,нова тема пък нито един +++ тест,не е честно.
*
« Отговор #90 -: Март 23, 2008, 21:21:14 pm »
хайде вадя ракията....Къде се изгубихте
*
« Отговор #91 -: Март 23, 2008, 21:21:43 pm »
rouzi-anna  стискам палци да не идва поне при теб тази гадна лелка! Като гледам днешната ти температура - доста е обнадеждаваща - залоствай вратата, стискай кълки и дано те подмине в следващите девет месеца пущината!  :goodluck: :bfp:
« Отговор #92 -: Март 23, 2008, 21:25:08 pm »
tani77 :bighug:Утре пак ще я измеря,дадох си малко почивка ,ама вече почвам.
bebence,давай мила,от мен мезето като за начало може и с това
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #93 -: Март 23, 2008, 21:33:54 pm »
Аааа Дани ,къде бягаш толкова рано,май те е страх ,че може да се намери някой да извади ракията
Чакам си лелката Симонка,днес или утре и ако пак дойде вече ще я
Маги,Мимче,вие сте ни надеждата,не може така ,нова тема пък нито един +++ тест,не е честно.

А,бе, Роузи, от де го измъкна тоя пищоФ? Ейййй, ама хич не разбирате значи....казах че имам бизнИссссссс , ни загряваш лиииииииии, е виш ко пиши долу, аааа? Сега загря ли? Отивам да работя мъжлето....не мЪ чакайте скоро, ако ще купонясвате и тази вечер-БЕЗ МЕН!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
« Отговор #94 -: Март 23, 2008, 21:39:55 pm »
здравейте и от мен аз съм новобранец в този форум .този месец почнахме с опитите за бебе и сега чакам резултата , надявам се да е +++ но нали надеждата умра последна.много е готина темичката успех на всички чакащи. много сте готини и забавни всички
*
« Отговор #95 -: Март 23, 2008, 21:46:18 pm »
everything_possible цяла вечер ли ще си в биснеса?
Я намини после да пиеш едно питие.... :wine:
А и другите момичета къде се загубиха...айде на мен ми се купонясва тази вечер.....нищо че утре пак на работа officespace
siolina  :crossfingers: :crossfingers: :bfp: и на всички чакащи :crossfingers:
на мен днес ми свърши така че ще се стараем за др месец и отново наздраве   :beerdr:
« Отговор #96 -: Март 23, 2008, 22:00:51 pm »
Верно бе Дани,ама ,че съм и аз една Извинена си ,бягай и никакъв форум,яснонаграбвай мъжо .
siolina :welcome:и успех този месец.
Бебенце ми давай тук тънките мезета,те всички избягаха,ама аз съм тук.
« Отговор #97 -: Март 23, 2008, 22:04:45 pm »
everything_possible благодаря ти много че ме вмъкна в спикъка аз все нещо не успявах

Хайде момичета вече е наш ред и малките душички ще ни изберат всеки момент.

Отвякъде чувам само радостни новини един познат октомври ще имат бебче след двегодишни опити, на една приятелка колежката и е бременна след три години опити та ние ли ще се даваме без бой.

Хайде много ++++++++++++++++++++++ резултати на всички.
Радвам се че ви има!!! :lol:

« Отговор #98 -: Март 23, 2008, 22:39:57 pm »
момичета с вас съм. много се радвам че намерих толкова отговорни бъдещи майки. всичките ми познати казват от първия път не винаги става. не искам да чакам години... много се радвам че ме разбирате и подкрепяте. УСПЕХ на всички !!! :bighug:
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #99 -: Март 23, 2008, 22:45:15 pm »
 :drunk: айде сънливки какво стана с купончето май пак изтървах....