0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Мнооооого ++++++++++ резултати да има за НАС!
« Отговор #480 -: Март 27, 2008, 15:06:44 pm »
До сега пак препрочитах темата Първи симптоми на бременност. Стана ми толкова хубаво като четох всяка какви симптоми е проявила, и толкова тъжно че още не съм ги изпитала дори и един път. :( :( Ето, пак се вкарвам в гадната дупка на разочарованието. Извинявайте, че ви пиша такива неща. :? :? :(
Ох пък аз колко пъти съм ги чела,ама това са ни първите симптомии на загриженост за детето ни,те първа започват!Сега се чудим кога ли ще дойде,после ще се чудим какво ли креватче да му купим,после дали му е добре,с тази дрешка,дали му харесва кухнята която ще му предлагаме,после на детската градина дали ги гледат,в кое училище да го запишем,после дали ще става вишист,дали ще се ожени(омъжи)!Живее ли си добре със жена си (мъжа си)!И така миличка,тъй че се успокои стига си се депресирала наистина е хубаво човек да знае всичко ама някой път не е!Това е живота ако пък знаеше всичко какво ще ти се случи щеше да ти е скучно!Нямаше да се изненадваш от живота така примерно както предстои да те изненада!В някои хубав слънчев ден без да искаш да си направиш тестче или случайно да отидеш на преглед и да ти кажат:-А!Ама вие сте бременна!А!Че и то в 3я месец!Пожелавам ти го миличка от все сърце както и на всички в това форумче! :grouphug: :youwoman: :babyflips: :babyflips: :babyflips: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :blowingdust2:[/i][/color]
« Отговор #481 -: Март 27, 2008, 15:14:56 pm »
Извинявам се на всички. Тази меланхолия е явно от грипа. Само ми се лежи,спи ми се,нищо не ми се прави. Искам да се излегна, да си взема лап топа в леглото и да ви чета постоянно. Ама не става. На работа съм, от кашлица ми се повдига вече, а като се сетя довечера какво ме чака- не ми се прибира.  8O
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #482 -: Март 27, 2008, 15:21:04 pm »
Vickson аз отидох само на профилактичен преглед. Ние още нямаме година опити и съм решила да не се вталясвам толкова. Ако до септември не се получат нещата си отиваме с моя в клиника и си правим пълни изследвания.
Тази при която ходя си е обикновенна гениколожка, е да добра е, но ми предложи стимулация без тест за проходимост на тръбите!
Само да допълня - от момичетата в този форум научих много неща, разбрах какво мога да изследвам (рутинно), както и да НЕ се доверявам на всеки лекар с подобни на горното предложения. Благодаря Ви момичета  :bighug:
Правилно, не му се впрягай, рано е още. Туку виж точно този месец вземе че стане, а септември вече ще си със шкембе  :lol: ай дано!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #483 -: Март 27, 2008, 15:27:37 pm »
Здравейте, симпатяги! И днес настроението ви никакво го няма! Аз от сутринта се мъча да ви изчета и все ми забива сайта и това е! И то само на зачатие.орг, на никой друг сайт, направо луднах по едно време! Какви са тея грипове по ловно време! Я се стягайте, пийте повече витамини и ще се оправите набързо! Мен се опитва да ме тръшне от миналата седмица, ама давам ли се! Жуля един Суправит Голд и това е!
На двете Росита... съжалявам, мацки! Във вас ми беше надеждата да отсрамите списъка, ама хайде, от мен да мине, другия месец ви забирам с мене и всички заедно в бременеещите ще си гледаме растежа на тумбаците! Сега сме на диети, ама от Април започваме калоричната храна!
Виксънче, много, ама много силно ти стискам палци фоликула ти да се пукне чак в събота! Моя доминантния миналия месец би трябвало да се е пукнал на 22 мм - при мен на 16 ден! Искам много да нацелите правилния ден!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #484 -: Март 27, 2008, 15:32:12 pm »
Теста ми пак е :bfn1:  :? Нищо....почваме на ново  :bed: пък когато и както е писано.... какво да направя.... А междувременно продължавам с :balk_172: и учене,че ме чака дипломна работа...защитата е юни,а не съм стигнала до никъде....
Съжалявам миличка, другият месец ще се получи.
 А и аз колко имам да уча, затрупват ни с курсови, и аз имам да пиша дипломна, поне моята защита е септември. Аз дори незнам за какво ще пиша, ама има време. Желая ти успех и другият месец да е твоят :crossfingers: :crossfingers:

оооооох и аз колко имам да уча - чакайте да се оплача - чакат ме 2 държавани изпита като единият ще се явя през юни , а на другия през септември , че иначе няма взимане :? ама как ме мързи да уча.......
*
« Отговор #485 -: Март 27, 2008, 15:42:11 pm »
Здравейте момичета,
отново се връщам при вас.Щастието ми след като видях двете чертички не бе за дълго.Днес ми направиха мисед аборт, защото беше кух сака.След 2-3 месеца борбата продължава.Успех на всички.
*
« Отговор #486 -: Март 27, 2008, 15:47:59 pm »
Здравейте момичета,
отново се връщам при вас.Щастието ми след като видях двете чертички не бе за дълго.Днес ми направиха мисед аборт, защото беше кух сака.След 2-3 месеца борбата продължава.Успех на всички.
много съжалявам алекс! незнам какво друго мога да ти кажа , освен ,да не се отчайваш!
« Отговор #487 -: Март 27, 2008, 15:55:40 pm »
И аз да се включа сега, че вечер милия окопира компа и няма докопване.
И ние открихме ловният сезон, но аз от вчера се опитвам да се разболея. Няма да се давам, пък и секс-игрите укрепват имунната защита и се оздравява по-лесно,едновременно с бебеправенето провеждаме и "лечение"  :lol:. Никакви антибиотици естествено, само чайове, парацетамол, витамини и осцилококцинум.

Алекс, много съжалявам за случилото се, но не губи надежда, скоро ще успеете и тогава сакчето ще е пълно с прекрасното ви ДНК!!!  :bighug: yahoo_17
« Отговор #488 -: Март 27, 2008, 16:10:47 pm »
Здравейте момичета,
алекс съжалявам мила но не се отчайвай а давай напред сега даже би трябвало да си по стимулирана!Такъв е живота иначе как ще бъдем идеални! :balk_104: :bighug: :bighug: :bighug:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #489 -: Март 27, 2008, 16:13:15 pm »
Здравейте момичета,
Алекс, съжалявам, мила! Знам, че няма думи, които да те успокоят, но горе главата - борбата продължава!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
« Отговор #490 -: Март 27, 2008, 16:15:21 pm »
Много съжалявам Алекс! Незнам какво друго мога да ти кажа,освен да не се отчайваш!

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #491 -: Март 27, 2008, 16:41:39 pm »
Алекс, много съжалявам, не мога да опиша с думи...  :( никой да не преживява това. Вероятно ще ти е много трудно въпреки всички мили думи, но трябва да намериш сили да продължиш борбата! Ние сме с теб. Прегръщам те силно  :bighug:
Соф, много ти благодаря, за подкрепата!  :balk_104:
*
« Отговор #492 -: Март 27, 2008, 16:46:07 pm »
На двете Росита... съжалявам, мацки! Във вас ми беше надеждата да отсрамите списъка, ама хайде, от мен да мине, другия месец ви забирам с мене и всички заедно в бременеещите ще си гледаме растежа на тумбаците! Сега сме на диети, ама от Април започваме калоричната храна!

соф  :bighug: не можахме наистина да отсрамим списъка , но да се надяваме ,че другия месец всички ще се отсрамим с по  :bfp: :bfp: :bfp:
*
« Отговор #493 -: Март 27, 2008, 17:17:52 pm »
aleks много съжалявам за случилото се  :( изпращам ти една голяма  :bighug:
*
« Отговор #494 -: Март 27, 2008, 17:25:53 pm »
Алекс, съжалявам мила, незнам какво да ти кажа, просто те прегръ6там  :bighug:
*
« Отговор #495 -: Март 27, 2008, 17:35:10 pm »
Алекс мила съжалявам за случилото се  :bighug: :balk_21:
*
« Отговор #496 -: Март 27, 2008, 18:17:36 pm »
Здравейте момичета и от мен за малко...
Днес отново няма настроение....Но нищо може би е затишие преди буря от  :bfp: :bfp: :bfp:
Съжалявам за всички които ги е посетила лелката, но явно другия месец ще се получат нещата.Горе главите!!!
Алекс, имаш подкрепата и съпричастността на всички, бъди силна, мила... :bighug: :bighug: :bighug:
Хайде стискам палци и се моля тези които все още чакат да ни зарадват докрая на седмицата и тя да свърши така хубаво както започна.
...ааааа и дръжте се де!, какви са тези болести по време на лов?
До скорооо
*
« Отговор #497 -: Март 27, 2008, 18:33:17 pm »
Алекс съжалявам мила няма думи и незнам какво да ти кажа прегрищам те силно

*
« Отговор #498 -: Март 27, 2008, 18:36:24 pm »
Здравейте момичета! :DМного странички сте изписали и едва ви прочетох 8O
На бременните момичета честито!Леки и безпроблемни 9 месеца и сладки бебчета на финал :babyflips: :babyflips: :babyflips:
На всички които ги е посетила гадната леля искам да кажа,да не се отказват и да продължават да се борят.Следващият месец ще е наш милички!Вярвайте в това! :crossfingers:
Бисерче,ще ти стискам много силно  :crossfingers:за процедурата!Дано да е успешна този път!
Любче,радвам се,че си вече пациент на "Надежда"! :DЩе видиш колко бързо ще се сбъдне мечтата ти!Много се радвам и за твойто момче,дано всичко е наред след прегледа при Кацаров!Пиши как е минало :wink:
Игълче,нещо не пишеш напоследък в тази тема 8OКакво става с теб мила?
Алекс,много съжалявам! :bighug:
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #499 -: Март 27, 2008, 18:43:48 pm »
Алекс  :bighug: :grouphug2: :balk_104: