0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
Re: Мнооооого ++++++++++ резултати да има за НАС!
« Отговор #420 -: Март 26, 2008, 19:15:20 pm »
мацки изчезвам за малко да си помахам косми, че да не стресна утре доки :oops: :oops: :oops: :oops: и май ема се е навила да я изкапя, това не се случва често- страх я  е от шампоана! :D :D
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #421 -: Март 26, 2008, 19:22:13 pm »
simoni: Благодаря ти за милите думи!  :bighug:
*
« Отговор #422 -: Март 26, 2008, 19:26:09 pm »
Любопитко, и аз мила бях като теб миналия месец само дето лелката дойде на 49-я ден. Аз я чаках за да направя ЦС.
*
« Отговор #423 -: Март 26, 2008, 19:30:45 pm »
Махни ,махни ...тая баба марта е откачена...Аз къс цикъл нямам ,но и такъв без пмс и толкова дълъг нямам май...
*
« Отговор #424 -: Март 26, 2008, 20:20:47 pm »
mikivl,поздравления и тук за хубавата ЦС.
Аз имам питанка :ask: :DЕй сега лелката ме навести,и трябва да изследвам хормоните,обаче кога?Нали от днес да броя дните ?

еххххххх гадната лелка  :balk_80:  нищо - другият месец ще стане! :wink:
« Отговор #425 -: Март 26, 2008, 20:35:11 pm »
Iffi.13, :bighug:двете ще се окуражаваме тази вечер.Ами продължаваме отново борбата ,няма как,длъжни сме .
simoni,чакаме те утре след прегледа на отчет и стискаме палци  :crossfingers:
Хайде момичета,къде сте ,искам да видя вече ++++тестчета.
*
« Отговор #426 -: Март 26, 2008, 20:53:13 pm »
Ауууу, ч тъжен ден...
Симони, по мили думи не съм чела....Наистина си казала всичко...
Роузи, жалко за този месец , надявах се днес ти да ни зарадваш с +++, но явно просто април ще е твоя месец.Успех на всички останали.Вярвайте!!!Аз практикувам и положително мислене и едно друго дето е пожелателно.Просто си представям как другия месец вече ще се занимавам с мисълта как се развива бебчето в корема ми и как ще обикалям за да избирам и да одобрявам колички кошари и др...как ще направя ремонт къде точно ще сложа кошарката и т.н.Това много ме успокоява.Както и вие- не съм вярвала че толкова топлина може да струи от екрана на компа ми от съвсем непознати хора....А това е много хубаво и много удовлетворяващо. Лелята наистина сепосреща по-лесно с вас...Но хайде стига с нея-от другия месец никакви лели :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #427 -: Март 26, 2008, 21:13:18 pm »
Добър вечер мацки, настроението не е много приповдигнато, но все пак и днес имаме + в темата. Не успях да се вклиня във вашите 4-ри-странични постове днес  :lol:
Cookie, честито, лека и безпроблемна бременност и на финала - 1-2  :babyflips: :babyflips: !!
Симони и аз съм си отговорила на въпросите по същият начин като теб, само дето не съм се сетила да го напиша, даже си представям как ще приличат на мъжа ми дечицата /чакам и мечтая скоро Бог да ми прати близнаци - момче и момиче/.
 Рози, надявах се на теб, но април ще е нашият месец  :bighug:, сега да видим адашката ти - май е успяла /шшшт/.
 Ифи, събирай сили и хъс за новото ову!!!
 Мики, не разбрах какъв ти е резултата от ЦС, но се надявам скоро да се похвалиш, то след такава процедура плувците много бързо се ориентират.
 Дани, дано да е изтраяло яйчицето и днес да е узряло, че да го хванете "на гюме", емоциите и заряда ти ги контролираш, така че каквото било-било, днес ти е ден за лов и :dance2:
Хайде по-бодро и утре чакам нови +++
Обичкам ви момичета  :butterfly:
*
« Отговор #428 -: Март 26, 2008, 21:20:47 pm »
Бисерче, две проходими тръби е резултата от ЦС. И съм много  :pipy_longstocking:
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #429 -: Март 26, 2008, 21:27:33 pm »
Добър вечер и от мен, момичета :)
Мики
« Отговор #430 -: Март 26, 2008, 21:28:47 pm »
Бисерче, две проходими тръби е резултата от ЦС. И съм много  :pipy_longstocking:
Браво,  :balk_46:, давай тогава, намачкайте чаршрфите  :lol: ...
« Отговор #431 -: Март 26, 2008, 21:41:57 pm »
Любче, и на мен ми е 36 ден и нямам признаци за нищо-ужасно е  :(.Обичам ви момичета.
url=http://www.sestrenka.ru/lines/][/url]

*
« Отговор #432 -: Март 26, 2008, 21:44:41 pm »
Мимиче, мила пусни един кръвен тест.
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #433 -: Март 26, 2008, 21:50:36 pm »
извинете ме, нещо с нета имам проблеми,
мики, исках да те поздравя за резултата от ЦС, това е супер и аз получих същия резултат само от ХТ. Сега много искам вече да го уловиме това яйце  :00001754:
Рози - съжалявам, но не се ядосвай, така е трябвало, април ще сме ние на ред ще видиш!  :lol:
Любе с теб сме мила, нали знаеш  :bighug:
Пожелавам ви много романтични изживявания и сладки сънища  :D
*
« Отговор #434 -: Март 26, 2008, 21:58:40 pm »
мики, исках да те поздравя за резултата от ЦС, това е супер и аз получих същия резултат само от ХТ. Сега много искам вече да го уловиме това яйце
И аз те поздравявам за хубавия резултат. И както каза арил ще е наш. :D
*
« Отговор #435 -: Март 26, 2008, 22:23:55 pm »
Мики, поздравления за резултата, много се тадвам, сега остава да хванете яйцето, стискам ти палци.
Рози, съжалявам мила. Но вярвам 4е април 6те е твоят месец. Надявам се да е и месец на много от нас.
Спокойна но6т моми4ета, пожелавам ви утрото да е слън4ево, с много усмивки и много +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Оби4ам ви и ви прегръ6там.
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #436 -: Март 26, 2008, 22:24:53 pm »
Cookie  честито, лека и безпроблемна бременност  yahoo_17

mikivl ,  Vickson , сега вече трябва да издуете тумбачета  preggo preggo
*
« Отговор #437 -: Март 27, 2008, 06:28:25 am »

Желая ви един много успешен,спокоен и щастлив ден!!!
« Отговор #438 -: Март 27, 2008, 07:56:01 am »
Добро утро на всички ранобудни момичета. Желая ви един успешен слънчев и усмихнат ден. И не забравяйте мечтите, вярата и надеждата.

Цитат
Теди успех мила,ще ти стискам много палци ,пък после ще връщаш...Дано всичко мине добре ,че аз съм се уплашила много ..Особено от стимулацията..

Благодаря Любабойко. От стимулацията ме е страх  до толкова, дали ще се образуват достатъчно хубави и зрели яйцеклетки. Най-много ме е страх за после - за теста и евентуално за износването, че доста проблеми имаше миналия път. Казвам си, че не трябва да ме е страх, защото това е пътечката, която ще ме отведе към така дълго чаканото щастие.Не се страхувай и ти. Колкото до стиснатите палци- имаш ги.
« Отговор #439 -: Март 27, 2008, 08:16:54 am »
Добри утро момиченца. Как спахте и изобщо спахте ли? :lol: :lol: Аз снощи се ядосах и в 21:00 бях заспала дълбоко.  :( Успешен ден. :P