0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Мнооооого ++++++++++ резултати да има за НАС!
« Отговор #360 -: Март 26, 2008, 11:09:22 am »
Добър ден и от мен!
 :bighug: Любе записа си час чак за юли ? 8O манее доста далече е! дано да имате добри резултати!  :crossfingers:
Още нямам вест  :( - нито добра , нито лоша! не смея да предприемам нищо т.е. тест , защото пак може да е "-" ! ще изчакам още няколко дена - пък дано да не ми дойде! няма още признаци нито за едното , нито за другото!

лек ден на всички момичета и дано някой днес да се похвали ++++++++! :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #361 -: Март 26, 2008, 11:12:53 am »
Люба,ако ми погледнеш графиката ще видиш ,че нямам никаква надежда  и лелката я очаквам всеки момент :DРадвам се че спермограмата е чиста,сега остава само да се подобри ,дано ,дано . Хубаво е че си записала час при специалист.Дано не се наложи да ползваш часа .Хайде днес вече видях две от момичетата с по две чертички ама в другата тема ,искам и тук да си имаме скоро .А Роси,адашке ,май ти си ни надеждата пу пу,а дано .
*
« Отговор #362 -: Март 26, 2008, 11:16:18 am »
данооооо , много се надявам , ама не се знае!   :(  Много    :bighug: :bighug: :bighug: за всички!
*
« Отговор #363 -: Март 26, 2008, 12:13:45 pm »
Кайли,сватбата ни е на 07.06.2008 а рожденния ми ден и този на девер ми е на 08.06.2008 :)

Роси ,мила сигурна съм че е станало,а и при Роузи си мисля че има шанс...
А колкото до клиниката...Ми това е положението..По добре да чакам отколкото да ходя там където не трябва...Най-важното е че при Кацаров часа ни е другата седмица а той в случая е най-важен защото ако има шанс да се помогне на Бойко,може и до иксито да не стигаме...Така че аз съм доволна... :)

Обичам ви момичета ,желая ви само най-доброто ... :)
*
« Отговор #364 -: Март 26, 2008, 12:18:20 pm »
lubaboiko аз пък имам рожден ден на 13.06  :wink:
Искрено се надявам да може да ви помогне и скоро да се похвалиш  :bighug:
*
« Отговор #365 -: Март 26, 2008, 12:31:55 pm »
Значи сме от една партида а?!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #366 -: Март 26, 2008, 13:27:46 pm »
Брей, че много сме от ази партида! Аз съм на 05.06.  :lol:

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
« Отговор #367 -: Март 26, 2008, 13:32:57 pm »
Момичета,ей сега си направих тест,знаех,че не трябва да го хабя ,но пуста надежда ,и е категорично  :bfn: :balk_145:,не искам да ви развалям настроението с моите тиради ,затова се оттеглям до после :lol:
*
« Отговор #368 -: Март 26, 2008, 13:36:52 pm »
Роузи мила :bighug: :balk_21:
Няма да се даваме на гадната лелка.
Момичена отивам на ЦС много ме е страх стискайте ми палци моля ви.
 :bighug:                   :bighug:                 :bighug:
*
« Отговор #369 -: Март 26, 2008, 13:37:00 pm »
 :bighug: те Роузи...

Успех Микви,да ми пишеш дали те е боляло много ,че и мен ме чака..
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #370 -: Март 26, 2008, 13:38:55 pm »
Роузи мила :bighug: :balk_21:
Няма да се даваме на гадната лелка.
Момичена отивам на ЦС много ме е страх стискайте ми палци моля ви.
 :bighug:                   :bighug:                 :bighug:

Успех мила!   :crossfingers:   Бъди уверана в себе си!

*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #371 -: Март 26, 2008, 13:41:15 pm »
Момичета,ей сега си направих тест,знаех,че не трябва да го хабя ,но пуста надежда ,и е категорично  :bfn: :balk_145:,не искам да ви развалям настроението с моите тиради ,затова се оттеглям до после :lol:

Негуби надеждата, тя ще ти помогне за другия път, а той ще е много скоро!!  :balk_104:

*
« Отговор #372 -: Март 26, 2008, 13:46:36 pm »
Благодаря ви милички. Ще пиша веднага.
Любопитко те къде ще я правиш? Аз във Малинов.
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #373 -: Март 26, 2008, 14:04:04 pm »

Ах, бееее! Аз пък съм си оптимист по природа, за това докато не кажеш, че .... няма да спра да ти възлагам надежди! Нека пък! Но! На теб ти забранявам да се разстройваш! Ясно!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #374 -: Март 26, 2008, 14:10:45 pm »
:bighug: и аз така направих в петък  :( :( категоричен беше "-"  :( , ама май ми беше и раничко да го правя! на тебе кога трябва да ти дойде(не можах да отворя графиката ти) . аз вчера звъннах на лекарката да я питам дали има нужда да си правя друг тест , а тя ми каза да го направя (ако не ми дойде) на 29-30.03 сутринта! незнам какво да си мисля нямам никакви симптоми за бременност! ако ти е рано още (както беше при мен) не се отчайвай - може пък да е станало , а ако не - НЕ СЕ БЕЗПОКОЙ ДРУГИЯ МЕСЕЦ ЩЕ СМЕ НА ЛИНИЯ(НАДЯВАМ СЕ!)  :bighug:
« Последна редакция: Март 26, 2008, 14:15:39 pm от rossy * »
*
« Отговор #375 -: Март 26, 2008, 14:13:28 pm »
АХА отворих ти графиката - адашкеееее имаме еднакви съдбички - аз съм 2 дни преди тебе! спокойнооооо ще станат нещата! има време ! твоята овулация кога беше?
« Последна редакция: Март 26, 2008, 14:16:10 pm от rossy * »
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #376 -: Март 26, 2008, 14:16:18 pm »
Преди малко се върнах от фоликулометрия  :(  За една седмица фоликула ми е нараснал с 1мм (от 4-5 на 6мм ) . Без овулация съм и този месец  :balk_145:
« Отговор #377 -: Март 26, 2008, 14:17:11 pm »
Ех, момичета в април се включвам и аз най-сетне. На 2 започвам с Диферилина. Стискайте палци този път да е по-успешен и всичко да приключи благополучно след 9 м.
*
« Отговор #378 -: Март 26, 2008, 14:18:09 pm »
красико  :( не се отчайвай - нали знеш,  че има такива месеци при всяка жена! другия месец ще е твоят месец!
« Последна редакция: Март 26, 2008, 14:19:52 pm от rossy * »
*
« Отговор #379 -: Март 26, 2008, 14:19:04 pm »
Ех, момичета в април се включвам и аз най-сетне. На 2 започвам с Диферилина. Стискайте палци този път да е по-успешен и всичко да приключи благополучно след 9 м.
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
а колко инжекции ще ти сложат?