0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Мнооооого ++++++++++ резултати да има за НАС!
« Отговор #300 -: Март 25, 2008, 14:20:20 pm »
Здравеите момичета и от мен еииииии 2 дена ме нямаше и направо сте се унесли :balk_173: :balk_173: :balk_173: :balk_173: :balk_173: :balk_173:
че не мога даже да ви изчета!На новите бъдещи мами честито успешни и леки 9 месеца а на ловуващите  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.И честит празник на всички!Моита вест не е много блага и мислех днес да не ви я съобщя ама викам те до утре ще изнапишат ощте толкоз та ще се чудя дали въобще да им пиша :wink:Моита лелка дойде днеска след 12 дневно закъснение,което е много странно защото преди тези 2 дена ми ставаше зле постоянно и сега след като се върнах от дълъг път ме навести! :x :x :x Ама като ви чета и хич не съжалявам само да ми свърши и гледайте кво става  :cul2: :cul2: :cul2:ще се къртим яко с мажо :balk_104: :balk_600:
*

Anika85

• 195
  • Много се обичаме
« Отговор #301 -: Март 25, 2008, 14:35:31 pm »
Ама като ви чета и хич не съжалявам само да ми свърши и гледайте кво става  :cul2: :cul2: :cul2:ще се къртим яко с мажо :balk_104: :balk_600:
А така Нези, хич да не се притесняваш, всичко ще се подреди, стискам палци  :bighug:

« Отговор #302 -: Март 25, 2008, 15:30:48 pm »
[/color]

СПИСЪЧЕ ЗА РУСКАТА ЦЪРКВА

СИМОНА
ПЕТИНА
ГАЛИНА
НЕЛИ
ДАНИЕЛА
ДИАНА
АСЯ
ЕВЕЛИНА
ВЕСЕЛИНА Кр.
СОФИЯ
ПАВЛИНА
Росица Д.
РОСИЦА
РАДОСЛАВА
КРАСИМИРА
СТАНИСЛАВА
ЛЮБА
ТАНЯ
ЕЛИЦА
МАГДАЛЕНА
ВИКТОРИЯ
ТОНИ
МАРИЯ
ТЕОДОРА
ДИАНА Б.
МИМИ
СОФИЯ РУСЕВА
ХРИСТИНА
ДИАНА ИЛКОВА
КАТЯ
СВЕТЛА
ДЕСИСЛАВА
БИСЕРА
ВЕСЕЛИНА М.Й.
ПЕТЯ
Петя М.
Петранка
АКСИНИЯ
МАРИЯ
АНЖЕЛА
ИВЕЛИНА
ГАНКА
АНЕЛИЯ
Незабравка А.
 Десислава Панчева

Незабравка  и Роси,добавени сте :D
Дано Бисерчето влезе преди да тръгне и да види пак списъчето.
nezisgbg,съжалявам миличка,но битката продължава .
« Отговор #303 -: Март 25, 2008, 15:42:04 pm »
nezisgbg,съжалявам миличка,но битката продължава .[/color]
[/quote]
естествено от вас се научх да не се предавам,за което много ви благодаря!
Знаете ли по между другото снощи гледах по :balk_127: тв че на психичния стерилитет дори и ин витро не може да му помогне!което ме очуди че съществува и такъв термин,за това е много лошо да се настроиваме негативно за тия неща!Всички щом го искаме един ден ще станем най-добрите мами!Което го пожелавам на всички които го искат много! :blowingdust2: :balk_104: :balk_104: :balk_104: :balk_104: :balk_104: :balk_104: :balk_104: :balk_68:
*
« Отговор #304 -: Март 25, 2008, 15:45:18 pm »
nezisgbg,съжалявам миличка,но битката продължава .[/color]
естествено от вас се научх да не се предавам,за което много ви благодаря!
Знаете ли по между другото снощи гледах по :balk_127: тв че на психичния стерилитет дори и ин витро не може да му помогне!което ме очуди че съществува и такъв термин,за това е много лошо да се настроиваме негативно за тия неща!Всички щом го искаме един ден ще станем най-добрите мами!Което го пожелавам на всички които го искат много! :blowingdust2: :balk_104: :balk_104: :balk_104: :balk_104: :balk_104: :balk_104: :balk_104: :balk_68:

[/quote]
 :good_post:

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #305 -: Март 25, 2008, 16:38:54 pm »
А между другото, вече получих няколко съобщения на лични да ми честитят, но, момичета, за съжаление не съм  аз, но благодаря ви все пак и се надявам скоро да оправдая тези пожелания.

Мегги, Благовещение е! Нали се сещаш какво може да значат всички тия грешни писма?! Да знаеш, че това е божи знак!

Роузи, хайде бе душа, няма ли да ни зарадваш, знаеш ли от кога чакам да кажеш, че си ....Стискам ти палци миличка,силно силно....
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #306 -: Март 25, 2008, 16:46:12 pm »
Роузи, хайде бе душа, няма ли да ни зарадваш, знаеш ли от кога чакам да кажеш, че си ....Стискам ти палци миличка,силно силно....
И аз това цял ден чакам, ама... Хайде бе, мацка, Благовещение е! Пусни тука благата вест!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
« Отговор #307 -: Март 25, 2008, 16:59:32 pm »
ей, момичета истина е- аз чух днес блага вест за моите уши.....Бях с Ема на последния преглед за сърцето и и нашата блага вест в семейството ни е, че и няма нищо, не е порок, просто нещо физиологическо.Наистина на днешната дата, и тоз които не вярва почучава благи новини!!!!!А, между другото аз съм убедена, че днешното дата с докторката ни не е случайна- а, ми показват, че когато трябва всичко става, всичко по реда си и най- важното научете се да чакате и бъдете постоянни в желанията си. Който го направи той ще го получи......Амин!
*
« Отговор #308 -: Март 25, 2008, 17:03:26 pm »
ей, момичета истина е- аз чух днес блага вест за моите уши.....Бях с Ема на последния преглед за сърцето и и нашата блага вест в семейството ни е, че и няма нищо, не е порок, просто нещо физиологическо.Наистина на днешната дата, и тоз които не вярва почучава благи новини!!!!!А, между другото аз съм убедена, че днешното дата с докторката ни не е случайна- а, ми показват, че когато трябва всичко става, всичко по реда си и най- важното научете се да чакате и бъдете постоянни в желанията си. Който го направи той ще го получи......Амин!
АМИН!!!
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #309 -: Март 25, 2008, 17:04:33 pm »

Амин!!! Благата вес е като песен за нашите уни и щастието на нашето сърце!

*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #310 -: Март 25, 2008, 17:06:58 pm »
Честит празник момичета!Също да е честито и на Меги!Днес ходих на църква и се молих за всички ни!Дано Господ скоро чуе молбите ни!Соф,искрено ти пожелавам това,което преживяхте с Ема никога и на сън да не го преживяваш!
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #311 -: Март 25, 2008, 17:07:56 pm »
Честит празник момичета!Също да е честито и на Меги!Днес ходих на църква и се молих за всички ни!Дано Господ скоро чуе молбите ни!Соф,искрено ти пожелавам това,което преживяхте с Ема никога и на сън да не го преживяваш!
Съжалявам - Симони!
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #312 -: Март 25, 2008, 17:12:19 pm »
Мегги, айде може и да не е случайно :)  :crossfingers:
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #313 -: Март 25, 2008, 17:12:50 pm »
Момичета вече се побърках от мисли и се чудя къде да отида на доктор, чета, прелиствам, гледам, но наистина нямам никаква идея къде да отди на един нормален женски преглед.   :(
Какво ще кажете за клиниката на д-р Щерев?

*

simoni

• 352
« Отговор #314 -: Март 25, 2008, 18:05:43 pm »
ей какво да ви кажа за клиниката на д-р Щерев?!Моита колежка която има големи проблеми със забременяването ходи отодавна в тази клиника. И тя ме прати- аз съм много доволна от всичко там- внимателни лекарки, внимателни сестри, лабораторията е много на ниво- и освен това да ви издам и една тайна- там ходи една много известна фолк певица, няма да назовавам имена за да не стане клюкарственно!Ценитеу са като на всякъде за преглед първичен+ консултация 20 лв., а всички доктори са на ниво. Аз ходя при Янакова, даже в четвъртък имам час там, мжито колежка ходи при Тимева!Ако отидеш там няма да сбъркаш!!!
*

simoni

• 352
« Отговор #315 -: Март 25, 2008, 18:12:19 pm »
благодаря ви че сте съпричастни с мен и проблемите на моето семейство- много ви обичам и много се радвам че станах част от това семейство. Мацки наистина моето желание е да ви повали таз болест-  ДА СТАНЕТЕ ПО ДВАЖЖЖЖ МАЙКИ! оЩЕ НЕ СЪМ ЗАПАЛИЛА СВЕЩИЧКА, НО ЕЙ СЕГА ЩЕ ГО НАПРАВЯ И НАИСТИНА ЩЕ СЕ ПОМОЛЯ ЗА ВСЯКА ЕДНА ОТ ВАС, ЗАЩОТО МИСЛЯ, ЧЕ ВСЯКА ЖЕНА СЕ РАЖДА С ЖЕЛАНИЕ ДА СТАНЕ МАЙКА И ТРЯБВА ДА И СЕ ПОЗВОЛИ ДА УСЕТИ ТАЗ БОЛЕСТ!!!! Утре съм на родителска среща- хихихихи! най- вероятно ще ни говорят за проблема в яслите и детските градини.... :x :( :o 8O тонва е друга тема, за която ще ви разкажа по- късно, отивам да си запаля свещичка......., а после дали да не си направим едно купонче- аз у нас имам ракиика и биричка,а .....ааааа ш пържолки и пържени картофки, е ще празнуваме ли??? :band: :drunk: :happy_birthday_1: :happy_birthday_1: :happy_birthday_1: :ballons: :coke: :cul2: :cul2: :cul2: :cul2: :party: :party: :jump12: :jump12: :balk_170: :balk_46: :balk_46: :balk_46: :balk_47: :balk_47: :wave: :trash: :trash:
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #316 -: Март 25, 2008, 18:20:27 pm »
Аз също съм доволна от д-р Тимева!Аз не съм от София(от Благоевград съм)и отидох да си направя консултация!Обясних й как стоят нещата и,че ходя при друга д-рка и,че искам да ми каже дали е правилно лечението!Тя не се разсърди,нито ми се дръпна,а ми обърна много голямо внимание!Каза ми,че всичко е наред и да продължавам тези схеми,които са ми изписани!Не знам,но тук не е така.Като кажеш,че си бил при друг почти те гонят.Дано случиш на лекар.Къде са днешните +++++++ резултати?
« Отговор #317 -: Март 25, 2008, 18:43:04 pm »
Симонка,радвам се ,че малката Емка е здравичка .Наистина виж как при теб е дошла благата вест.Нека скоро чуеш и другата щастлива вест ,че ще ставаш мама,желая ти го още следващият месец :crossfingers:И на всички вас мили момичета,нека скоро дойде и вашата вест ,а тя е е е :bfp:стествено.
Соф ,Дани ,ах вие хитруши такива ,следите ме изкъсо май :lol:Няма я лелката ,ама изобщо не е възможно да ме пропусне онази гадна вещица :xИмам силни ПМС ,няма как да ги сбъркам  :balk_77:
*
« Отговор #318 -: Март 25, 2008, 18:50:54 pm »
А между другото, вече получих няколко съобщения на лични да ми честитят, но, момичета, за съжаление не съм  аз, но благодаря ви все пак и се надявам скоро да оправдая тези пожелания.

Мегги, Благовещение е! Нали се сещаш какво може да значат всички тия грешни писма?! Да знаеш, че това е божи знак!

Мегги, айде може и да не е случайно :)  :crossfingers:

Дано, дано, сега като измъча тази седмица мъжа, после ще чакам с надеждата да ви се похваля и това никак да не е било случайно :-)

Розуииииии: айде, мила, какво чакаш, а не се похвалиш и ти :-)

*
« Отговор #319 -: Март 25, 2008, 18:52:54 pm »
Симони: най-хубавото, което можеш да чуеш е, че детето ти е здраво, радвам се за теб и дано скоро я ощастливиш с братче или сестриче.

Роузу:
изпревари ме, но все пак още няма нищо, така че  :crossfingers: