0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Мнооооого ++++++++++ резултати да има за НАС!
« Отговор #280 -: Март 25, 2008, 09:27:04 am »
Добро утро, днес е страхотен ден и както вчера тръгнахме с 3 + теста, дано така продължим напред.
Честито на Джилиян, не те познавам, мила, но страшно много се радвам за теб :-)

Мацки бременна съм.Благадаря ви за подкрепата и го пожелавам на всички от сърце. :bighug:

Меги: Много се радвам за теб, видя ли познах, като ти казах, че си следващата. Много леки 9 месеца ти пожелавам и здраво бебче накрая.

Честит празник, момичета, дано в най-скоро време да чуем и ние благата вест, защото имаме голяма нужда.
Прегръщам ви и ви пожелавам всичкото щастие на света :-)

*
« Отговор #281 -: Март 25, 2008, 09:34:16 am »
Гледам списъчето на очакващите и виждам, че ни се губят няколко момичета, които нищо не казват: rossy *, Galichka, Rouzi-Anna, tani77, malkoto_dqvolche. Хайде, момичета, няма ли някоя от вас да се похвали. Имаме нужда още от положителни емоции. :bighug:

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #282 -: Март 25, 2008, 09:38:36 am »
Виксънче, радвам се, че всички е минало успешно и резултата е страхотен! Хайде, мъжо като си дойде го награбвай и в началото на Април от теб ще чакаме блага вест
Благодаря ти Соф, чул те Господ, дано да имам този късмет!

Абе мацки някоя от вас пила ли е Медрол, вчера ми го изписаха 1 табл 4 мг на ден, ама като му прочетох листовката ми се изправи косата  8O , а аз пия и Еутирокс?!
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #283 -: Март 25, 2008, 09:47:49 am »
Здравейте мацки:-) хайде за днешния празник Благовещение да се сдобием с още прекрасни новини:-) Честито на всички успели в битката:-)
*
« Отговор #284 -: Март 25, 2008, 09:56:57 am »
Добро утро момичета  :)
Честит празник  :butterfly:
Ейййй страхотна темичка пълна с +++++ само така до края :)
Меги честито и лека бременност  :bighug:
« Отговор #285 -: Март 25, 2008, 09:58:39 am »
Честито на всички момиченца и лека бременност!Кой ще ходи до църквата и кога и каде да се запиша.
<a
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #286 -: Март 25, 2008, 09:58:51 am »
Честит празник и от мен - Благата вес да сполети всички ни!

Честито не тези при които вече е дошла вестта.  :lol:
Лек и успеше ден от мен, очертава се доста трудна седмица поне за мен. Много вного ++++++++++ на всички.
Целувки от мен. И многоооооо:bighug:

*

Anika85

• 195
  • Много се обичаме
« Отговор #287 -: Март 25, 2008, 10:12:25 am »
Честит прзник момичета!Пожелавам ви много ,много +++++++++++++++ резултати :)
« Последна редакция: Март 25, 2008, 11:00:29 am от Anika85 »

« Отговор #288 -: Март 25, 2008, 10:24:48 am »
Меги,честито и леки 9 месаца, и много късмет!
Честит празник на всички и дано скоро да се похвалим с благата вест, че сме видяли двете чертички на тестчестата!
Хубав ден от мен и лека работа!

« Отговор #289 -: Март 25, 2008, 10:53:37 am »
Честит празник момичета :flower:
Меги честитооооооооооооо леко бременеене,много хубави новини тези дни самo така да я караме за напред.  :bighug: ви всички.

за основаване на фонд за ин-витро - подпиши се и ти  http://www.bgpetition.com/asistirana-reproduktsia/index.html
« Отговор #290 -: Март 25, 2008, 10:58:29 am »
Здравейте дами и честит празник и от мен! Това е най-хубавия момент за една жена, когато научава благата вест, че ще става мама. Моля се всички ние да чуем скоро тази блага вест, която ще ни направи най-щастливите на земята!
Честито Меги! Лека бременност, мила, и след прекрасните  :cloud9:, да гушнеш здравото си сладко ангелче!
Don't worry, be hippy
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
« Отговор #291 -: Март 25, 2008, 11:12:08 am »
Здравейте и от мен обаче вкъщи днес на съм на скъпото работно място :o, Честит празник, на всички да кажа, ако имате възможност минете през коя да е църква и запалете по една свещичка, когато я запалите, само си пожелаите желанието което ви е на сърце и друго освен амин не казвайте!Ако не можете да минете през църква, днес в къщи си запалете свещ и си мислете за това което искате да ви се сбъдне, преди да изгасите свещичката кажете амин!Силата на нашето желание ще е достатачно силно и от къщи да се изрече.....А ако нашия вестоносец стигне до нашата църква- още по- добре :D :P
На Меги и пожелавам най- хубавите 9 месеца и на финала едно здраво и красиво бебе!

На Мегги с двете "г", айде и на мен да ми познаеш кога ще съм на ред????Щом си познала на Мегито, значи имаш дарба, може би?????Опитай, ще бъде ли месец април моя??? :D :D :D :P :lol: :wink:
*
« Отговор #292 -: Март 25, 2008, 11:32:48 am »
@_Megi_@  Честито миличка....леко бременеене и дано както е тръгнала тази седмица така да върви от сега нататък....
Честит Празник и от мен...няма да имам възможност да мина през църквата но ще си запаля свещичка у дома...
Лек ден на всички
*
« Отговор #293 -: Март 25, 2008, 11:44:01 am »

Здравейте мили момичета. Честит Празник! Днес на този свят ден желая на всички ни да чуем и видим благата вест , че ще ставаме майки!Няма нищо ,което да желая по - силно от това. Дано още този месец да сбъднем мечтите си.
Честито на новите ни бремелинки - Меги, Джилиян и Доми леки девет месеца и здрави бебчета на финала. Момичета поплюйте ни!
Близо до града, в който живея няма православна църква, но ще се помоля вкъщи за всички ни. Вяравам че, бог ще чуе молитвите ни!
Хубав ден милички!

Благодарим ви от сърце др. Владимиров!
*
« Отговор #294 -: Март 25, 2008, 11:46:01 am »
На Меги и пожелавам най- хубавите 9 месеца и на финала едно здраво и красиво бебе!

На Мегги с двете "г", айде и на мен да ми познаеш кога ще съм на ред????Щом си познала на Мегито, значи имаш дарба, може би?????Опитай, ще бъде ли месец април моя??? :D :D :D :P :lol: :wink:

Април ще е и твоя, и моя, и на всички, които много искаме това. А между другото, вече получих няколко съобщения на лични да ми честитят, но, момичета, за съжаление не съм  аз, но благодаря ви все пак и се надявам скоро да оправдая тези пожелания. Искам в един ден всички да се похвалим, е тогава какъв купон ще си направим.
« Последна редакция: Март 25, 2008, 11:52:21 am от Meggy »

« Отговор #295 -: Март 25, 2008, 12:02:33 pm »
Здравейте и от мен, ЧЕСТИТО БЛАГОВЕЩЕНИЕ на всички и нека имаме вяра и сили да посрещнем с радост "блага вест" съвсем скоро!!!
 :youwoman:
   Честито на новите бъдещи мами DOMI123, Gilian и @_Megi_@, които получиха своята блага вест. Пожелавам ви лека бременност, красиви и здрави бебенца на финала!!!
   Аз днес ще ходя до Руската черква /между 16 и 17 часа/, взела съм и списъчето, но Влади, ако искаш да те допълня, трябва да ми кажеш цялото си истинско рождено име.

*

Anika85

• 195
  • Много се обичаме
« Отговор #296 -: Март 25, 2008, 12:32:36 pm »
Здравейте и от мен, ЧЕСТИТО БЛАГОВЕЩЕНИЕ на всички и нека имаме вяра и сили да посрещнем с радост "блага вест" съвсем скоро!!!
   Честито на новите бъдещи мами DOMI123, Gilian и @_Megi_@, които получиха своята блага вест. Пожелавам ви лека бременност, красиви и здрави бебенца на финала!!!
   Аз днес ще ходя до Руската черква /между 16 и 17 часа/, взела съм и списъчето, но Влади, ако искаш да те допълня, трябва да ми кажеш цялото си истинско рождено име.

Браво Бисерче, дано днес, като отидеш в руската църква , господ да чуе молбите ни. Аз за съжаление няма да мога, понеже съм на лекции, цял ден .Но важното е , че една от нас ще отиде и ще се помоли за всички нас.Ще съм с тебе мислено между 16 и 17 часа.

*
« Отговор #297 -: Март 25, 2008, 13:25:31 pm »
Честит празник на всички,мили дами!Честито и на Меги и на Джилиън и на Доми.Леки девет и на финала- най-щастливите бебчета!
Не съм сигурна че ще излизам още, но ако стигна до центъра ще вляза да се помоля за всички в Катедралата.Хайде цяла седмица така да върви на +++++++++++.
nezisgbg,с теб какво стана мила?
« Отговор #298 -: Март 25, 2008, 13:52:17 pm »

Росица Д.
<a
« Отговор #299 -: Март 25, 2008, 14:11:13 pm »

Росица Д.
Незабравка А.