0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Re: Мнооооого ++++++++++ резултати да има за НАС!
« Отговор #240 -: Март 24, 2008, 20:29:13 pm »
Хей Дани,какво правиш тук бе миличка,хайде бегом при мъжо ,че работа те чака,бизнессс ,нали така  :D

Малииииииии, чи бързо ма угадиииии! А бе Роузи, ти си била истински агент. Тази вечер може и да пропусна....ама утреееее, ех кво го чакааа мойто мило...кекс,кекс.
То неможе тъй всяка вечер, трябва и почивка. Все пак сме на възраст, трЕбе да съберем маТРиал.
Ами вии, много посничко нещо беееее. Хем има повод, пък нещо купона много слабичък. Я, да полеем с по едно , че да върви работата на щърка...
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
« Отговор #241 -: Март 24, 2008, 20:31:41 pm »
Момичета, незнам запознахте ли се с петицията? Който не е ,нека разгледа : http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=278218.0

http://www.zachatie.org/index.php?option=com_smf&Itemid=40&topic=26773.0

и най-вече тук: http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=865&Itemid=23
*
« Отговор #242 -: Март 24, 2008, 20:38:10 pm »
everything_possible, таман се чудих дали трябва всеки ден да се ловува и ти ми даде отговор преди да питам.Значи все пак е необходимо да се събира материал....Ще почакам до утре тогава :wine: :wine: :balk_123:
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #243 -: Март 24, 2008, 20:42:29 pm »
everything_possible, таман се чудих дали трябва всеки ден да се ловува и ти ми даде отговор преди да питам.Значи все пак е необходимо да се събира материал....Ще почакам до утре тогава :wine: :wine: :balk_123:

Ако Катето се мерне ще ти обясни, но овулацията е около 12часа, а плувците живеят около 48, та от тук и извода, кекс около ову може да се прави и през ден. Пък на теб като ти сака душата може и по-често  :wink:
пропуснах да кажа, че от док знам, че плувците са най-качествени на втори трети ден
« Последна редакция: Март 24, 2008, 20:44:24 pm от everything_possible »
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
« Отговор #244 -: Март 24, 2008, 20:44:04 pm »
  Gilian лека бременност ти желая.и аз да се добавя в списачето..
Добър вечер,
Честито на двете бъдещи мами и лека бременност. Дано всеки следващ ден да са повече ++++++++++++++++++++++ тестчета.
Аз се махнах от ОчАКВАЩИТЕ и се вмъкнах в лОВУВАЩИТЕ.
Още веднъж гледах албумчето - много сте сладки всички. Сложих снимки и на моето семейство.

ОЧАКВАЩИ !!!   

mimcheto_85         
dianka         16.(17).03     
rossy *        23-24.03                     
Galichka       23-24.03     
Rouzi-Anna     23-24.03   
tani77         23-24.03   
malkoto_dqvolche 23-24.03
eveishan       28.03
lqlyo  31.03
tancheto 31.03
Deskata i vankata
Jael 31.03 - 1.04
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙  1-2.04
anjela80

ЛОВУВАЩИ:   

vmj_
ivaqna             
nomine
svetal4y   
Meggy
Vickson
saraapl
Deskata0177   
http:
*
« Отговор #245 -: Март 24, 2008, 20:46:40 pm »

Ако Катето се мерне ще ти обясни, но овулацията е около 12часа, а плувците живеят около 48, та от тук и извода, кекс около ову може да се прави и през ден. Пък на теб като ти сака душата може и по-често  :wink:
пропуснах да кажа, че от док знам, че плувците са най-качествени на втори трети ден

благодаряяяя, ай дано са живи здрави и смели плувците на бати...И на ваште мъже също
*
« Отговор #246 -: Март 24, 2008, 20:54:11 pm »
Хайде момичета вижте след купона какви хубави резултати има... та нека кажем и тази вечер наздраве.... :wine: :wine: :music22: :music22: :party: та тя съдбата си знае работата :balk_7: :bfp1:
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #247 -: Март 24, 2008, 21:07:53 pm »
 :good_post: Харесва ми тази идея, и знаете ли сетих се за онази поговорка "Полят изпит-взет изпит" и се чудех дали не можем да я преиначим малко в наша полза като например "полято бебе-взето бебе"  :lol: или "полято яйце-оплодено яйце"  :D
или може и "Полят тест- Положителен тест"  :drunk: :party: :wine: :jump12:  :balk_14: :balk_15:
*
« Отговор #248 -: Март 24, 2008, 21:15:22 pm »
Виждам как тук се заформя пиянска вечер.Дано ви е за късмет. :wink:
*
« Отговор #249 -: Март 24, 2008, 21:22:17 pm »
 :coke: :wine: :wine: :balk_123: :balk_123: :balk_46:хайде дано да е така.Да поливаме тогава
*

Vickson

• 1201
« Отговор #250 -: Март 24, 2008, 21:27:51 pm »
Ами от мен Наздраве  :balk_14: beer:: beer:: beer:: :coke: да пием за положителни тестове!!!!  8)
« Отговор #251 -: Март 24, 2008, 21:39:44 pm »

ОЧАКВАЩИ !!!   

mimcheto_85         
dianka         16.(17).03     
rossy *        23-24.03                     
Galichka       23-24.03     
Rouzi-Anna     23-24.03   
tani77         23-24.03   
malkoto_dqvolche 23-24.03
eveishan       28.03
lqlyo  31.03
tancheto 31.03
Deskata i vankata
Jael 31.03 - 1.04
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙  1-2.04

ЛОВУВАЩИ:   

vmj_
ivaqna             
nomine
svetal4y   
Meggy
Vickson
saraapl
Deskata0177   
silvi4ka

И аз се добавих в ловуващите, дано плувците тези дни са бързи и качествени, само един едничък ми трябва...

Честито Доми и Джилиън!Спокойни 9 месеца и красиви бебчета на финала !
Приятна пиянска вечер, мацки  :lol: Наздраве от мен :kaos7:, как ми се пийва и на мен, ама нали сме въздържатели, на милото не давам заради плувците, а пък аз от солидарност  :).
« Отговор #252 -: Март 24, 2008, 21:53:28 pm »
Честита ни нова темичка, дано да ни е на късмет на всички!!!
Много сте писали и аз не успях да прочета нищо /и от старата тема имам да дочитам/, защото чак сега се "добирам" до нет-а, че ходих командировка и "потънах в работа".

Само да ви кажа, че утре е БЛАГОВЕЩЕНИЕ и имам намерение да отида с нашето списъче в Руската черква,само ви моля да ми го дръпне някой, който знае къде е най-актуалното, защото наистина се затруднявам, а предполагам, че имаме и нови попълнения.

Моля ви да включите и мен за ловуващите на 29-30.
  На новодошлите -  :welcome_1: и да не се задържате много, а да се местите при бременелките скоро!!!
На вече виделите ++++ - пожелавам много здраве,щастие,любов и късмет, а след 9 месеца - красиви и здрави бебчета!!!
П.С. Сега отварям назад да чета, докато ми се приспи, за да разбера новините покрай вас - дано да са добри.
Лека нощ, прекрасни сънища и мноого  :bfp: :bfp: :bfp:!!!
« Отговор #253 -: Март 24, 2008, 21:55:35 pm »
Здравейте момичета.Много отдавна не съм писала, но чета редовно и набързо, защото копютъра е редовно зает :))).
Моля за съвет. Закъснява ми с 6 дни, а вчера си правих тест и резултата беше  :bfp:
:))). Сега се чудя дали да си правя кръвен тест или да ходя направо на лекар.Мисля да почакам все пак още 2-3 дни, но се колебая

Честито и лека бременност.Мисля, че няма нужда от кръвен, изчакай 2-3 дни, защото има вероятност нищо да не се види.Аз съм в същото положение :oops: Успех

Благодаря, честито и на теб DOMI.Лека и безпроблемна бременост ....За лекаря реших да отида другата седмица....

Успех на всички!!Благодаря за подкрепата на всички!!!Страхотни сте   :heartbeat:
Gilian

/61499.gif[/img][/url]

*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
« Отговор #254 -: Март 24, 2008, 21:56:48 pm »
никога не съм мислила че това чувство може да се повтори точно в моето сърце! Така се чувствах когато с мъж ми ре6ихме да правим ема, сега сме се заели с Александра- така 6те се казва....аз знам 4е и второто дете на мъж ми 6е е моми4е!Само се моля наистиан да го направим този месец- да аз вярвам 4е този 6е е нашия месец....две моми4енца- страхотно!!!Наистиан си го пойелавам и наистина знам 4е вие ме разбиарате с какво нетарпение го искам това малко 4ове4е в ка6ти- идваи с тати нчмаме тарпение да видим колко силно пла4е6 и как ни гледа6...как ни разу4ава6, как ни познава6 по миризмата, по гласа....наистиан много те искаме.....знам 4е и вие сте така!!!
*

Vickson

• 1201
« Отговор #255 -: Март 24, 2008, 21:58:40 pm »
Мацки, аз мисля да си лягам вече, че днес много емоции ми се събраха! Желая ви прекрасни сънища!!! Лека нощ :wink:
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
« Отговор #256 -: Март 24, 2008, 22:00:32 pm »
страхотна идея за царквата, Роси- ана има списа4е предполагам 4е като го про4ете и 6те го драпне.....
*
« Отговор #257 -: Март 24, 2008, 22:01:38 pm »
НАЗДРАВЕ......което да донесе мн ++++емоции и още повече++++++тестчета :bighug: :sbabygirl: :sbabygirl: :sbabygirl: :babyboy: :babyboy: :babyboy: :bfp1: :bfp1: :bfp1:
Незнам ама като пийна малко и още повече ми се иска бебече направо откачам....но няма да се разстройвам...трябва да има купон :party:
ние сме си двамката с моя.....мн ми е готино...и с Вас и с него ,затова ту него си гушкам тук тук чета и май тук се задържам повече,той малко се цупи....но след малко ще му мине!!!
Обичкам ви :bighug: :bighug: :bighug: :coke: :coke: :coke: :dating:
И добавете и мен ако може в това списъче...стана ми гано някак като не се прочетох никъде...
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #258 -: Март 24, 2008, 22:10:24 pm »

И добавете и мен ако може в това списъче...стана ми гано някак като не се прочетох никъде...

в кое от двете списъчета :):) веднага ще те сложим :)
*
« Отговор #259 -: Март 24, 2008, 22:26:32 pm »
ми за съжаление все още не съм ловувяща(вчера ми свърши)и очакваща ще съм след ловуването не все пак имаше едно общо списъче в което са всички които се борим за бебче