0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Re: Мнооооого ++++++++++ резултати да има за НАС!
« Отговор #160 -: Март 24, 2008, 10:52:35 am »
Наистина няма начин...Аз нощес сънувах един много красив непознат мъж ,който ми каза че ще съм последна...Така че ДЕРЗАЙТЕ,за да се изредите по- бързо...Няма да ви чакам 100 година я ?! :)
Любче, недей така.Тук има доста момичета, които споделят за сериозни изказвания на специалисти, и след това забременяват по нормалния начин,докато подготвят асистирани методи.Никога не се знае. :bighug: :crossfingers:
А за 100-те години, всички мнооого усърдно работим :oops: :D, няма да са толкова :lol:
*
« Отговор #161 -: Март 24, 2008, 11:08:15 am »
Здравейте момичета голям купон е ставал тука  :D :D :D лелеееееееее
 :welcome_1: на новичкит е и скоро да ни зарадвате
ДОМИ честито момиче лека бреминност и едно мн усмихнато бебче на финала

*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #162 -: Март 24, 2008, 11:14:35 am »
Здравейте красавици!
Чудесна тема! Браво :P

Момичета аз съм късогледа, в събота ходих за нови лещи, за пръв път чувач че трява да ми направят лазарна диагностика, и то най - вече преди раждане, за първи път чувам, направо като гръм ми дойде, задължително преди раждане.

Някои чувал ли е за такава диагностика???? :(

« Отговор #163 -: Март 24, 2008, 11:22:46 am »
Здравейте момичетар
Не бях в България и преди да започна да ви чета да чиститя новата темичка която сте пуснали и на всички които са видяли двете чертички ЧЕСТИТО и леки и безпроблемни 9 месеца и раждане. Другите които ЧАКАТЕ +++++++++++++++ резултати да ги видите много скоро. На мен ми дойде гадната лелка и започвам отначало, но без надежда. Невярвям, че ще се получи не само този месец, а попринцип. Разгледах албумчето, много сте красиви всички скоро и аз ще сложа снимка. Успех на всички бъдещи и настоящи мами. Целувки от мен.

« Отговор #164 -: Март 24, 2008, 11:37:50 am »
Момичета аз съм късогледа, в събота ходих за нови лещи, за пръв път чувач че трява да ми направят лазарна диагностика, и то най - вече преди раждане, за първи път чувам, направо като гръм ми дойде, задължително преди раждане.

Някои чувал ли е за такава диагностика???? :(

Това изследване няма защо да те притеснява, по принцип се назначава при висок диоптър късогледство, защото може да има опасност от отлепване на ретината при нормално раждане. Ако има такава опасност се назначава раждане секцио и проблемът е решен  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #165 -: Март 24, 2008, 11:41:34 am »
Здравейте момичетар
Не бях в България и преди да започна да ви чета да чиститя новата темичка която сте пуснали и на всички които са видяли двете чертички ЧЕСТИТО и леки и безпроблемни 9 месеца и раждане. Другите които ЧАКАТЕ +++++++++++++++ резултати да ги видите много скоро. На мен ми дойде гадната лелка и започвам отначало, но без надежда. Невярвям, че ще се получи не само този месец, а попринцип. Разгледах албумчето, много сте красиви всички скоро и аз ще сложа снимка. Успех на всички бъдещи и настоящи мами. Целувки от мен.

Здравей мила. Защо си толкова убедена,че няма да стане?  :? Напротив, при всички ни ще стане и я си представете ако всички надуем томбаците по едно и също време?Ехеееее, ще се снимаме и ще си ги пращаме снимките1 :P :P
*
« Отговор #166 -: Март 24, 2008, 11:42:07 am »
Здравейте момичета  :bighug:
Аз неможах да прочета страта темичка, а то вече нова има  :wink: опасни сте голямо чете ще падне днес  :lol:
Днес бях на ФМ 10 ден от МЦ и имам фоликул 19.7 мм това според вас добре ли е, имам предвид не е ли рано още  :ask:
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #167 -: Март 24, 2008, 11:59:30 am »
Мацки, абе да ви питам нещо,
днес след работа ще ходя да ми правят Хидротубация, някоя от вас може ли да ми каже нещо повече, аз уж попрочетох по въпроса. Нещо предварително трябва ли да правя? четох някъде че някои пият обезболяващо преди манипулацията, на други места пише че е безболезнена, други казват че след това трябва да се пие нещо за да нямало инфекции...?!
*
« Отговор #168 -: Март 24, 2008, 12:02:41 pm »
Момичета, отивам на работа и като се върна искам много ++++++++++++++++++ резултати, чувате ли :-)

*
« Отговор #169 -: Март 24, 2008, 12:05:32 pm »
Vickson немога да отговоря на въпроса ти, но искам да те питам къде ще я правиш и колко струва?
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #170 -: Март 24, 2008, 12:06:35 pm »
Здравейте момичета  :bighug:
Аз неможах да прочета страта темичка, а то вече нова има  :wink: опасни сте голямо чете ще падне днес  :lol:
Днес бях на ФМ 10 ден от МЦ и имам фоликул 19.7 мм това според вас добре ли е, имам предвид не е ли рано още  :ask:

Защо да ти е рано?! Колко дневен ти цикъла? Мисля, че фоликула растеше с 1,5 - 2 мм на ден, а се пукаше при 22-23 мм, което ще рече, че при теб би трябвало да се пукне към сряда - ще ти бъде 12 ден. Дано да не бъркам! Любопитка е по-компетентна от мен в тази област, дано да се включи!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #171 -: Март 24, 2008, 12:09:05 pm »
sof цикъла ми е 28-29 дни. Около 14 ден винаги съм усещала ОВУто та затова сега ми се строи рано. Притеснява ме това, че този фоликул е от десния яйчник - а там имам операция от апендицит  :balk_153:
*
« Отговор #172 -: Март 24, 2008, 12:15:12 pm »
тъкмо на 13/14 ден ще се пукне ,не се коси ,ами прави секс.....:)Айде бегай да лягас мъжо че е твой ред!!! Целувки
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #173 -: Март 24, 2008, 12:16:09 pm »
Защо те притеснява апендицитната ти операция? Вие си действайте по въпроса, пък другото не го мисли! А относно О, ами този месец може да ти е по-ранна, от там и цикълът ти да дойде на 26-27 ден. Нищо стресиращо. Ако питаш мен, още от днес започвайте бебеправене, а след две седмици ще те чакаме да се отчетеш с "+"!
Vickson, на мен моята доки ми говореше за ЦС, не за хидротубация, но го отложихме. Мисълта ми беше, че тогава каза, че мога да си взема аулинче или но-шпа преди манипулацията, за да притъпи болката, която според нея не била силна, а като болки при цикъл.

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

Vickson

• 1201
« Отговор #174 -: Март 24, 2008, 12:17:14 pm »
Vickson немога да отговоря на въпроса ти, но искам да те питам къде ще я правиш и колко струва?
Ще я правя в Щерев и ми казаха че е около 90 лв. ще мога да ти кажа утре или довечера
*

Vickson

• 1201
« Отговор #175 -: Март 24, 2008, 12:18:46 pm »
А, и забравих да спомена че все още ми зацапва с по няколко капки розово на ден, това дали ще е проблем?
*
« Отговор #176 -: Март 24, 2008, 12:20:51 pm »
lubaboiko ще го нагърча мъжо ама утре  :lol:
sof притеснява ме, че от тази страна може да има страствания в следствие на нея  :?
Vickson пожелавам ти успех и ще ти стискам палци всичко да е ОК  :crossfingers:
« Отговор #177 -: Март 24, 2008, 12:22:27 pm »
Ей Соф ,радвам се ,че се появи на фронтадано си прихванала от гостито и скоро надуеш тумбачето preggo
Доми,честито миличка,да знаеш колко се радвам .Лека да е до края .
Страхотно започва новата седмица,нека я завършим с още 10-20 ++++тестчетаVickson,виж има тема мисля ,че за хидротубацията,там има инфо доста.Успех мила и нека имаш хубав резултат.
Deskata0177,какъв е този песимизъм бе мила,нали знаеш ,че без надежда сме за никъде,я се стегни,при всички ни ще се получи,просто е въпрос на време.
За мен хич не се надявайте за ++++,имам ужасни ПМС ,и БТ тази сутрин пада,познавам си тялото и съм на 100% сигурна ,че лелката идва.

*
« Отговор #178 -: Март 24, 2008, 12:32:51 pm »
А, и забравих да спомена че все още ми зацапва с по няколко капки розово на ден, това дали ще е проблем?

Мисля, че да, трябва да е чист деня.

Кайли:
няма утре, почвай го от днес :-)

Роузи: надявваме се докато не кажеш 100%, че е пристгнала червената гостенка.

« Отговор #179 -: Март 24, 2008, 12:54:41 pm »
Меги ,да чакам ,надеждата умира последна :D
Момичета днес по TV7 ОТ 15.00 ЩЕ ДАВАТ ЗА ОВУ КАЛЕНДАРА .Да гледате.