0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Мнооооого ++++++++++ резултати да има за НАС!
« Отговор #100 -: Март 23, 2008, 23:18:35 pm »
ей, любче, я не говори така-дръж си тестовете не се знае кога ще ти потрябват, аз ще си взема  :wink:.Ох момичета мн ми е напрегнато- не знам какво да си мисля-по мой преценки овулацията ми е била когато вече бях дошла в софия за лекциите,ама тая температура и закъснението направо ме побъркват,така се надявам да е бебчо,и толкова ме е страх от ------ тест, че как да си взема  :(. Извинете ме,че само се оплаквам! Обичкам ви момичета
url=http://www.sestrenka.ru/lines/][/url]

« Отговор #101 -: Март 23, 2008, 23:44:31 pm »
ама тая температура и закъснението направо ме побъркват,така се надявам да е бебчо,и толкова ме е страх от ------ тест, че как да си взема  :(. Извинете ме,че само се оплаквам!

mimcheto_85, няма от какво да страхуваш. Просто отиваш, вземаш тест, правиш го и дори да е отицателен резултат / не ти го пожелавам/, си казваш- не е трябвало да стане този месец, следващия е моя!!! Следиш за Ову и настъпи ли момента " изнасилваш" мъжо... няколкло пъти за по- сигурно ;)    :hug2:
*
« Отговор #102 -: Март 23, 2008, 23:48:58 pm »
миммчето, рози-анна хайде моля ви малко  :bfp: :bfp:имаме нужда от това.Мимче наистина не знам как издържаш.Рози -Анна стискам палци от все сърце.И с всичките ръце за теб.
*
« Отговор #103 -: Март 23, 2008, 23:51:08 pm »
Ама хора, много омръзва това :bed:.Друго си е малко джиджи-биджи тук там.Някъде в банята, из стаята тук таме прави седнали....Да се стягат малчовците и да отиват където трябва викам аз!
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
« Отговор #104 -: Март 23, 2008, 23:58:59 pm »
виж те какво купонджиики, ще пием само онез дето можем- другите да забравят цигарите кафето и ракиииката, е може по една малка бииииричка :drunk: :band: :bori_013:млякото е полезно когато не е с изтекъл срок на годност- това за купона на нечакащите също става, а другите да си сипем по едноооооооо гооолямо,а? па утре шефъ да му мислииии, аз съм си простттт чиновник!А, малката кат ни свари, мъж ми все има едни много смешни обяснени, на мама не и е добре или тати да завие мама или какво ние нищо не правим, весело е!!!!И вас това ви чака :) :D :lol: :bori_005: :bori_003: :bori_006: :babyflips: :goodluck: :crossfingers: :bfp: :coke: :bfp1: :cul2: :party:бармане, бармане сипи по едно :wink:
*
« Отговор #105 -: Март 23, 2008, 23:59:52 pm »
хайде милички, лека нощ.Преди да отидем на гости тази вечер пробвахмев банята- ся ще пробваме и тривиалното - :bed:Успех на всички останали които ловуват и на тези които чакат лелката - дано да не я дочакат близката година.....
*
« Отговор #106 -: Март 24, 2008, 00:01:03 am »
ъъъъъ, кво Симони- кои не трябвало да пият и кога?
*
« Отговор #107 -: Март 24, 2008, 00:02:27 am »
Пепка, няколко пъти ли да го изнасиля?Някои казват всеки ден, някои казват през ден , някоиказват през три.....
*

simoni

• 352
« Отговор #108 -: Март 24, 2008, 00:04:34 am »
някои си залягаха, аз тамън за купона се стегнахххххх, у нас всичси спят- мъж ми си похърква, а до него и емката меко мърка!Ако няма с кого ракиика ди си пиина да се слагам и аз до тях да си похърквам?!?! :lol: 8) :wink:
*

simoni

• 352
« Отговор #109 -: Март 24, 2008, 00:06:37 am »
не пият мила онез дето нечакат гости, а онез дето са с гости и пият друго правят- ей много сме первезни, да не ни чудат бебоците как си говорим- то нашето наистина на чат стана- ама е гот, а?
*
« Отговор #110 -: Март 24, 2008, 00:07:19 am »
аз гости не чакам - ко да прая?
*
« Отговор #111 -: Март 24, 2008, 00:08:35 am »
то ко ли питам- вече пих две три...кот-такоз! :wine:ето и на теб...
*

simoni

• 352
« Отговор #112 -: Март 24, 2008, 00:09:27 am »
пи с мен де, какво да те черпя? :drunk: :ask: :wine:
*
« Отговор #113 -: Март 24, 2008, 00:09:55 am »
ти пък-перверзни- нали това е идеята я!да правим това , че да стане другото...то без перверзност няма как да стане...май
*

simoni

• 352
« Отговор #114 -: Март 24, 2008, 00:11:32 am »
май само с теб купон ще си правим, другите мамита от рано са залягали, ама май и аз на  там отивам, че утре шефъ ще ме гледа през очилото си
*
« Отговор #115 -: Март 24, 2008, 00:11:50 am »
Ми аз коняк пих досега- мисля да не ги меша, че утре сутринта ще ходя да бягам в морската градина
*
« Отговор #116 -: Март 24, 2008, 00:13:11 am »
Бягай да лягаш тогаз щом имаш шеф дето може да та гледа през нещо.Аз шеф нямам ама утре една мама ма чака за разходка...така че ще трябва да понанкам че да мога да шофирам спокойно.Хайде лека и утре да сме свежи сички за нови подвизи.....
*

simoni

• 352
« Отговор #117 -: Март 24, 2008, 00:14:42 am »
 :band: :ballons: :bighug: :grouphug2: :party:да музиката била силна, сегяа съседите ми казаха да намаля, та даже и мъж ми ми се скара че не съм си легнала, а само ми подвиква какво пиша, аре да си лягаме- е, лягай де!Май без мен не може, охххх тез мъже!
*
« Отговор #118 -: Март 24, 2008, 00:15:50 am »
Е такива са, избирали сме ги я!ХАйде бягай да не извикат и полиция съседите.Лекаааааа
*

simoni

• 352
« Отговор #119 -: Март 24, 2008, 00:17:17 am »
лека нощ и да не си даваш много зор утре в морската градина!А, аз няма да си давам зор докато шефъ ме гледа през очилата си, какво ми е! Лека нощ, ще ви сънувам всички с големи шкембета!