0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: кървене по време на секс
« Отговор #20 -: Март 24, 2008, 22:42:51 pm »
Здравейте и от мен!Аз чак сега успях да стигна да пиша.Днес отидох при една лекарка,която беше много любезна и също така любезно ми взе парите,но се надявам да не е като предишния лекар.Направи ми цитуна маска и ще чакам резултатите.Днес иначе нямам никакво зацапване, но тя ми каза,че имам течение и ми предписа глобули,които да си поставям.От прегледа установи,че яйчниците ми и двата са уголемени и променени в следствие на поликистоза (което да си призная звучи стряскащо,но не зная какви могат да бъдат последствията.Каза ми да изчакам да ми дойде и след като ми свърши да отида пак да види как са ми яйчниците и ако отново са в същото състояние да ми предпише някакви лекарства.От листчето,което ми даде и от това,което мога да разбера от написаното е следното:матка с размери Т50 П3-35 ,М-73.Имам множество фуликули с размери от 0 до 16мм, което май означава ,че не са подходящи за спукване или за овулация,но това са си само мои дагатки.Не зная какво означава това,което ви написах така че ,ако някой знае МОЛЯ да ми преведе.
anjela80 а ти имаш ли още зацапване?Не го мисли и отивай бързо на лекар и после да пишеш. За сега е това anjela80  :goodluck:
« Отговор #21 -: Март 25, 2008, 22:19:08 pm »
За сьжаление не мога да ти обесня резултата,но и аз сьм имала множество фоликули които не се пукат и от там се появявали кистички,така ми обесни доктора.Относно зацапването нямам и пробожданията които имах в левия яйчник сьщо нямам.За док.пак отложих излезна ми друг проблем,които не мога да отложа...(аз с моя кьсмет)май и тази седмица няма да мога да отида.
http:
« Отговор #22 -: Март 31, 2008, 22:34:15 pm »
anjela80 какво става с теб?Беше ли на лекар?Какво ти каза?
Аз вече се побърквам, а трябва да чакам до 8-9 април ,за да разбера дали този месец се е получило и ако не да отида на лекар и да си видя резултатите от цитуната маска.
Пиши какво става с теб и стискам палци на всички бебеправещи!!!!! :bori_003:
« Отговор #23 -: Април 02, 2008, 00:31:36 am »
anjela80 ... от цитуната маска.
:bori_003:

Sorry, че се намесвам така грубо,но за втори път виждам термина, изписан по подобен начин, а всъщност е цитонамазка[/b.
Шушенце, смущаващо ми звучи и това:
"Аз вече се побърквам, а трябва да чакам до 8-9 април ,за да разбера дали този месец се е получило и ако не да отида на лекар и да си видя резултатите от цитуната маска".
Много въпросителни поражда това изречение (поне у мен):
- Защо да чакаш до 8-9 април, за да разбереш, дали е станало?
- Защо чак тогава, когато разбереш дали е станало, или не, ще "си видиш" резултатите от цитонамазката?
- Защо лекарят първо не е видял резултата от изследването, преди да назначи лечение?
- В крайна сметка защо трябва да чакаш толкова време за резултати от една цитонамазка (почти 2 седмици, ако не бъркам)? И др. ...
Бих те посъветвала да се ориентираш към друг специалист.
Дано да нямаш сериозни проблеми!
« Отговор #24 -: Април 03, 2008, 10:59:25 am »
Saliina Здравей!Няма проблем,че се намесваш "грубо". На мен даже не ми прозвуча така :D
Веднага бързам да отговоря.За сега нямам назначено никакво лечение)освен за течението)Просто лекарката не е в моя град и ми спестява разкарването 2 пъти,тъй като искаше да ме види след като ми свърши цикъла(а той трябва да ми дойде към 8-9-ти)и едновременно с това да си взема резултатите,защото иначе трябваше да ходя тази седмица и след като ми свърши пак.
Относно поправката ти за "цитунамазка"(дано сега да го изписах правилно) благодаря,защото с терминологията не съм на "ти". :?
Освен това чакам и "да не ми дойде",защото се надявам винаги на това,че вече се уморих от това да ми идва-ИСКАМ БЕБЕ :x
Ще пиша веднага щом разбера резултати и се надявам на вашето компетентно мнение :balk_5:
*
« Отговор #25 -: Април 03, 2008, 11:37:55 am »
Saliina Здравей!Няма проблем,че се намесваш "грубо". На мен даже не ми прозвуча така :D
Веднага бързам да отговоря.За сега нямам назначено никакво лечение)освен за течението)Просто лекарката не е в моя град и ми спестява разкарването 2 пъти,тъй като искаше да ме види след като ми свърши цикъла(а той трябва да ми дойде към 8-9-ти)и едновременно с това да си взема резултатите,защото иначе трябваше да ходя тази седмица и след като ми свърши пак.
Относно поправката ти за "цитунамазка"(дано сега да го изписах правилно) благодаря,защото с терминологията не съм на "ти". :?
Освен това чакам и "да не ми дойде",защото се надявам винаги на това,че вече се уморих от това да ми идва-ИСКАМ БЕБЕ :x
Ще пиша веднага щом разбера резултати и се надявам на вашето компетентно мнение :balk_5:
Не цитунамазка-а-цитонамазка :wink:
« Отговор #26 -: Април 03, 2008, 23:06:01 pm »
Saliina

Ами дано да се сбъднат очакванията ти  :crossfingers:
Ще чакаме добри новини  :D

« Отговор #27 -: Април 05, 2008, 09:52:52 am »
Аз още не сьм ходила май ще е този месец като ми свьрши,защото мен лелката ме навести и то с проблеми.
shu6enceto пиши какво е станало с резултатите от цитонамазката,а нещо за зацапването каза ли ти?
http:
« Отговор #28 -: Април 05, 2008, 10:01:54 am »
Здравейте!Резултатите ще си ги видя другата или по-другата седмица,а зацапването е от уголемяването на яйчниците.
anjela80 аз разбрах за твоя проблем и затова ,че ти е дошло (за което съжалявам),но не не зная от какво може да се е получило.Освен както са написали останалите момичета от форума и аз си мисля за това-че може да е от лигавицата и затова да имаш такива парчета по време на цикъл.
Успех ти пожелавам и дано да няма проблеми като отидиш при док.Стискам палци за следващия месец :bfp:
« Отговор #29 -: Април 05, 2008, 11:55:40 am »
Мерси и от мен  :crossfingers: за  :bfp:
http: