Здравейте!Предварително се извинявам за това,че пускам нова тема,но не можах да намеря
нищо по въпроса,който ме интересува.Вече съм отчаяна и търся вашето мнение с надеждата да ми кажете какво се случва с мен.От август месец правим опити за бебе.Ноември започнах да ходя при един и същи лекар,който веднага започна да ме тъпче с хапчета(дуфастон)и аз до януари си ги пиех всеки месец,докато не реши да ме тъпче с клостилбегит.По съвет на момичета от форумите ги пих само един месец и му заявих(на лекаря ми),че не желая да ги пия повече)тъй като той не ми е правил нито цветна снимка,нито спермограма,нито каквито и да е изследвания).Той отново реши да мина на дуфастон и аз го пих.Дойде ме на 03.03.2008г. със страхотни болки и закъснение,като втория ден беше много обилно(което е нормално за мен да е така и да ми бъде така още 2 дни-обилно),но понеже преживях ужасен стрес(братовчетка ми почина внезапно)и целия цикъл изкарах само със зацапване и по-мако дни от обикновено(5,вместо7-8).Според мои изчисления овулацията ми трябва да е тези дни(20-23)и от 20-ти започнахме с опитите,като вчера по време на секс започнах да кървя слабо.Днес отново само зацапвам.Не може да е цикъл,но не зная какво е .Ако някой може да ми помогне ще бъда страшно благодарна.
ИЗВИНЯВАМ се отново и заради дългото описание,но вярвам,че някой ако може да ми отговори след такова обяснение ще му бъде по-лесно.БЛАГОДАРЯ предварително!