0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

кървене по време на секс
« -: Март 22, 2008, 10:02:37 am »
Здравейте!Предварително се извинявам за това,че пускам нова тема,но не можах да намеря 
нищо по въпроса,който ме интересува.Вече съм отчаяна и търся вашето мнение с надеждата да ми кажете какво се случва с мен.От август месец правим опити за бебе.Ноември започнах да ходя при един и същи лекар,който веднага започна да ме тъпче с хапчета(дуфастон)и аз до януари си ги пиех всеки месец,докато не реши да ме тъпче с клостилбегит.По съвет на момичета от форумите ги пих само един месец и му заявих(на лекаря ми),че не желая да ги пия повече)тъй като той не ми е правил нито цветна снимка,нито спермограма,нито каквито и да е изследвания).Той отново реши да мина на дуфастон и аз го пих.Дойде ме на 03.03.2008г. със страхотни болки и закъснение,като втория ден беше много обилно(което е нормално за мен да е така и да ми бъде така още 2 дни-обилно),но понеже преживях ужасен стрес(братовчетка ми почина внезапно)и целия цикъл изкарах само със зацапване и по-мако дни от обикновено(5,вместо7-8).Според мои изчисления овулацията ми трябва да е тези дни(20-23)и от 20-ти започнахме с опитите,като вчера по време на секс започнах да кървя слабо.Днес отново само зацапвам.Не може да е цикъл,но не зная какво е .Ако някой може да ми помогне ще бъда страшно благодарна.
ИЗВИНЯВАМ се отново и заради дългото описание,но вярвам,че някой ако може да ми отговори след такова обяснение ще му бъде по-лесно.БЛАГОДАРЯ предварително!
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Re: кървене по време на секс
« Отговор #1 -: Март 22, 2008, 10:14:03 am »
А правила ли си тест за бременност?
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
« Отговор #2 -: Март 22, 2008, 10:20:39 am »
Не не съм,защото ми дойде на 3-ти март (тъкмо когато мислех да си направя)и след като ми свърши не сме правили секс до 20-ти март ,когато започнахме отново с опитите(на 20-ти и на 21-ви правихме секс)и на 21-ви(вчера)прокървях(не като цикъл,а само зацапване)и днес продължава това зацапване съвсем леко,но го има.
*

everything_possible

• 957
« Отговор #3 -: Март 22, 2008, 10:26:54 am »
За да изключиш всякакви подозрения, моя съвет е да си направиш.
И тогава ако е --- веднага да потърсиш КОМПЕТЕНТНА лекарска помощ.
« Отговор #4 -: Март 22, 2008, 10:51:42 am »
Благодаря за съвета,но сега като пак зацапвам мога ли да си направя теста или да изчакам да спре зацапването?
*

everything_possible

• 957
« Отговор #5 -: Март 22, 2008, 11:04:03 am »
Мисля,че няма проблем! Просто за да си по сигурна, все пак си преживяла стрес и ако има бременност може и да е от това...Но в крайна сметка смятам,че задължителна и в двата случая трябва лекарска намеса.
« Отговор #6 -: Март 22, 2008, 13:13:36 pm »
Сигурно ще стана досадна,но съм в паника!Преди малко ходих до тоалетна и нямаше зацапване,но след като се избърсах(съжалявам за подробностите) имаше съсиръци -малко и в странен вид заедно с белтъкова на вид слуз.Тук от където съм аз няма къде да отида сега на лекар чак в понеделник ще мога,затова моля кажете от какво може да е ,че ще се побъркам до тогава! :crazy:
« Отговор #7 -: Март 22, 2008, 13:39:46 pm »
Не съм лекарско лице,но момичетата правилно са ти казали купи си тест за бременност виж какъв е резултата все пак и за твое успокоение и в понеделник задължително на гинеколог.Аз имах подобен месец със М точно поради емоционален стрес ,след като посетих гинеколога си след всички нужни прегледи ми изписа едни лекарства.Желая ти късмет и дано се похвалиш в близките дни  :bighug:

« Отговор #8 -: Март 22, 2008, 16:30:30 pm »
Може да става въпрос за прогестеронов дефицит. В дните около овулация естрогените спадат, а прогестерона се повишава. Ако закъснее, се получва такова зацапване. Може би има връзка с това, че си го приемала дълго - организмът свиква да го приема отвън, а не да го произвежда.
Хубаво е да отидеш на лекар и да си пуснеш хормони, за да видите как се движат.
« Отговор #9 -: Март 22, 2008, 19:36:24 pm »
И при мен преди така се получаваше,но беше по време на овулация.Но този месец пак така ми се получи но интересното е че беше преди ову.по време на секс и то два последователни дни и аз сьм притеснена,а на лекар ще ходя в понеделник.Ако на някой му се е случвало нека пише..
http:
« Отговор #10 -: Март 22, 2008, 19:52:17 pm »
Не искам да стряскам никоя от Вас, но най-добре е да се консултирате на всяка цена с лекар и ако той прецени да назначи някакви изследвания(даже според мен са необходими в такава ситуация).
Дано това зацапване е в резултат на емоционален стрес или хормонален дисбаланс, но при моя позната то се оказа признак за рак на маточната шийка.
« Отговор #11 -: Март 22, 2008, 21:33:46 pm »
Момичета благодаря, че сте писали1Хубаво е да знаеш,че има някой, който ти влиза в положение.Направих си тест- :bfn1: :cry:Последните няколко часа (2-3)зацапване няма,но може и да е поради факта,че не съм ставала, защото работих на компютъра.Усещам тъпа болка в кръста и ниско долу на корема,като пред цикъл ама по-слабо.
Но определено plami23 ме ужаси с изказването си.Обикновен гинеколог може ли да установи наличието на рак на шийката на матката.
Леле край аз се побърках :BangHead: не знам как ще издържа да понеделник.
Съжалявам,че ви помрачавам ама днес няма повече,сега ще си поплача и ще ми олекне. :(
*

everything_possible

• 957
« Отговор #12 -: Март 22, 2008, 22:19:06 pm »
Миличка, я не се стряскай. В никакъв случай не си слагай диагноза. Толкова си стресирана, че това ще те побърка съвсем. организма ти е приемал дълго време хормонални и вероятно там някъде се крие проблема. Нека специалистите си кажат тежката дума, ти не си тормози главицата.
Стискам ти палци всичко да е окей, но не забравяй, че стреса прави големи бели,затова не си внушавай каквото и да било!

:bighug:                   :bighug:                :bighug:
« Последна редакция: Март 22, 2008, 22:22:24 pm от everything_possible »
« Отговор #13 -: Март 22, 2008, 22:47:33 pm »
БЛАГОДАРЯ ти за подкрепата!!!!!! :youwoman:Наистина имах нужда да чуя нещо успокоително, че и моя приятел по край мен се стресира вече.Той само ме успокоява,но го виждам, че и на него му притеснено и не знае какво да ми каже,а аз само с моите дерзания ставам направо невъзможна.everything_possible пожелавам ти в най-скоро време и ти да получеш сбъдване на мечтите си.
Сега отивам да си лягам, че по-бързо да идва понеделника и да отивам на лекар.Сладки сънища :sleeping:
« Отговор #14 -: Март 23, 2008, 11:58:59 am »
Ох и аз се притесних вече,едвам ще изчакам до утре и да видим каво ще каже доктора..
http:
« Отговор #15 -: Март 23, 2008, 12:49:52 pm »
Хееееееееей, по-спокойно!
И аз си поставям какви ли не диагнози,като чуя или прочета нещо и побърквам и мъжа си с всичко това.
Мисълта ми беше, че при всяко едно обезпокоително състояние е добре да изкаже мнението си специалист.
В случая на моята позната, зацапването е било при всеки един полов контакт в продължение на около 2 месеца.Преди това има недоизлекувана (при горене) раничка."Обикновен" гинеколог не може само с преглед да установи рак на шийката на матката.Правена е цитонамазка, след това и биопсия, при която вече е установено състоянието.
Пожелавам Ви успех и ДАНО всичко е наред!!!
РР. Извинявам се за директното изказване по-рано, но това е случай от Живота.
« Отговор #16 -: Март 23, 2008, 17:01:48 pm »
shu6enceto - на първо място се успокой, няма смисъл сама да се вкарваш във филм, и да се чудиш каква лоша диагноза да си самоназначиш.

Другото, което ще те посъветвам е утре да отидеш на лекар, но честно казано, мноооого ще бъде добре ако не отидеш при твоя лекар (който вече се е доказал като некомпетентен), а при друг, за който е желателно да бъде компетентен специалист, и да   си пуснеш всички необходими изследвания. Според мен става дума за объркани хормони, което е следствие от приема на дуфастон.
А какво беше основанието за назначаване на дуфастон? Просто защото бебето не става?  8O

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
« Отговор #17 -: Март 23, 2008, 19:29:43 pm »
Здравейте!Днес никак не се чувствам добре и досега спах и чак сега станах и видях,че сте писали.
Анджи не се отчайвай ще се подкрепяме взаимно.Утре след прегледа пиши да видим какво е станало.
plami23 това уточнение беше много добро и подейства успокоително (че и се е случвало при всеки полов акт в продължени на 2 месеца),защото при мен не е така,само онзи ден,но пък все още не спират и ме болят корема и кръста.Ще видим какво ще каже специалистта,но със сигурност няма да отида пак при оня лекар,дето наричах "моя лекар".
Сега да попитам нещо: какво означава всички необходими изследвания,т.е. кои трябва да си пусна и може ли гинеколога да ми ги назначи или трябва да ходя и при ендокринолог?
 :bighug:
*

everything_possible

• 957
« Отговор #18 -: Март 23, 2008, 21:10:08 pm »
Гинекологът ще те посъветва най-добре и ще ти пусне всичко необходимо. След прегледа той ще прецени дали е хормонално, или нещо друго и ще действа! Само спокойно и не забравяй да ни кажеш какво е станало...че и ние се притеснихме за теб...Стискам палци да не е нещо сериозно.
« Отговор #19 -: Март 24, 2008, 19:58:14 pm »
Засьжаление отложих прегледа при доктора,защото ми излезнаха други проблеми и нямя как.Дано в сряда упея да отида.
shu6enceto с теб какво стана имаш ли още зацапване?
http: