Този доктор е уникален! До такава степен е навлязъл в детайлите, че просто нямам какво да добавя. Днес имах среща с него и слава Богу ми каза, че трябва да отслабна като не ям нищо мазно и нищо сладко, трябва да тичам по 3 километра на ден и то всеки ден.
По отношение на изследванията ми сподели, че трябва да направя Фт4 и ТСХ, но другият месец, когато трябва да доведа и половинката с мен, за да ни види.
Малко ми се накара, че закъсняваме с правенето на бебе, защото съм на 28 и все по-трудно ще става това. Пак казвам много подробно ми обясни всичко, нямам метаболитен синдром, ИР може да бъде контролирана само със спазването на диетата. Изобщо намери начин да ме успокои и да ми даде кураж, че нещата в моят случай не са толкова зле. Това е второ сондирано мнение от специалист, мисля да спра да сондирам мнения, да си променя хранителният и двигателният режим, да си правим спокойно бебето и най-важното е да се успокоя. При мен нещата не са толкова черни, колкото изглеждат на прима виста. Страхотна информация може човек да прочете тук и да разбере за какво става въпрос. Ако наистина Ви трябва ендокринолог - специалист - това е човекът!