Миналата седмица ходих при Начев в ендокринологията. Беше ми първо посещение при него. Исках да чуя и трето мнение по моя проблем. Останах много разочарована. В един кабинет преглеждаше и той и една докторка едновременно - тя си приемаше и нейните пациенти там. За всеки пациент преди мен той отделяше по не повече от 3-4 минути. Когато влезнах нямаше къде да седна, погледна ми едното изследване и веднага написа рецепта. Обясни на две на три как да пия лекарството и това беше. Дори не ме прегледа, нито пожела да види изследвания на хормоните на щит.жлеза, при положение, че му казах че мисля да стартирам процедура по инвитро. Аз накрая го попитах какво му дължа, макар че смятах че за 2 минути и една написана рецепта би трябвало дори да не поиска нищо. А той - " Ми хайде - 20 лв." Абсолютен конвейр. Останах без думи и много огорчена. Колко ли момичета ги е "прегледал" като мен и ги е пуснал да правят инвитро без да провери състоянието на щит.жлеза и т.н. Ами аз например имам възел там. Той ми каза, че мога да стартирам опит. Изводите си правете вие.