0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Има ли някаква промяна????
« Отговор #20 -: Март 24, 2008, 22:40:13 pm »
Дидон, в такъв случай звъни на лекаря си, а не на секретарките.  :wink:

Но наистина много трудно се записва час, да не кажа невъзможно напоследък.  :(
  09.11.2007
*
« Отговор #21 -: Март 24, 2008, 22:51:59 pm »
обаче звънях и на мобилния...отказват ми...
*
« Отговор #22 -: Март 24, 2008, 22:57:31 pm »
мххххх,тази логика не е съвсем вярна...т.е имам предвид ,че до известна степен е така и заради самите нас...

До попитам в контекста на темата, какво се случва ,когато девойката е след трансфер и нещо сериозно я притеснява...или пък да не е в процедура,но нали все пак е тяхна пациентка...внезапни болки или кръвотечение или....знам ли ...

Диди, уцели десятката! В този случай отиваш в клиниката, въпреки че мен лично секретарката ме отби с думите "Днес имаме 80 жени за преглед, какво да направя".
И се прибрах да си страдам самостоятелно.
« Отговор #23 -: Март 24, 2008, 23:03:14 pm »
 8O Ами аз бях в подобна ситуация неведнъж миналата година - хиперстимулация, проблемна бременност. Звънях на д-р Стаменов, поне 3-4 пъти съм ходила по спешност да ме преглежда без предварително записан час, единият път дори клиниката беше в почивка август месец. Толкова ли да са се променили нещата.  :( 
  09.11.2007
*
« Отговор #24 -: Март 24, 2008, 23:24:09 pm »
Честно казано и аз миналата година нямах проблеми с часовете и телефоните, дано все пак не съм права и това да е случайно и лош момент. Да не забравяме, че и броят на пациентките доста увеличи напоследък. Но, както Маги каза, нямаме избор, ще трябва да се въоръжим с търпение и дано не ни се налагат спешни прегледи. А и ако сме малко по-настойчиви със секретарките... напоследък се понаучих да не получавам отговор 'няма'.
*
« Отговор #25 -: Март 24, 2008, 23:31:38 pm »
то дано да няма спешни прегледи...ама девойките от провинцията какво правят ,бре, момичета.Аз мога да запаля колата и да отида на крака,ама те...

Ми и като има наплив на клиенти,пардон, пациенти трябва да има и адекватен отговор от кадри

Нали знаете,че от форумите има смисъл...могат да бъдат прочетени от когото трябва :wink:
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #26 -: Март 24, 2008, 23:39:32 pm »
Преди година кат отидох за първи път беше много по-спокойно. Нямаше толкоз много пациенти и обръщаха повече внимание на всеки един. Сега ги разбирам, че са заети, но нека попрестанат за извесно време да записват нови ако се налага, та да могат да влязат в ритъм. Представяте ли си как от Благоевград съм ходила на преглед вечерта в 20.00ч. Мъжа ми милия, пали колата и иска не иска тръгва. Щот после няма с кво да се прибера, а те ми казват че няма друг свободен час.

*
« Отговор #27 -: Март 25, 2008, 06:58:18 am »
Ми и като има наплив на клиенти,пардон, пациенти трябва да има и адекватен отговор от кадри

По този повод само да кажа, че има още един лекар - д-р Сигридов, препоръчвам ви го.
« Отговор #28 -: Март 25, 2008, 10:19:06 am »
Съгласна съм, че много се чака и това изнервя всички ни, но всеки има право на избори, ако не искаш да чакаш не отиваш.
 Аз вчера си записах час за май месец и говорих със секретарките, те няма да работя от края на април до 7 май,- не съм сигурна дали и Персенска и младия лекар няма да работят , но за Стаменов не записват часове. Също така и всички биолозит също ще ходят на семинар към 14 април, така че общо взето през април са малко дните, в които ще се работи. Но честно казано, помислите, че този човек няма почивка нито събота, нито неделя и стои там до 10ч.
Дидонче, ако искаш пробвай на този телефон след 13ч. 965 57 42, винаги са ми вдигали от първия път. Може да е бил чист късмет, но е така.  А когато съм имала проблем съм звъняла на мобилния на док. Ако е изключен можеш да пратиш sms. Въпреки, че издайниците М тел ти съобщават, когато тел. се включи и можеш да звънеш. Аз поне така съм правила. Успешна и слънчева седмица на всички. :D
« Отговор #29 -: Март 25, 2008, 15:21:57 pm »
аз също съм пациентак на д-р Стаменов и при спешност пиша sms винаги ми отговаря.Дори и на 31.12. в 8 вечерта по това време хората празнуват. А той живее с проблемите на нещастните си пациентки.Да не забреваме че и те са хора. Да няма да са в България по това време :grouphug: :bighug:Аз си записах час за 17.04 за да видим защо не се получи
« Отговор #30 -: Март 25, 2008, 18:54:15 pm »
Аз също съм пациентка на д-р Стаменов. За съжаление нещата в последните 8-9 месеца са неконтролируеми и хаосът е пълен. В началото се ядосвах, но след като нещата не зависят от мен, се примирих. Нормално е да се звъни с дни за час, да се чака за цветна снимка 4-5 часа, за лапароскопия 4 месеца. Мелето от пациенти води до доста грешки и качеството на работата страда. Нещата са вече като на конвейр. За съжаление, аз смених вече една известна клиника и не мога да започвам отново.
« Отговор #31 -: Април 01, 2008, 18:31:34 pm »
Момичета,

някоя от вас ще прави ли стималция през април месец, или процедури, до колкото оставам с впечатление, центърът ще е затворен през голяма част от април? А около великденските празници и по - скоро от кой ден до кой ден ще е затворен, не успявам отново да се свържа с тях. Имате ли точна информация. Благодаря!
« Отговор #32 -: Април 01, 2008, 18:39:02 pm »
аз имам записан час за 17.април
« Отговор #33 -: Април 01, 2008, 19:40:51 pm »
Утре имам час за Диферилин, което значи, че след 14 дни започвам стимулация. Нищо не са ми казвали, че няма да работят.
*
« Отговор #34 -: Април 01, 2008, 20:27:40 pm »
Ами в тази клиника организацията определено куца не го правят умишлено и не е само д-р Персенска като имат много работа и д-р Стаменов,а и секретарката не вдига телефона.
« Отговор #35 -: Април 01, 2008, 21:47:26 pm »
Не само че им куца организацията, ами и секретарките им лъжат. Хванах ги един път покрай моето ХСГ, а скоро и покрай друго, което беше запланувано отдавна. Разбиха ми психиката за година и няколко месеца. То беше напрежение за записване на всеки един  час, вкл. и лапаро, за което до последно не знаех кога ще правя и което отказах накрая, два неуспешни опита инвитро без обяснение защо не се е получило и т.н. В крайна сметка взехме много трудно за нас решение - сменяме клиниката и вече сме се ориентирали към чужбина. Истина е, че PR кампанията на тази клиника и конкретно на този доктор е много добра, но се съмнявам вече в качеството им на работа и почтеността им.
« Отговор #36 -: Април 02, 2008, 12:31:09 pm »
Теди, моля те дръж ни в течение, тъй като вече съвсем се обърках....моля тези, които имат актуална информация, да се включат  :)
*
« Отговор #37 -: Април 02, 2008, 14:03:26 pm »
Мацки,днес бях в клиниката.Д-р Персенска от 7.04 няма да работи,но не знам до кога.Двамата с д-р Стаменов ще ходят в чужбина.Може би ще работи само новия лекар и затова има записани.Дано съм ви помогнала.
Колкото до това,че не се вдигат телефоните искам да ви кажа ,че това абсолютно не е вярно.На мен никога не ми се е случвало.Пък и да е претоварен графика винаги при нужда са ме приемали и преглеждали,даже днес бях там и минах без час.
Моля да проявите разбиране,защото представа си нямате на какво натоварване са тези хора!Аз лично им се възхищавам на себераздаването и професионализма!
« Отговор #38 -: Април 02, 2008, 14:08:15 pm »
даже днес бях там и минах без час.

Едва ли може да стане със всички така!
*
« Отговор #39 -: Април 02, 2008, 14:12:15 pm »
даже днес бях там и минах без час.

Едва ли може да стане със всички така!

Правилно!Аз и затова написах"при нужда"!Никой не знае точно кога ще трябва да бъде видян,всичко е до организъм,а при всеки е строго индивидуално.При това положение не знам как би могло да се записват и спазват часове.