0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
Има ли някаква промяна????
« -: Март 21, 2008, 19:36:17 pm »
Момичета, някой знае ли дали има някъква промяна за почивките в клиника Надежда? В смисъл, дали ще работи клиниката от 10.04 до 15.04, защото братовчедка ми днес се върна от там. Били са и диферилина и са и казали на 08.04 да иде за да започва стимулацията...А мен пък ме отложиха, и сега се чудя защо!Звъня на д-р Персенска, към 14.30 ми вдигна телефона и като я питах дали ще работят и дали да си записвам час за диферилин на 12.04 тя ми затвори и след това не ми вдига телефона. Много ми е странно... Как така ще я викат (братовчедка ми) на 08.04, след като от 10.04 принципно не би трябвало да работи клиниката? И кой ще я преглжда през това време? Преди 2-3 дни от офиса пък ми казаха, че няма да работят от 07.04 до 16.04 вкл. Нещо недоумявам!!! Дали пък нещо мен не ме мотата, и дали да не сменя клиникатата? Много ми стана гадно. Чувствам се като някакво улично кученце, което всеки подритва. За какво беше това отлагане, при условие че аз можеше да приключа и с пункция и с трансфер до 10.04??? И как така на едни започват процедурите, а други ги отлагат??? Вече година съм там, а не съм направила почти нищо - една лапароскопия и една инсеминация. Имам някакво странно усещане, че умишлено ме въртят и немога да си обясня защо!!!

Re: Има ли някаква промяна????
« Отговор #1 -: Март 21, 2008, 19:49:17 pm »
в понеделник ще ходя там и тогава ще имим повече инфо. Ще видим дали всичко е наред и през април към 14 ще започваме новия опит.
*
« Отговор #2 -: Март 21, 2008, 19:51:36 pm »
Виж сега,ще ти кажа моето мнение по въпроса. :wink:
Д-р Персенска е много добър човек и винаги когато съм и звъняла ми е отговаряла на въпросите и никога не ми е затваряла телефона.Според мен ти е затворила,понеже си се обадила или в неподходящ момент или защото това което те интересува можеш да го разбереш от секретарките.В клиниката има много пациенти и повечето от тях в момента са в процедури,което навежда на мисълта,че не могат да поберат ВСИЧКИ които се обадят,още по-вече че ще отсъстват няколко дни.За това миличка,не си внушавай,че те пренебрегват.И аз така си мислех в началото като ме изместиха с един месец,но после разбрах че е имало момичета с по-неотложни процедури.
Помисли преди да предприемеш каквото и да е!Успех ти желая! :D
*

maggi4ka

• 440
« Отговор #3 -: Март 21, 2008, 20:16:50 pm »
dgina, явно аз не съм се изразила както трябва. Значи ситуацията е следната: трябваше да ми сложат диферилина на 14.03. Бях си с час. Влизам и...без подробности... отлагат ме защото нямало да ги има от 10.04 до 14.04. И докторката ми казва да си запиша час за 21-вия ден на следващия цикъл. Да обаче се пада 12.04, което ще рече, че пак не става защото тях ги НЯМА!!! Дотук добре. Отлагам го за МАй месец. Днес обаче се прибира братовчедка ми от клиниката с новината че на нея са и били диферилина и на 08.04 започва стимулацията! Е как така ще започва стимулация, при условие, че те тогава заминават. Тя сама ли ще се  преглежда докато тях ги няма??? Как така за една година, аз все съм от отложените, и какво ли означава ПО-СПЕШНИ случаи? Пък и когато днес Персенска ми вдигна телефона изрично я попитах дали е удобно и дали може да говори, и тя каза ДА! Еми съжалявам, ако съм малко рязка, но ми е много криво и не се сдържам. Аз една година вися пред вратите на тая клиника и съм си все отложена, а братовчедка ми за 5 месеца вече прави второ инвитро. Имам и много други момичета, които познавам оттам и за 6-7 месеца вече са бременни. Кога ли иаз ще стана от неотложните и спешните, та да мога поне да кажа ОПИТАХ?????

*
« Отговор #4 -: Март 21, 2008, 20:23:40 pm »
Много съжалявам наистина,явно не съм те разбрала добре.Но все пак недей да си мислиш,че си пренебрегната,не си го вменявай. :)
Ако все пак прецениш,че това не е твоят лекар имаш пълното право да избереш друг!Наистина ти пожелавам да сбъднеш много скоро мечтите си!Успех! :D
*
« Отговор #5 -: Март 22, 2008, 11:31:17 am »
Маги запиши си час за 15.04.или 16.04. когато са там.Диферелина може и да си биеш и на 25 ден стига да не ти е дошло.
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #6 -: Март 22, 2008, 11:31:39 am »
Нещо недоумявам!!! Дали пък нещо мен не ме мотата, и дали да не сменя клиникатата? Много ми стана гадно. Чувствам се като някакво улично кученце, което всеки подритва. За какво беше това отлагане, при условие че аз можеше да приключа и с пункция и с трансфер до 10.04??? И как така на едни започват процедурите, а други ги отлагат??? Вече година съм там, а не съм направила почти нищо - една лапароскопия и една инсеминация. Имам някакво странно усещане, че умишлено ме въртят и немога да си обясня защо!!!

смени клиниката. много е правилно чувството ти - мотаят те съвсем умишлино и целенасочено и това няма абсолютно нищо общо с това че ти половин година вече (може и повече) не можеш да решиш какво искаш.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #7 -: Март 22, 2008, 12:10:03 pm »
maggi4ka, и при мен се отлага за м. май.
1 месец не е от голямо значение. :wink:
Погледни от положителната страна.
Май е по-хубав от април. :D

Успех!!!
*
« Отговор #8 -: Март 23, 2008, 20:42:01 pm »
Аз все още не съм пристрастна,за това само ще изкажа мнението на човек наблюдаващ отстрани:
    -първо-времето ни е един от най-големите врагове.Грозно е допълнително да ни отлагат
    -щом инереса към тази клиника е толкова голям,редно е да се търсят и обучават още кадри...Чрез нас отиват достатъчно средства в клиниката,та да могат да си го позволят
   -една година чакане за преглед...ок...обаче щом те приемат да те започват.Или да те отклонят още в началото...
   - кое спред вас е по-наложителен случай...Според мен пред една стимулация единственото по-спешно е животоспасяваща операция или прекратяване на извънматочна бременност.
   -Ако си зает и не е удобно да разговаряш по телефон,просто не го вдигаш .а не го затваряш без обяснение...
« Отговор #9 -: Март 23, 2008, 20:59:46 pm »
Преди 4 дни си записах час при д-р Стаменов. Казаха ми, че ще отсъства и часове не записват от 7 до 16 април. Да уточня само, че аз съм за преглед, а не за процедура.
Говори пак с д-р Персенска, мисля че не е задължително да ти бият Диферелина на 21 ден от МЦ и съответно да не се отлага процедурата. На мен ми го биха в 1 ден на цикъла (така се наложи, защото подрани), а стимулацията ми започна 21 дни по-късно. Беше при подобна ситуация - имаше някакъв семинар и лекарите отсъстваха.
Не мисля, че те мотаят нарочно...
  09.11.2007
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #10 -: Март 23, 2008, 21:02:02 pm »
Попадна ми статия - цитирам:
"В момента в страната има 15 центъра за лечение на безплодие. За сега те са достатъчни като брой според д-р Явор Владимиров..."
Grazia, брой 49 от март 2008

Ама иначе не, тук не става дума за пари. Едва ли братовчедка ти е преди теб защото е отишла и веднага е платила най-скъпата процедура, нееееееее!
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

maggi4ka

• 440
« Отговор #11 -: Март 23, 2008, 21:12:30 pm »
Благодаря ви момичета. Малко се поуспокоявам като виждам,ч е повечето от вас мислят като мен. Жабче, ти направо ме уби. Казали са ти, че не записват часове от 07.04 до 16.04, а онзи ден братовчедка ми като се прибра каза, че Персенска и е казала да си запише час за 08.04. Ей за тва се дразня. На 08.04 тя кво ше прави там???? Как така да си запише час???? пък и до 16.04, което ще рече, че почти през цялата и стимулация няма да работят "УЖ" - следователно, кой ще я пеглежда. Абе.....все едно и също аз си плямпам, ама много се нервирам така.

« Отговор #12 -: Март 23, 2008, 21:16:49 pm »
Да не би д-р Персенска да не ходи на семинара все пак?
Аз си записах час при д-р Стаменов и съответно за него ми казаха, че ще отсъства.
  09.11.2007
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #13 -: Март 24, 2008, 07:29:14 am »
Магичка и аз исках час след 5 април,но ми казаха че единствен който могат за сега да ме запишат е за 5,след това няколко деня ще отсъстват.
дали нещата ще станат с месец два по-рано или по-късно,мисля че няма голямо значение,по-важен е крайния резултат!Успех! :D
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #14 -: Март 24, 2008, 08:23:24 am »
Аз също зная, че няма да са в София от 7 до 15 , разбрах че на 16 летят и ДВАМАТА за бг,но не се знае дали ще имат възможност за прегледи и процедури. Маги, успокой се мила и гледай напред. За да започнеш процедурата е важно да имаш доверие на екипа.
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
« Отговор #15 -: Март 24, 2008, 13:15:01 pm »
Аз мислех, че ще са в страната - има конгрес по стерилитет във варна? Но е възможно щом казвате.

А по великденските празници - знаете ли какви са плановете на центъра?

Магичка, може би си права, незнам какъв е твоя случай, но може и да си права!
« Отговор #16 -: Март 24, 2008, 13:34:50 pm »
Док. Стаменов ще е извън страната през тези дни и по точно в Англия за док Персенска незнам дали ще бъде с него.
*
« Отговор #17 -: Март 24, 2008, 21:27:36 pm »
днес вече съм пристрастна.
Трябваше да се обадя в първия ден на цикъла,за да запиша час за цветна снимка.Цял ден въртя...или ми отказват или дава заето .Свързах се само на един от телефоните, но там не можело да си запиша час."Бъдете по- настоятелна.Секретарките сигурно са горе"...
  Не знам как ли се чустват момичетата,чакали по една година за да започнат нещо и да не могат да се свържат.Ако си от провинцията просто си отправен в трета глуха.За мен това е несериозно отношение.
 Извинявам се на всички,които приемат дулите ми лично...
 Аз в моя бизнес правя същото ,когато не мога или не желая да обърна внимание на някой, не вдигам телефона.Е ,значи и те нямат желание да обърнат внимание на мен...
*

maggi4ka

• 440
« Отговор #18 -: Март 24, 2008, 21:56:25 pm »
Дидка, не се коси миличка! Ако си решила да ставаш сериозно от нас - пациентките на тази клиника, ще трябва да се научиш да чакаш и да търпиш. Винаги дава заето или пък никой не вдига на стационарния в офиса. Но пък нали все пак са НАЙ-ДОБРИТЕ!!! И искаме не искаме ще търпим, защото все пак ние имаме нужда от тях, а не те от нас. За съжаление е така...

*
« Отговор #19 -: Март 24, 2008, 22:20:38 pm »
мххххх,тази логика не е съвсем вярна...т.е имам предвид ,че до известна степен е така и заради самите нас...

До попитам в контекста на темата, какво се случва ,когато девойката е след трансфер и нещо сериозно я притеснява...или пък да не е в процедура,но нали все пак е тяхна пациентка...внезапни болки или кръвотечение или....знам ли ...