Момичета, някой знае ли дали има някъква промяна за почивките в клиника Надежда? В смисъл, дали ще работи клиниката от 10.04 до 15.04, защото братовчедка ми днес се върна от там. Били са и диферилина и са и казали на 08.04 да иде за да започва стимулацията...А мен пък ме отложиха, и сега се чудя защо!Звъня на д-р Персенска, към 14.30 ми вдигна телефона и като я питах дали ще работят и дали да си записвам час за диферилин на 12.04 тя ми затвори и след това не ми вдига телефона. Много ми е странно... Как така ще я викат (братовчедка ми) на 08.04, след като от 10.04 принципно не би трябвало да работи клиниката? И кой ще я преглжда през това време? Преди 2-3 дни от офиса пък ми казаха, че няма да работят от 07.04 до 16.04 вкл. Нещо недоумявам!!! Дали пък нещо мен не ме мотата, и дали да не сменя клиникатата? Много ми стана гадно. Чувствам се като някакво улично кученце, което всеки подритва. За какво беше това отлагане, при условие че аз можеше да приключа и с пункция и с трансфер до 10.04??? И как така на едни започват процедурите, а други ги отлагат??? Вече година съм там, а не съм направила почти нищо - една лапароскопия и една инсеминация. Имам някакво странно усещане, че умишлено ме въртят и немога да си обясня защо!!!