0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: д-р Йосиф Димитров
« Отговор #20 -: Април 18, 2012, 23:46:58 pm »
Здравей Съкровище,
Дано не ти отговарям късно - с обработката на материала всичко е ок - с д-р Димитров работи изключителен ембриолог.
Между другото - и аз съм от забременелите от "раз" при д-р Димитров с ИКСИ и съм много доволна от екипа и от професионализма им. Нямам думи /разбира се/ да изразч благодарността си към тях ...
Според мен опита му е такъв, че едва ли ще пропусне овулацията, ако инсе-то е било на естествен цикъл - нормално е да те види на 10-ти ден.
Винаги съм се чувствала там точно като Недда.
« Отговор #21 -: Април 19, 2012, 10:16:47 am »
Здравей Съкровище,
Дано не ти отговарям късно - с обработката на материала всичко е ок - с д-р Димитров работи изключителен ембриолог.
Между другото - и аз съм от забременелите от "раз" при д-р Димитров с ИКСИ и съм много доволна от екипа и от професионализма им. Нямам думи /разбира се/ да изразч благодарността си към тях ...
Според мен опита му е такъв, че едва ли ще пропусне овулацията, ако инсе-то е било на естествен цикъл - нормално е да те види на 10-ти ден.
Винаги съм се чувствала там точно като Недда.

Благодаря ти много, Бисерче!
И аз имам много добри впечатления от екипа на д-р Димитров - направихме инсе с много лека стимулация - дори не се наложи да ми бият прегнил :-)
Направо ме удивиха как точно пресметнаха всичко!
Аз ходя при тях от 2-3 месеца и съм щастлива, че ги намерих!
Дано ми помогнат да постигна желания резултат!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече ...
Айнщайн
« Отговор #22 -: Юни 04, 2012, 21:45:35 pm »
Дали още се намират хора,които пишат тук?Бих искала да попитам,още ли ембриолога е този добрия за когото пишете?Благодаря предварително! :)
« Отговор #23 -: Юни 04, 2012, 22:09:27 pm »
да,на мен и доц. Пламен Тодоров,и Румен Димитров са ни обработвали материал-:)
Чикороко,публикуваният екип в сайта е верен,а доц.Тодоров е "светило" в ембриологията!
На вас какво ви предстои?
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не повече ...
Айнщайн
« Отговор #24 -: Юни 09, 2012, 17:15:09 pm »
chicoroco,
да,намираме се и пишем отвреме-навреме  :D
и ДА - още работи там доц. Пламен Тодоров,
онзи ден бях в клиниката и го срещнах.
Стискам ти палци, каквото и да те очаква!!!