Намерих го-
"Първо си мислех, че причината е в това, което ям. После, установих, че проблемът се проявява без значение каква храна приемам. Стомахът ми се подуваше, имах газове.
Хората смятаха, че съм бременна.
Проблемът си беше само мой, докато една от приятелките ми не ме попита дали не съм бременна! чувствах се уморена и подтисната, нямах сили.
Сполучливият опит Dida.
Една приятелка-лекарка предположи, че има дисбаланс в чревната ми флора. Каза ми, че е прочела за нов продукт Dida с високо съдържание на масло от кора на канела. Купих си една опаковка, за да опитам.
Резултатите с Dida
След около 3 седмици почувствах, че Dida започна да ми влияе.
Стомахът ми не се подуваше, газовете в червата намаляха, силите ми се възвърнаха. Микробиологичният баланс в организма ми се възстанови. Причината за болестите беше изчезнала!
Какво трябва да знаете за Candida?
Сandida albicans е гъбичен проблем. Вследствие на нарушен баланс в чревната флора, бактериите и другите микроорганизми успяват по-лесно да въздействат негативно върху вашия организъм. Това води до развитие на гъбички, които могат да се появят в устата, червата, по кожата и половите органи.
Защо Dida е ефикасна?
Научните изследвания сочат, че канелата и някои други натурални подправки и билки възпрепятстват развитието на candida albicans. Таблетките Dida съдържат масло от кора на на канела в комбинация с кардамом, карамфил, риган, чесън и други билкови екстракти, всички те с антигъбично и и антисептично действие. Така този естествен скандинавски продукт обединява в себе сипостиженията на науката и дългогодишния опит на шведските билколечители.
Dida ще ви помогне, защото има двупосочно действие-спомага за възстановяване на здравословния баланс на микрофлората в организма и възпрепътства развитието на гъбичките. Реномираният производител New Nordic е още една гаранция за чистотата и високото качество на продукта.
Dida ще намерите във всички аптеки на страната.
www.newnordic.comДистрибутор Либра АД,
тел. 0800 111 77