Здравейте, милички!
Напълно ви разбирам, защото 5 години се мъчих с тези гадини
Какво ли не пих, колко ли гинеколози не смених, то не бяха антибиотици, микробиологии, глобулки, простотии...
Един гинеколог ме е лекувал само мене, друг и двамата, правих микробиологии в различни лаборатории, купувах си само ново бельо, преварявах го, абе какво ли не.......
Всичко, което пишете и което смятах, че ще ми помогне.
Но без успех
Още повече, че последния път ми излязоха тъкмо, когато решихме да опитваме за детенце - да не ви описвам що броене на дните, глобулки, притеснения, сърбежи и то какви опити сме правили - незнам..
Вече бях вдигнала ръце и потърсих алтернативна медицина.
Попаднах във форумите за хомеопатия и там видях много момичета, които са се излекували с такъв вид медицина...
Не мога да ви опиша колко ми помогна този вид лечение - вече и не съм чула за гъбички, откакто ги излекувах с хомеопатия.
Просто не можех да повярвам!
Да не говорим, че лекарството струваше 3 лв. и още имам от него.
А не мога да ви опиша как се чувствах по време на самия "преглед" - това ми подейства все едно бях на психолог. Говорихме си и ме разпитва за неща, които не бях и помисляла да следя. Прегледа беше 2 часа, за което платих 20 лв. - аз се почувствах все едно искам да дам 100лв на тази жена и пак да не са достатъчни. През цялото време те разпитва и си говорите все едно си на психолог - записва си всичко и си прави цялостна картина за теб и на нейна база ти изписва точното лекарство с точната дозировка...
Просто нямам думи да опиша колко съм щастлива от това, че то бяха 5 годишни мъки...
Моя съвет е да се обърнете към хомеопатията или поне прочетете във форумите на тази тема..
Знам колко е тежко с тези гадини и ще се радвам ако ви помогна.
Не си мислете, че правя реклама - както виждате не пиша имена на лекари - хомеопати.
Просто на мен ми помогна много - дори и сега като пия антибиотици пак не ми излизат, че преди само и да помириша антибиотик - веднага бяха на линия.
Дори и съпругът ми и сега все ме кара да се обадя и пак да ида при тази лекарка, защото знаеше колко добре се чувствах - не само ми се излекуваха гъбичките, но и другите проблеми като неспокоен сън, нередовен стомах, запек и т.н. - големите и гадни мои проблеми
Но аз вече почнах с изследвания, хормони и т.н. и просто незнам....
В момента съм се отдала изцяло на лечението на моето незабременяване
Гушкам ви всички и стискам палци да се оттървете от тези гадини мръсни
Хубав и усмихнат слънчев ден от мен!