0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Темата на бременните - 21 част
« Отговор #80 -: Март 24, 2008, 09:01:16 am »
kit kat, леко раждане и здрави бебоци :D
Аз също ходя на коло-маска за триъгълника. Краката - с епилатора, но почва да става трудничко вече :oops:
« Отговор #81 -: Март 24, 2008, 09:30:39 am »
Добър ден, ето пак е понеделник и пак на работа, толкова работа ме чака........но ще се справя, няма къде да ходя.
Благодаря ви на всички, че ми дадохте съвети да се спася от стриите. Аз имам още 3 месеца да мисля какво да си купя, поне така прочетох, че от 4 месец нататък трябва да се започне. За сега си го мажа с ежедневния ми лусион, който си ползвах и преди.
Една приятелка ми каза, че се е мазала с мас. Много гадно ми звучи това.
А какво ще ми кажете за интимните кърпички, вредни ли са. Сега ходя доста често до тоалетна и тук в офиса ми се налага да ги използвам.
И незнам защо се будя много рано, и вие ли сте така. Тия хормони яко бушуват.
най-красивото и истинско чувство на света е да бъдеш обичана и да обичаш истиснски
http://www.myvideowish.com/videogallery_watch_view.php?id=1776

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #82 -: Март 24, 2008, 09:40:06 am »
Добър ден, ето пак е понеделник и пак на работа, толкова работа ме чака........но ще се справя, няма къде да ходя.
Благодаря ви на всички, че ми дадохте съвети да се спася от стриите. Аз имам още 3 месеца да мисля какво да си купя, поне така прочетох, че от 4 месец нататък трябва да се започне. За сега си го мажа с ежедневния ми лусион, който си ползвах и преди.
Една приятелка ми каза, че се е мазала с мас. Много гадно ми звучи това.
А какво ще ми кажете за интимните кърпички, вредни ли са. Сега ходя доста често до тоалетна и тук в офиса ми се налага да ги използвам.

Елана,лично аз се мажа с чист зехтин и да ти кажа много добре ми понася,кожата ми е станала много суха и люсионите не ми вършат работа :Dи само с него са ми по-леки сърбежите.....
За интимните кърпички,и аз си ги ползвам ...няма проблеми :Dползвай си ги спокойно
а за ранното будене,аз съм така от самото начало до сега :lol: :lol: :lol:като кукавица :lol: :lol: :lol:,при всеки е различно ,някои умират постоянно за сън,някои са много ранобудни,индивидуално е :D

« Отговор #83 -: Март 24, 2008, 09:46:35 am »
Добър ден момичета!
Искам само да пожелая лека и приятна седмица на всички бъдещи майчета! :P
За стриите аз си накупих 1-во едно масло на Дева, после на Кокона майка.Но и двете съм ги употребявала много малко. Много сухи ми се струват и като се намажа, кожата пак си остава суха.
Иначе за момента най-доволна съм от пшеничното масло на Икаров. Кожата наистина става по-мазничка и по-еластична. Но съм толкова нередовна само по 2-3 пъти в седмица си правя масажче с него. Като го свърша започвам маслото против стрии на Икаров.
Иначе кожата и мен адски ме сърби, особено гърдите и зърната.
*
« Отговор #84 -: Март 24, 2008, 09:58:05 am »
Иначе кожата и мен адски ме сърби, особено гърдите и зърната.

Мен ме сърбеше кожата на гърдите, някъде към 11-13г.с. и само мазане с бебешко олио ми помогна, от тогава нямам проблеми и мажа само с крем.
« Отговор #85 -: Март 24, 2008, 10:11:57 am »
Добро утро.Първо искам да пожелая на всички безпроблемни 9 месеца и леко раждане.Ако може да се присъединя към вас.Имам  :bfp1: тест и закъснение 4 дни.Все още не съм ходила на лекар, мисля че е още рано, но имам тенпература около 37-37.5.Това нормално ли е?
*
« Отговор #86 -: Март 24, 2008, 10:18:23 am »
 :welcome3: Доми и лека бременност!
« Отговор #87 -: Март 24, 2008, 10:21:58 am »
Добро утро.Първо искам да пожелая на всички безпроблемни 9 месеца и леко раждане.Ако може да се присъединя към вас.Имам  :bfp1: тест и закъснение 4 дни.Все още не съм ходила на лекар, мисля че е още рано, но имам тенпература около 37-37.5.Това нормално ли е?
честито миличка, добре дошла и ти пожелавам безпроблемни  :cloud9: и всичко да е наред на големия ден.
Аз имам закъснение 8 дни, направих 4 теста на различни марки и резултата е +++++, но за лекар е рано. Поне 10 дни да ти закъснее и тогава може да отидеш при доки.
Това е мое мнение, аз евентуално тази седмица, а в най-лошия случай другия вторник.
Успех миличка :D
най-красивото и истинско чувство на света е да бъдеш обичана и да обичаш истиснски

« Отговор #88 -: Март 24, 2008, 10:22:44 am »
DOMI123 :welcome: Напълно е възможно температурата да е от бременността.
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #89 -: Март 24, 2008, 10:27:53 am »
Здравейте, момичета!
Хубава, слънчева и успешна седмица на всички!

DOMI123, тихичко честито от мен! Дано всичко да е наред, пиши непременно след прегледа! :D
На всички скорошно бъдещи мамчета, безпроблемно раждане и много късмет! :crossfingers:

А не е ли раничко да се започва от втори месец с кремовете за стрии? Извинете ме за глупавия въпрос, но все си мислех, че с тях се започва по-късничко, чак към четвърти? :oops:

Момичета, аз вече се натъкнах на първия проблем свързан с бременността и забраната за използването на лекарства. От бебе имам проблем с кожата - ендогенна екзема. След толкова много години лечение се излекува от почти цялото тяло, като изключим ръцете и китките на ръцете. Кожата се зачервява, изсъхва много, пука се, появяват се мънички червени пъпчици, които болят ужасно...кожата е силно изтъняла и боли много. Досега единствено ми помагаха кортизонови лекарства, кортикостероиди за мазане. Някой имал ли е подобен проблем или бихте ли могли да ми дадете съвет как да се справя с проблема. Ако знаете също добър кожен лекар в София и ми дадете координати ще съм ви страшно благодарна!

Благодаря ви предварително!
« Последна редакция: Март 24, 2008, 10:30:31 am от elma »
*
« Отговор #90 -: Март 24, 2008, 10:29:12 am »
Кит Кат браво на теб!!!Стискам ти палци,
и ти пожелавам всичко да е наред!!!
*

adi

• 7710
« Отговор #91 -: Март 24, 2008, 10:51:04 am »
DOMI123, тихичко честито от мен!  :D

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #92 -: Март 24, 2008, 10:51:20 am »
Ако знаете също добър кожен лекар в София и ми дадете координати ще съм ви страшно благодарна!

Елма, аз имах проблем след трансфера, направих страхотна алергия, обриви по кожата от фраксипарина и ходех при д-р Малчевски /кожен лекар/ в клиника "Малинов" /в сградата е клиника "Надежда" на д-р Стаменов/. Препоръчвам ти го. Успех!
Добре дошли на новите бъдещи мами!  :D

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #93 -: Март 24, 2008, 11:45:31 am »
Здравейте момичета,аз от утре влизам в деветия месец и колкото съм щастлива,толкова съм и притеснена.Пожелавам на всички лека бременост и едни прекрасни бебета на финала.
« Отговор #94 -: Март 24, 2008, 11:54:49 am »
и на теб мила, леко раждане, че си много скоро.
Ще стискам палци и съм сигурна, че всичко ще е наред. :D

*
« Отговор #95 -: Март 24, 2008, 11:57:30 am »
Леко раждане Аничка!
Не се претиснявай-всичко ще е наред!
*
« Отговор #96 -: Март 24, 2008, 12:27:16 pm »

Помниш ли като ти честитих бременност още като беше в овулация  :wink:.Добър пророк се оказах..
« Последна редакция: Март 24, 2008, 12:48:14 pm от Pukanka »
« Отговор #97 -: Март 24, 2008, 12:32:39 pm »
DOMI123 4естито и лека бременност!!! :D

И аз ставам доста рано просто се събужда към 7 и това е опитвам се да се излежавам ама ме подгонва глад :lol: и ставам а преди можех да спя до следобед :D при всеки е разли4но!!! :wink:
  Аничка ще стискаме палци за леко раждане!!! :D
*

adi

• 7710
« Отговор #98 -: Март 24, 2008, 12:42:16 pm »
аничка леко раждане миличка! :D :D :D

« Отговор #99 -: Март 24, 2008, 13:33:11 pm »
Момичета приемате ли нови бременелки? :lol:
Ееееех, да знаете откога мечтаех да дойде този момент да се запиша тук. :lol: :lol: :lol: