Здравейте отново и от мен момичета. Докато отсъствах вие доста сте изписали, но сега ще наваксам. Първо да се похваля - срещнах най-прекрасния мъж на света: моя син, който въпреки всички мои планове реши да се появи на бял свят на 29.02 - сега ще спестяваме от рождени дни
Пожелавам на всички ви леко бременеене, добре дошли на новите бъдещи мами и нека скоро слънцето ви се усмихва всеки ден от своята кошарка.
Относно дългите нокти съм сигурна, че няма майка, която е успяла да ги задържи и след раждането. Аз /която съм с добре изрязани ноктенца/ пак се притеснявам да не го одраскам и нараня.
А за суеверията - тези които са суеверни - нека се съобразяват с тях, за да не се чувстват виновни и гузни. За тези, които не вярват - нека не им се поддават и да си живеят както искат. При нас таткото беше много суеверен и само се опиваше да ми налага разни забрани - не прави така, не се подстригвай, не се боядисвай, не купувай нищо преди раждането и т.н. Добре, че всеки ден след работа си купувах по някоя вещ или дрешка за бебчо. След раждането, когато таткото изпадна в паника и се чудеше кое от къде да вземе, аз само го наставлявах кое в кой шкаф стои подготвено вкъщи и ми беше по - спокойно. Пък и не се лишавайте от тези прекрасни моменти на пазаруването - това няма да навреди на вашето бебе. Честно казано - най -много ползвам дрешките, които аз съм избирала - ами най си ги харесвам.
Извинявайте за дългото включване. Накрая само да благодаря на всички тук, които са ме подкрепяли и съветвали в трудните моменти. ГОООЛЯМО БЛАГОДАРЯ! ОБИЧАМ ВИ И ВИ ЖЕЛАЯ КЪСМЕТ!