0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: ЗАПОВЯДАЙТЕ НА ПРЕМИЕРА И КОНЦЕРТ!!!!
« Отговор #80 -: Март 26, 2008, 09:06:49 am »
Събитието беше наистина внушително като мащаб и като емоция! Купили сме книги за всички от вас, които пожелаха предварително, затова си ги търсете активно.  :)

От Зачатие бяхме много голяма група хора, даже не успяхме всички да се съберем на едно място, но беше на практика физиечски невъзможно сред многото хора, дошли на премиерата. Предполагам на всяка от нас впечатление са направили различни неща. Вицепрезидентът ген. Марин в приветствието си акцентира на хората, които работят в областта на репродуктивното здраве не за пари или заради пиар, а от човещина - нещо, което на практика и всички ние тук правим. Смесен хор "Славянски звуци" с диригент Милен Иванов е наистина прекрасен.

Хайде разказвайте и вие.  :)
« Последна редакция: Март 26, 2008, 09:37:45 am от Мели »

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #81 -: Март 26, 2008, 09:31:31 am »
Както и очаквах, всичко беше много хубаво. От културната програма обаче най-много ми хареса малкия Иван, който свири на барабани, заедно с оркестъра. Самото детенце, казаха, че е заченато ин-витро, дано не бъркам. Много сладко русокосе момченце. Предизвика буря от аплодисменти, а пък и костюмчето му беше прекрасно. Лично на мен ми дотежа речта на Г-н Ангел Марин. Малко пресилини ми бяха думите му, нямам вяра на политиците.
Доктора каза с няколко думи накрая /както винаги скромен/ за книгата, благодари на момичетата, разказали историите си, коите се качиха на сцената до него. Докторът също покани и екипа си на сцената и всички в залата станаха на крака.
И аз съм щастлива, че се видях с много момичета от "Зачатие", но както каза Мели, комуникацията ни не беше много лесна, защото имаше много хора и така.
Щастлива съм, че бях част от това събитие, че имам книгата на док и посланието, което написа в книгата към мен, което ще пазя за цял живот в сърцето си.
Прекланям се пред работата на всички в клиника "Надежда", и пред Радина и Нани от фондация "Искам бебе".
Благодаря ни доктора, че продължава да се бори, и както той самият каза-никога няма да спре да се бори!
Мисля си, че ще има продължение.....

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
« Отговор #82 -: Март 26, 2008, 09:58:19 am »
ще има - обещано е :D
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
« Отговор #83 -: Март 26, 2008, 10:00:04 am »
А как ще стане изпращането на книгата?
Нямам тьрпение да я разгьрна.

Благодаря
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #84 -: Март 26, 2008, 10:02:40 am »
ще има - обещано е :D

Е, да де, знам  :lol:.

*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #85 -: Март 26, 2008, 10:34:31 am »
За мен събитието също беше много емоционално.
Беше приятно да видя всички тези хора заедно и извън клиниката.

На моя мъж силно му въздейства спектакъла “Три клечки кибрит”. Смесения хор “Славянски звуци” беше също великолепен. А малкия Иван, на барабаните беше феноменален и толкова сладък...
Зърнах доста момичета от зачатие, но беше набързо и наистина бяхме доста разпръснати сред тълпата, но няма как.
Доктора май така и не можа да се присъедини към коктейла – поне докато аз бях там – защото беше зает да раздава автографи.
Още веднъж благодарности към всички помогнали това събитие да се случи! :thankyousign: :thankyousign: :thankyousign:
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #86 -: Март 26, 2008, 10:36:51 am »
Събитието беше прекрасно организирано, личи си колко много труд са хвърлили организаторите.
Пиесата и мултимедийното решение за представянето й ми направиха огромно впечатление. Разбрах, че актьорите са разполагали само с 8 дни за подготовка!
Оркестърът създаде прекрасно настроение, а между отделните изпълнения бяха представяни спонсорите на фондацията. Поздравления за всички, дарили такива огромни суми за каузата на "Искам бебе"!
Речта на Ангел Марин беше прекрасна до един момент. След това беше излишно впускането му в спомени, как имал позната, която нямала дълго време деца, но осиновила и след две години родила, защото се била успокоила. Предполагам, че тези, които му пишат речите, ще имат предвид забележката за следващите изяви на вицепрезидента.
Пиесата "Три клечки кибрит", която е била написана специално за събитието, беше изключително премерена емоционално и съм сигурна, че всеки от публиката намери по нещичко от текста, което да го докосне и разчувства. Около мен имаше доста хора, които тайничко забърсваха по някоя сълза...
Направи ми впечатление колко пълна откъм изяви е вечерта - и речите, и пиесата, и хорът, и духовият оркестър, и малкият сладкиш Ванката, и поздравителните адреси, и коктейлът, и автографите от д-р Стаменов - всеки, който някога е участвал в организацията на подобни събития знае колко трудно е да създадеш илюзията, че всяко нещо в програмата следва плавно и закономерно. Още по-удивително е да убедиш толкова много хора да работят, пеят, свирят и играят благотворително.
Браво на Радина и нейните помагачи :balk_47:

От името на приятелите на д-р Стаменов от Сдружение Зачатие, поднесохме кошница с пролетни цветя, придружена от поздравителна картичка с детелинка :wink:
Ще очакваме с нетърпение следващите срещи :D

Всички, на които съм обещала да взема книга, могат да ми изпратят адресите си и телефон за връзка на лични, както и предпочитания как желаят да изпратя книгата - по пощата или по куриер. Книгата струва 22 лв, с куриер доставката е около 6 лв, по пощата все още не знам.
Книгата за момента няма да се пуска свободно за продажба, но при Радина има достатъчно бройки. Предполагам, че на сайта на фондацията ще бъде указано как може да си закупите.

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
« Отговор #87 -: Март 26, 2008, 10:47:26 am »
Всичките ви разкази ме карат още по-силно да съжалявам, че не можахме да дойдем  :(

И независимо, че не бях там, това не ми пречи да благодаря за пореден път на д-р Стаменов и прекрасния му екип, както и на фондация "Искам бебе"!!! С такива хора човек се чувства толкова жив...

И аз си чакам книгата с нетърпение - Касита, благодаря и на теб  :D
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #88 -: Март 26, 2008, 11:01:23 am »
Аз все още съм в приповдигнато настроение от приятните снощни емоции. За мен лично имаше и малко тъга и една сълза, но повече от всичко- усмивки и чувство на подкрепа в нелекъя път към децата ми. :) много беше приятно да срещна толкова съмишленици на едно място, а и толкова мъже, подкрепящи идеята. беше затрогващо, беше емоционално, а духовият оркестър- невероятен. Браво на Искам Бебе и на д-р Стаменов. Благодаря ви, че ви има. :D

*

Tarja

• *
  • 520
  • \m/ metal inside \m/
« Отговор #89 -: Март 26, 2008, 11:12:04 am »
Беше прекрасно!
Безкрайно щастлива съм, че на този хубав празник бях час от изключително вълнуващото и позитивно представяне на книгата на д-р Стаменов!
За пореден път се убеждавам колко големи хора са Доктора и всички от клиника "Надежда" и от фондация "Искам бебе".
Иначе момичетата вече са написали подробности от вечерта и концерта.
Аз искам само да кажа "БЛАГОДАРЯ!" на доктора, на Радина и на всички, всички, всички, които са отдадени на каузата направят нас - тези 270 000 двойки с репродуктивни проблеми щастливи!
         Equally Destructive
*
« Отговор #90 -: Март 26, 2008, 11:15:00 am »
Благодарение на този невероятен Човек и екипа му имам най-основателната причина да не успея да присъствам на събитието.
Поклон пред човечността, всеотдайността, желанието, съчувствието и любовта, които тези хора носят в сърцата си. Благодаря за безрезервната подкрепа и общата борба, за надеждата и силата. Благодаря.
Попътен вятър на книгата и нека стане причина за много сълзи на радост.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #91 -: Март 26, 2008, 12:29:59 pm »
Поздравления за д-р Стаменов, Надя, Радина и Милена.
Благодарим Ви!!!
*
« Отговор #92 -: Март 26, 2008, 13:24:27 pm »
Благодаря ви момичета за споделените разкази!!!
Благодаря на д-р Стаменов и на фондация "Искам бебе"!!!
Сигурна съм,че е било невероятно!!!
« Отговор #93 -: Март 26, 2008, 17:07:16 pm »
За мен премиерата беше като красива приказка.Все още съм омагьосана и не реагирам адекватно.Толкова много емоции и толкова много нови запознанства.
Само да вметна за протокола,че Ванката от Свиленград не е инвитро бебе,но пък е в отбора на свиленградсия духов оркестър,който пое инициативата да прави всяка година благотворителни концерти.
Благодаря на Ради,че успя да открие в тях и във Ванката нашата искра,че я запали...С нетърпение чакам клипа на фондацията с участието на малкия.
Огромен поклон пред енергията,труда и таланта на Радина да се бори за нас,за каузата!
За Док си знаем...Той е върхът!
There's no way to happiness,
Happiness is the way!

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #94 -: Март 26, 2008, 17:09:17 pm »
Само да вметна за протокола,че Ванката от Свиленград не е инвитро бебе,но пък е в отбора на свиленградсия духов оркестър,който пое инициативата да прави всяка година благотворителни концерти.

:oops: аз защо така чух, то отзад беше много шумно, явно не съм разбрала. Извинявам се!

*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #95 -: Март 26, 2008, 17:32:27 pm »
Моята поща се задръсти с молби за книга :D
Понеже се притеснявам да не пропусна някого, ще пиша тук каква информация имам.
Днес говорих с Радина. Потвърди, че засега книгата няма да се пуска за свободна продажба по книжарниците. Книгата може да си закупите от клиниката или от регионалните представители на фондацията по градове. Очаквайте съвсем скоро банер в Зачатие, от който ще можете да се информирате с подробности за всички места и методи да се сдобиете с книгата. Евентуално ще имате възможност да си я поръчвате и онлайн.
Изинявам се на всички, които ме молят да им изпратя книгата, но в момента съм похарчила всичките си лични средства, за да спазя поетите обещания до вчера следобед и нямам нито финансова, нито времева възможност да изпълня молбите. Сигурна съм, че Радина ще намери начин книгата да стигне до вас :D

Забравих да благодаря на д-р Даскалов, който снощи самоотвержено донесе до вкъщи огромната чанта с книги. Моят кръст нямаше да издържи :lol:

« Отговор #96 -: Март 26, 2008, 17:39:00 pm »
Това е информация от форума на бг-мамма:

"Можете да си купите книгата от клиника "Малинов" , център "Надежда или от фондацията - www.iskambebe.bg.
Скоро ще може да я намерите и на книжния пазар на площад Славейков."

09.11.2007
*
« Отговор #97 -: Март 26, 2008, 17:46:51 pm »
 Ултра,можеш ли да направиш списък с хората , на които си взела книгите, за да можем своевременно да изпратим парички,или ако не сме в списъка да се ориентираме към Валя във Варна. :D

Благодарим и на теб и на д-р Даскалов ! :D
« Отговор #98 -: Март 26, 2008, 18:02:41 pm »
Аз писах в последния момент на Мели и тя обеща да ми вземе книга,но това означава ли че съм в списъка? Писах на Лс на Мели но все още нямам отговор. Ултра благодарим много за поетия ангажимент няма значение дали попадам в списъка.
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #99 -: Март 26, 2008, 18:14:47 pm »
Остана да изпращам на:
ole
Жекова
Sistur
Mari_pz
galli
cygnus
rally_pat
kapka_lubov
Милена_Б
elliq
kalimera, имам адреса ти и предвидена бройка за теб.
blue_sky