Събитието беше прекрасно организирано, личи си колко много труд са хвърлили организаторите.
Пиесата и мултимедийното решение за представянето й ми направиха огромно впечатление. Разбрах, че актьорите са разполагали само с 8 дни за подготовка!
Оркестърът създаде прекрасно настроение, а между отделните изпълнения бяха представяни спонсорите на фондацията. Поздравления за всички, дарили такива огромни суми за каузата на "Искам бебе"!
Речта на Ангел Марин беше прекрасна до един момент. След това беше излишно впускането му в спомени, как имал позната, която нямала дълго време деца, но осиновила и след две години родила, защото се била успокоила. Предполагам, че тези, които му пишат речите, ще имат предвид забележката за следващите изяви на вицепрезидента.
Пиесата "Три клечки кибрит", която е била написана специално за събитието, беше изключително премерена емоционално и съм сигурна, че всеки от публиката намери по нещичко от текста, което да го докосне и разчувства. Около мен имаше доста хора, които тайничко забърсваха по някоя сълза...
Направи ми впечатление колко пълна откъм изяви е вечерта - и речите, и пиесата, и хорът, и духовият оркестър, и малкият сладкиш Ванката, и поздравителните адреси, и коктейлът, и автографите от д-р Стаменов - всеки, който някога е участвал в организацията на подобни събития знае колко трудно е да създадеш илюзията, че всяко нещо в програмата следва плавно и закономерно. Още по-удивително е да убедиш толкова много хора да работят, пеят, свирят и играят благотворително.
Браво на Радина и нейните помагачи
От името на приятелите на д-р Стаменов от Сдружение Зачатие, поднесохме кошница с пролетни цветя, придружена от поздравителна картичка с детелинка
Ще очакваме с нетърпение следващите срещи
Всички, на които съм обещала да взема книга, могат да ми изпратят адресите си и телефон за връзка на лични, както и предпочитания как желаят да изпратя книгата - по пощата или по куриер. Книгата струва 22 лв, с куриер доставката е около 6 лв, по пощата все още не знам.
Книгата за момента няма да се пуска свободно за продажба, но при Радина има достатъчно бройки. Предполагам, че на сайта на фондацията ще бъде указано как може да си закупите.