0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: ЗАПОВЯДАЙТЕ НА ПРЕМИЕРА И КОНЦЕРТ!!!!
« Отговор #60 -: Март 25, 2008, 17:54:29 pm »
Дано Мели да вземе повече книги и за твърде закъснелите.
*
« Отговор #61 -: Март 25, 2008, 18:11:40 pm »
ако може и за мен една  :oops:
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #62 -: Март 25, 2008, 20:00:03 pm »
Аз съм от най-закъснелите за книгата:)
досега търсих в онлайн книжарниците в нета дали ве4е я има за да си я поръчам, но не я открих:(.Пропуснала съм да прочета, че е имало възможност да се включа и да си дам заявка, но ако останат книги, моля имайте ме преявид:)

На тези които ще присъстват на премиерата...завиждам ви ама не малко:))))
ENJOY
*

minim

• 460
  • Сбъдната мечта !
« Отговор #63 -: Март 25, 2008, 20:18:19 pm »
пресни новини..
сега се връщам от там...
книгата е страхотна...
имаше камери от БТВ, така че може би довечера в късните новини, може и да дадат нещичко...аз ще гледам, пък да видим...
целият екип излезна на сцената...всички бяха така въодушевени и хубави...:))
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #64 -: Март 25, 2008, 20:25:29 pm »
Цитат
целият екип излезна на сцената...всички бяха така въодушевени и хубави...Smile)
:heartbeat: Поздравявам ги всички, до един, особено един!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #65 -: Март 25, 2008, 20:50:19 pm »
"Топли" снимки:

*
« Отговор #66 -: Март 25, 2008, 21:15:23 pm »
Благодарско за снимките,всички са супер!!! :D
Очаквам с нетърпение разказчета за събитието,
много исках да дойда!
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #67 -: Март 25, 2008, 21:43:04 pm »
Момичета аз бях и се прибрах преди час:-) Беше доста вълнуващо де-определено. Успях да се запозная само с rila- Симона. Тя беше с мъжа и. Концертът беше малко скучен - духова музика и хор. Д-р Стаменов се представи както винаги блестящо;:-) Много му отива костюм:-) Не успях да направя снимки. После малко стояхме на коктейлчето и така.
*

shoshkata

• **
  • 50
  • Пусть всегда будет солнце!
« Отговор #68 -: Март 25, 2008, 21:56:40 pm »
За "Надеждата за дете" - нямах търпение да се прибера, за да отворя книгата и за сетен път да ме залее топлината, любовта и човечността на този човек. Не бих могла да остана равнодушна. Нощта е пред мен, предполагам,че доста от нас ще си легнем с една и съща книга в ръка. Само искам да кажа: Бог да пази мускетарите!  :wink:
« Последна редакция: Март 26, 2008, 06:19:51 am от cygnus »
*
« Отговор #69 -: Март 25, 2008, 22:10:22 pm »
За "Надеждата за дете" - нямах търпение да се прибера, за да отворя книгата и за сетен път да ме залее топлината, любовта и човечността на този човек. Не бих могла да остана равнодушна. Нощта е пред мен, предполагам,че доста от нас ще си легнем с една и съща книга в ръка. Само искам да кажа: Бог да пази мускетарите!  :wink:
Еееей, шошка пусни малко инфо и за нас, дето ще си я получим по-късно!  :bighug:
« Последна редакция: Март 26, 2008, 06:20:02 am от cygnus »
« Отговор #70 -: Март 25, 2008, 22:23:31 pm »
Току що мина репортажа по БТВ.  :D

И аз искам книга, ако разберете откъде може да се купи, моля кажете. Или поне кое е издателството.
  09.11.2007
« Отговор #71 -: Март 25, 2008, 22:30:07 pm »
За първи път видях мъж да говори открито за проблемите ни   :balk_47: :balk_47: :balk_47:
Имах удоволствието да се запозная с двойката от репортажа  :D Много позитивни и мили хора.
Не знам дали четат тук, но искам още веднъж да ги поздравя и да им пожелая най-прекрасната среща с така очакваният им син  :D

lb2f
« Отговор #72 -: Март 25, 2008, 22:35:25 pm »
Току що мина репортажа по БТВ.  :D

И аз искам книга, ако разберете откъде може да се купи, моля кажете. Или поне кое е издателството.
Хванах репортажа накрая. Сигурно е било много вълнуващо.И аз искам книга...
*
« Отговор #73 -: Март 25, 2008, 22:37:00 pm »
Току що гледах репортажа :) Изглеждаше внушително събитието! Поздравления!
Много успех на целия екип на д-р Стаменов  :bighug:
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #74 -: Март 25, 2008, 22:42:49 pm »
Издателството е АВ Дизайн Груп. Книгата е доста луксозна с диск.
А събитието беше наистина вълнуващо.
Благодарности към д-р Стаменов, екипа му и фондация Искам бебе.

« Последна редакция: Март 25, 2008, 22:54:17 pm от misi »
« Отговор #75 -: Март 25, 2008, 22:53:25 pm »
 А откъде мога да изтегля целия запис на събитието? :)
*

Ani4ka78

• 220
  • Моята принцеса
« Отговор #76 -: Март 25, 2008, 22:56:19 pm »
И аз току що гледах репортажа - много се развълнувах. За сетен път се убеждавам, че д-р Стаменов е страхотен Човек. Благодаря му от сърце и желая много успех на целия му екип!!!
Завиждам благородно на всички, които сте били там, изглеждаше наистина много внушително събитие.
Касси, тъкмо си мислех дали няма да видя познато лице и хоп твоето се появи на екрана - много мило ми стана. Нямам търпение да прочета книгата и аз.
*

shoshkata

• **
  • 50
  • Пусть всегда будет солнце!
« Отговор #77 -: Март 26, 2008, 02:08:05 am »
Еееей, шошка пусни малко инфо и за нас, дето ще си я получим по-късно!  :bighug:

Удоволствие е дори само да държиш книгата в ръка. Поздравления за оформлението. За съдържанието - медицина, човечност и чувство за хумор събрани в едно. Първо е удоволствието да докоснеш книгата, следвано от това да прочетеш написаното в нея. Освен със сторъкия Шива нашия човек май си има вземане-даване  и с музите  :wink: 
Ето само част от съдържанието
......
- Разказ за красотата при раждането на живота
- Изповедта на един сперматозоид
Или глава, в която се разбира колко деликатни са мъжките работи
- Ин витро
Или главата, заради която си купих книгата
- Ин витро
Или как да понеса по-лесно всичко това
.......

Това, разбира се, са част от засегнатите проблеми, с две думи - всичко онова, което е свързано с надеждата и борбата ни за дете - от медицинските термини и обяснения на заболявания, изследвания и процедури, до емоционалния аспект на проблема.
Книга, изпълнена с много сълзи, но и с надежда.
И накрая личните истории на Валя, Мария, Елена, Теди и Зоя.

Ще очакваме продължението.

P.S. Хиляди извинения за неволната грешка с името на книгата.  Опитах да редактирам, но не успях.   :oops:
« Последна редакция: Март 26, 2008, 02:59:59 am от shoshkata »
« Отговор #78 -: Март 26, 2008, 08:35:18 am »
От името на целия екип на фондация ИСКАМ БЕБЕ и от името на екипа на д-р Стаменов Ви благодаря за подкрепата и за съпричасността!  На ВАС момичета, за силата, която притежавате и ни давате, за любовта...Благодаря на всички, които дойдоха и на тези, които не можаха, но бяха с нас в мислите си, на всички, които си купиха книгата и така помагат на други хора ! На Мария, на Валя, на Елена, на Теди, на Зоя...

Благодаря и на Духов оркестър "Костадин Манов" - Свиленград, на актьорите от Театър "Провокация" и Смесен хор "Славянски звуци" с диригент Милен Иванов ,  които напълно безвъзмездно бяха с нас и ни помогнаха, на хората без които това нямаше да се случи, а именно ТRANSCARD и ИЗПИТВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР "ГЛОБАЛ ТЕСТ" и на всички наши дарители!

И последно - винаги има надежда, защото мускетарите винаги ще ги има и заедно ще се борим за мечтите си!
БЛАГОДАРИМ ВИ!
Всеки има право да се бори за мечтите си !
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #79 -: Март 26, 2008, 08:44:49 am »
От името на целия екип на фондация ИСКАМ БЕБЕ и от името на екипа на д-р Стаменов Ви благодаря за подкрепата и за съпричасността!  На ВАС момичета, за силата, която притежавате и ни давате, за любовта...Благодаря на всички, които дойдоха и на тези, които не можаха, но бяха с нас в мислите си, на всички, които си купиха книгата и така помагат на други хора ! На Мария, на Валя, на Елена, на Теди, на Зоя...

Благодаря и на Духов оркестър "Костадин Манов" - Свиленград, на актьорите от Театър "Провокация" и Смесен хор "Славянски звуци" с диригент Милен Иванов ,  които напълно безвъзмездно бяха с нас и ни помогнаха, на хората без които това нямаше да се случи, а именно ТRANSCARD и ИЗПИТВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР "ГЛОБАЛ ТЕСТ" и на всички наши дарители!

И последно - винаги има надежда, защото мускетарите винаги ще ги има и заедно ще се борим за мечтите си!
БЛАГОДАРИМ ВИ!

:balk_47: :balk_81:
Никога, не съм се срещала с д-р Стаменов и екипа му или с Вас, но да ви кажа честно това няма значение за мен защото това което правите е велико.
Аз съм силна и не губя надежда заради хора като Вас, и докато Ви има ще се надявам и ще се боря:)
Прекланям се пред труда Ви и  бъдете благословени за добротата си.

Петина