0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: ЗАПОВЯДАЙТЕ НА ПРЕМИЕРА И КОНЦЕРТ!!!!
« Отговор #100 -: Март 26, 2008, 19:11:21 pm »
ултра много съм ти благодарна. Невероятни сте! Само не разбрах как да ти пратя парите или ще бъде с наложен платеж т.е.по куриера.
*
« Отговор #101 -: Март 26, 2008, 23:34:56 pm »
хехееее, и аз бях там...
Няма да се повтарям, момичетата са разказали за самата вечер...Това,което искам да добавя от себе си е ,че бях толкова приятно изненадана колко много двойки имаше...Всички изглеждаха щастливи от факта,че нещо наистина се случва...защото това е така...Браво!

Запознах се с Мели и Ултра  :lol:
 Съжалявам ,че не можах и други момичета да видя лично!
 Естествено купих си книгата и щом се прибрах я зачетох...Дали и на други,които вече са я разгърнали им е минала мисълта,както на мен,че книгата ще бъде много полезна един ден и на нашите деца в пубертета  да се запознаят с невероятното чудо как се създава живот...И естествено много се радвам ,че и аз помогнах на някой от вас...

*
« Отговор #102 -: Март 27, 2008, 09:54:05 am »
хехееее, и аз бях там...
Няма да се повтарям, момичетата са разказали за самата вечер...Това,което искам да добавя от себе си е ,че бях толкова приятно изненадана колко много двойки имаше...Всички изглеждаха щастливи от факта,че нещо наистина се случва...защото това е така...Браво!

Запознах се с Мели и Ултра  :lol:
 Съжалявам ,че не можах и други момичета да видя лично!
 Естествено купих си книгата и щом се прибрах я зачетох...Дали и на други,които вече са я разгърнали им е минала мисълта,както на мен,че книгата ще бъде много полезна един ден и на нашите деца в пубертета  да се запознаят с невероятното чудо как се създава живот...И естествено много се радвам ,че и аз помогнах на някой от вас...

ВЯРВАЙ ТЕ !!!!
« Отговор #103 -: Март 27, 2008, 13:16:23 pm »
Здравейте, момичета!
За първи път пиша в този много вълнуващ и емоционален форум.
Книгата на д-р Стаменов е уникална. Изпълнена е с мого вълнения и наистина с надежда.
Аз присъствах на нейното представяне, което също излъчваше НАДЕЖДАТА, описана в книгата.
Много емоции, нежност, сълзи и искренни благодарности. :flower: :flower: :flower:

За да си купите книга най-бързо и лесно е от клиника "Малинов", а на сайта на фондацията има банер, чрез който също можете да я поръчате. Книгата ви се изпраща с куриер и наложен платеж. За съжаление обаче, не може да се плаща по банка.
 :bori_021:

Надявам се, да съм ви била полезна с информацията :D.

Има и още един въпрос, който искам да повдигна тук.
И той е: за пресконференцията дадена от фондацията и Валентин Янев и последващата я дикусия на 24.03.2008г.
Ако някой знае нещо моля за инфо!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #104 -: Март 27, 2008, 14:44:43 pm »
Има и още един въпрос, който искам да повдигна тук.
И той е: за пресконференцията дадена от фондацията и Валентин Янев и последващата я дикусия на 24.03.2008г.
Ако някой знае нещо моля за инфо!

Баща на 4 деца спонсорира програма "Искам бебе", съобщава Дума.

Близо 300 хил. български двойки не могат да си заченат дете, а като се има предвид, че средно на българско семейство се раждат по 1-2 деца, излиза, че близо 500 хил. бебета можеше да се родят. Това пресметна народната представителка Антония Първанова по време на пресконференция на фондация "Искам бебе". Неправителствената организация представи пред журналисти националната си програма за подпомагане на социалната и психологическа адаптация на семействата с репродуктивни проблеми. Голяма част от двойките, решили да имат деца чрез ин витро и подобни процедури, имат нужда от психологическа подкрепа. По данни на фондацията около 66 процента от жените, които са се подложили неуспешно на оплождане "ин витро", изпадат в депресия. Жените с творчески и социални професии на възраст от 30 до 40 г. по-често страдат от безплодие, съобщи Радина Велчева - председателка на управителния съвет на фондацията. Според д-р Георги Стаменов, специалист по репродуктивна медицина, съчетаването на медицинската и психологическата помощ увеличава с 15 до 30% шансовете за успех още от първия опит за ин витро зачеване. Програмата "Искам бебе" е разработена в три посоки - за помощ на двойките, които още нямат дете, за жените, които са забременели вече благодарение на асистирана репродукция, и на двойките, които вече имат бебе, родено ин витро, обясни психоложката Милена Божилова. Кампанията ще продължи две години и е на стойност 100 хил. лв. Спонсорът й е бизнесмен, баща на 4 деца. Курсовете ще бъдат с продължителност 6 месеца, а групите ще включват 11-12 жени, уточни Радина Велчева.

Frognews.bg
*
« Отговор #105 -: Март 27, 2008, 16:33:16 pm »
Здравейте и от мен всичко беше просто невероятно...нямам думи освен хилядтие БЛАГОДАРНОСТИ КЪМ Д-Р СТАМЕНВО И НЕГОВИЯ ЕКИП
МНОГО ГИ ОБИЧАМ
Желая на всички успех и МНОГО БЕБОЦИ
Таня
ВЯРВАЙ ТЕ !!!!
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #106 -: Март 28, 2008, 16:46:16 pm »
Книгите пътуват с Интерлогистика с наложен платеж и за сметка на получателя към:
ole
Жекова
galli
cygnus
kapka_lubov
Милена_Б
elliq
kalimera
du6ka
Ще са при вас в понеделник.
Забавих се, защото другите куриери или бяха много заети, за да изпратят човек, или искаха да изчакам седмица, за да подпишем договор за изпращане с наложен платеж. Благодаря на Таря и Цветенце за идеите кои куриери да ползвам :flower:

По пощата ще си получат книгите:
blue_sky
Mari_pz
Ако пощата не предлага услуга изпращане с наложен платеж за сметка на получателя, ще ви изпратя адрес, на който да пратите паричките.

Лично ще си получат книгите:
rally_pat
Sistur

Откачам темата, че закованите са прекалено много в този подфорум.
Благодаря за търпението и приятно четене :D

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #107 -: Март 28, 2008, 16:46:47 pm »
Книгите пътуват с Интерлогистика с наложен платеж и за сметка на получателя към:
ole
Жекова
galli
cygnus
kapka_lubov
Милена_Б
elliq
kalimera
du6ka
Ще са при вас в понеделник.
Забавих се, защото другите куриери или бяха много заети, за да изпратят човек, или искаха да изчакам седмица, за да подпишем договор за изпращане с наложен платеж. Благодаря на Таря и Цветенце за идеите кои куриери да ползвам :flower:

По пощата ще си получат книгите:
blue_sky
Mari_pz
Ако пощата не предлага услуга изпращане с наложен платеж за сметка на получателя, ще ви изпратя адрес, на който да пратите паричките.

Лично ще си получат книгите:
rally_pat
Sistur

Откачам темата, че закованите са прекалено много в този подфорум.
Благодаря за търпението и приятно четене :D

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
« Отговор #108 -: Март 28, 2008, 16:48:59 pm »
Благодаря, Ани  :bighug:
« Отговор #109 -: Март 28, 2008, 17:01:18 pm »
Голямо благодаря и от мен ultra!!!
*
« Отговор #110 -: Март 28, 2008, 19:06:32 pm »
Ultra,хиляди благодарности и от мен!
*
« Отговор #111 -: Март 31, 2008, 11:17:35 am »
Преди половин час получих книгата :D,много ми харесва!
Ани,благодаря ти още веднъж!
 :bighug:
*
« Отговор #112 -: Март 31, 2008, 11:22:13 am »
Оф,аз нали съм в джунглата, може куриерът да се е загубил... :D
*
« Отговор #113 -: Март 31, 2008, 11:24:30 am »
Той и моя се беше загубил и ми се обади да му обясня къде се намира адреса  :lol:
Не бой се,ще те намери  :P!
« Отговор #114 -: Март 31, 2008, 11:38:40 am »
И моя куриер беше малко разсеян-5 пъти мина покрай вратата на офиса, и излязох да го посрещна  :D
Мерси, Ultra още веднъж за проявеното съдействие!
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*
« Отговор #115 -: Март 31, 2008, 12:36:45 pm »
За онези, които възнамеряват да си я поръчат онлайн - няма никакви проблеми, става много бързо - аз я поръчах петък късно вечерта и рано тази сутрин ми я донесоха.
*
« Отговор #116 -: Март 31, 2008, 12:45:26 pm »
Ураа!Получих си книгата!Благодаря, момичета!
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #117 -: Март 31, 2008, 17:05:43 pm »
Аз също си я поръчах online в петък следобяд и тази сутрин пристигна.

*
« Отговор #118 -: Март 31, 2008, 17:33:31 pm »
Докторе, прекрасна книга сте написал! Невероятен стил и пълнота на информацията, разбираемо за всеки, емоционално и много красиво! Няма такава просто! Уникална е! Благодаря ви от все сърце! Дано достигне до повече хора. Много се вълнувам, току що започнах да я чета и съм очарована.  :bighug:
Ани, благодаря ти, че ми я изпрати толкова бързо!
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #119 -: Март 31, 2008, 17:57:39 pm »
Аз си я поръчах днес онлайн, и сега чакам с нетърпение да ми я донесат:)