0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
Фондация "Искам бебе" има удоволствието да Ви покани на
 Благовещение/ 25.03.2008г. / в зала"Концертна" на Военния клуб на премиера
на книгата на д-р Георги Стаменов "Надежда за дете" и  благотворителен концерт.

Програмата  включва:
18.00ч - Премиера на книгата "Надежда за дете" на д-р Георги Стаменов
19.30ч - Благотворителен концерт
20.30ч - Коктейл

Удоволствие  ще е да се срещнем и на живо!!!

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Re: ЗАПОВЯДАЙТЕ НА ПРЕМИЕРА И КОНЦЕРТ!!!!
« Отговор #1 -: Март 18, 2008, 23:37:13 pm »
 :balk_47: :balk_50:
*
« Отговор #2 -: Март 19, 2008, 09:29:02 am »
Извинете, ама този д-р Стаменов, нямам удоволствието да го познавам лично, той човек ли е? И един ли е или са няколко клонинга?

Кога е намерил време след всички пациентки, консултации он-лайн и какво ли не още, да пише и книга...

Нямам думи!  :balk_47:
« Отговор #3 -: Март 19, 2008, 10:26:56 am »
Да добавя, че приходите от книгата "Надежда за дете" са изцяло предназначени за благотворителност. Тези средства, както и събраните от благотворителния концерт ще отидат при социално слаби двойки, нуждаещи се от подпомагане за извършване на ин витро/икси. Входа е свободен, а всеки желаещ да помогне за каузата да се родят дечица може да даде толкова, колкото има възможност в специалните кутии в залата. Книгата е за всички, които имат трудности с забременяването и много въпроси. Не е роман, а истината поднесена на разбираем език.
Добре дошли и са всички, които искат да научат повече за фондацията.
Ще ви очакваме!
Всеки има право да се бори за мечтите си !
« Отговор #4 -: Март 19, 2008, 11:15:50 am »

Здравейте,

възхищавам се искренно на Д-р Стаменов. За енергията и ндежадата, която вдъхва на толкова много момичета като мен. Аз съм негова пациентка и в моемнта съм в очакване на Дай Боже положителен тест. Ще дойдем със съпруга ми с удоволтсвие. Благодаря за покната!
Благодаря Д-р Стаменов за всичко,което правите за нас! :ballons:

Марго
Only those who can see the invisible can do the impossible
« Отговор #5 -: Март 19, 2008, 11:25:58 am »
За сега в София, скоро и в други градове :lol:

Да очакваме премиерата и в страната?

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
« Отговор #6 -: Март 19, 2008, 12:12:23 pm »
Много се радвам, че най-после ще излезе книга на пазара за проблемите ни - истинска и актуална и още повече, че автор е д-р Стаменов! Сигурна съм, че това е наистина добро произведение, за всички нас, написано с любов и с много актуална и полезна информация! Имаше нужда от нея! Благодаря ви, докторе!
ЩЕ СИ Я КУПЯ НА ВСЯКА ЦЕНА!
Успех ви желая и ви благодаря от сърце!
« Последна редакция: Март 19, 2008, 12:23:06 pm от cygnus »
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #7 -: Март 19, 2008, 13:03:02 pm »
с удоволствие ще си купя и прочета книгата на д-р Стаменов. време беше да излезе едно истинско, а не измислено четиво за проблемите и надеждите на хората с репродуктивни проблеми, да се запознае обществото с истинската идея на АРТ.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #8 -: Март 19, 2008, 13:34:38 pm »
Благодаря за поканата на фондация "Искам бебе",ще се възползвам!!
Браво на д-р Стаменов, за това че съумява да вдъхва толкова много надежда и вяра
на пациентите си!! Аз също с удоволствие ще си купя книгата и съм сигурна,че ще е страхотно написана!!!
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #9 -: Март 19, 2008, 13:49:45 pm »
Извинете, ама този д-р Стаменов, нямам удоволствието да го познавам лично, той човек ли е? И един ли е или са няколко клонинга?

Кога е намерил време след всички пациентки, консултации он-лайн и какво ли не още, да пише и книга...

Нямам думи!  :balk_47:

Малко шеговито  :wink:.... Ами според мен е извънземен, имам такива подозрения :lol:.

И аз ще отида на премиерата, и ще си взема книгата. До колкото разбрах тя ще има продължение. Очевидно д-р Стаменов или има клонинг или няма нужда от сън!  :wink:

Браво за идеята, за каузата, за всичко!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #10 -: Март 19, 2008, 19:54:28 pm »
Дами, ще вземете ли половинките си? Много искам да дойда, но понеже никого не познавам лично, агитирам мъжа. Непременно ще си купя книгата. Каузата е велика, а за тези, които работят за нея - и аз нямам думи.
*
« Отговор #11 -: Март 19, 2008, 20:04:05 pm »
И аз искам да изразя възхищението си от д-р Стаменов!
Много бих искала да дойда на представянето,но най-вероятно няма да мога.Но книгата ще си я купя със сигурност.
« Отговор #12 -: Март 20, 2008, 10:46:46 am »
Дами, ще вземете ли половинките си? Много искам да дойда, но понеже никого не познавам лично, агитирам мъжа. Непременно ще си купя книгата. Каузата е велика, а за тези, които работят за нея - и аз нямам думи.

Аз смяатам да дойда с половинката. Тои е мемец и много не рабира български, но е важна подкрепата кум Д-р Стаменов. Мисля,че ще има много от неговите пациентки. Можем да се запознаем там.както вече описах, аз съм с червена къдрава коса до раменет, кум 1,60. Ти как изглеждаш? :D
все ще се намерим там...
Only those who can see the invisible can do the impossible
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #13 -: Март 20, 2008, 11:00:11 am »
БРАВО!!!  :balk_46: :balk_46: :balk_46:
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #14 -: Март 20, 2008, 11:01:30 am »
С мъжете, разбира се. Можем да се уговорим тук или на лични, за да се разпознаем на място.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
« Отговор #15 -: Март 20, 2008, 11:25:29 am »
Мели ,като видиш 4 шумни мацки,това сме ние от Варна.  :youwoman:
Живот и здраве, де!  :balk_64:

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #17 -: Март 20, 2008, 11:30:15 am »
Вали, ми тебе уж те познавам, ама ... уф, аз съм много лош физиономист. Надявам се вие да ме разпознаете. Нали знаеш, че съм една зла нетска  :witch:

:grouphug2:

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #18 -: Март 20, 2008, 11:58:10 am »
За сега в София, скоро и в други градове :lol:

Да очакваме ли премиерата и в страната?

Валикир,
аз пак да питам:
Планира ли д-р Стаменов да направи премиера на книгата си и в други градове, ако знаеш, разбира се?
Аз мога да си я купя от книжарница, естествено, но ако планира премиера и в други градове, ще отида с удоволствие.
В момента нямам възможност да пътувам до София.

Моите поздравления към доктора!

Бъдете добри и не губете кураж! :)
« Отговор #19 -: Март 20, 2008, 12:57:14 pm »
Браво - страхотно е това начинание , подкрепям напъно и ще участвам!!! Трябва да има още повече инициативи в тази насока - напълно съм съгласна! Чудесна новина!

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание