0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
Re: Коментирайте графиката ми
« Отговор #140 -: Юли 23, 2008, 12:26:42 pm »
Боже за пръв път виждам такава БТ във Форума да не би да си болна нещо или незнам, много е странно наистина.Дано да е нещо инцидентно.

*

lawyer

« Отговор #141 -: Юли 23, 2008, 14:21:39 pm »
както си описала състоянието, да не би да е някаква настинка или грипче? Защо пиеш парацетамола, само за да свалиш температурата ли?
« Отговор #142 -: Юли 23, 2008, 16:19:48 pm »
както си описала състоянието, да не би да е някаква настинка или грипче? Защо пиеш парацетамола, само за да свалиш температурата ли?
Да. Свързах се с доктора и той каза , че мога да пия до 3 парацетамола на ден. Не съм болна, няма настинка.
« Отговор #143 -: Юли 24, 2008, 00:27:54 am »
 Денис , би ли коментирала графиката ми ? На какво би могло да се дължи тази температура? Опасна ли е , ако вече има имплантация?
Забелязвам , че в лутеалната фаза , и БТ и ТТ се повишават. Нормално ли е това? И до колко градуса е нормално да вдигна ТТ ?
 Извини ме за многото въпроси , но съм много притеснена. Болят ме яйчниците , имам ПМС , който спира и се появява , когато си поиска, тежко ми е , имах разстройство :oops:.
 Може ли това да е имплантационен пик , а не спад - четох за такова явление в една руска статия , на чак такъв пик... ? :ask:
 Тази вечер ТТ падна до 37,4 и няма да пия парацетамол повече.
 Какво мислиш за цялата ситуация?
*
« Отговор #144 -: Юли 24, 2008, 07:26:24 am »
Цитат
имах разстройство
Да не би това да е една от причините за тази висока температура?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #145 -: Юли 25, 2008, 07:19:32 am »
Денис ,.....................
Нормално е ТТ да се повиши след О до 1,0 градус, съответно и БТ.
Тази висока стойност е от нещо друго /не е от О./ Може да е вирус,нещо инцидентно  и т.н.
Колкото до това дали е опасна за имплантацията - зависи от какво е. И да и не.
Няма такова нещо като имплантационен пик, по скоро е спад, но него може да го има и при липса на бременност - дължи се на хормоните.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #146 -: Август 01, 2008, 08:57:55 am »
скъпа, къде се загуби? и БТ не мериш, нещо за хвалене? :D

Спрете Земята, искам за сляза
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #147 -: Август 01, 2008, 09:08:11 am »
Плажува, плажува :wink: :D Чакаме я да се върне с хубави новини от морето :D
« Отговор #148 -: Август 01, 2008, 13:13:15 pm »
оллеее дано , много се надявам да се похвали  :bori_015:

« Отговор #149 -: Август 03, 2008, 09:47:21 am »
 Няма нищо за хвалене , за съжаление. Бременност се получи от първата инсеминация , но най - вероятно е кухо яйце. Днес БТ започна да пада и се надявам скоро да дойде МЦ. :(
*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #150 -: Август 04, 2008, 11:31:25 am »
Миличка,как си?
Прочетох какво се е случило с теб,как си сега,наистина ли всичко е загубено?Може би е временен този спад
Прави ли пак кръвен тест?
Пиши как сил
Гушкам те.
« Отговор #151 -: Август 04, 2008, 13:07:54 pm »
Диме, благодаря ти! Не мисля , че има смисъл да правя втори кръвен тест. Днес сутринта имах ужасни остри болки ниско долу в средата и сега по обяд вече имам зацапване.Всъщност кръвния вече беше отрицателен на 18 - 19 ден , но "петънцето" се видя много ясно на монитора , щом и аз го различих.
 Всъщност сега като видях зацапването се зарадвах , защото се опасявах да не се наложи кюретаж.От цялата тази история единственото , което ми дава надежда за успех другия път е , че има оплождане и имплантация ,а нали кухото яйце е следствие на случайна хромозомна грешка и вероятността да се повтори е малка.
 Гадно ми е затова , че като видях положителния тест подскочих до небето от щастие, а след това отрицателния направо ме смрази. Мислим да опитаме отново през септември, дотогава ще съм на Регулон. :bighug:
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #152 -: Август 04, 2008, 13:16:01 pm »
Миличка дано в най-скоро време да видиш отново двете чертички и те да са окончателни, пу-пу-пу поне вече знаеш че е възможно да забременееш и да не се притесняваш и за това. успех и целувки.

« Отговор #153 -: Август 04, 2008, 16:17:43 pm »
Миличка дано в най-скоро време да видиш отново двете чертички и те да са окончателни, пу-пу-пу поне вече знаеш че е възможно да забременееш и да не се притесняваш и за това. успех и целувки.
Аз явно мога да забременявам , защото не ми е за първи път, но износването е голям проблем... :wink:
 Много ти благодаря за пожеланията ! Надявам се до края на тази година да се сбъднат! :balk_104:
« Отговор #154 -: Август 04, 2008, 19:03:56 pm »
Фаталче,надявам се всичко лошо да остане зад гърба ти ,и септември ти пожелавам успешно инсе. :bighug: :crossfingers: yahoo_17
« Отговор #155 -: Август 05, 2008, 11:34:48 am »
Еее много е гадно така, Прегръщам те , продължавай да опитваш - ще стане.
Аз съм  в същото положение като теб и се опитвам от 2 години да открия причината на без успех :(

« Отговор #156 -: Октомври 06, 2008, 10:38:00 am »
Здравейте! Отново имам нужда от помощта ви за разчитане на графиката ми.На 22 ден от МЦ , док. каза , че имам 1 фоликул , но той е задържан.Размерите му са около 20мм , което ми дава надежда , че на 24 ден може и да се е спукал и да е имало овулация, защото тогава чувствах боцканията , които усещам по принцип при ову. БТ не съм мерила редовно , защото го бях отписала този цикъл , но когато реших да премеря БТ от любопитство и защото имах странно напрежение , тя беше висока.Такава е и до днес.Ясно ми е , че ако се е спукал фоликула , тази БТ е добра, но:
 При задържан фоликул как се държи БТ?Пак ли е такава висока?Какви са вариантите в този случай?Достатъчно висока ли е тази БТ за бременност(мечтая си)?
 Надявам се и Денис да се включи!
« Последна редакция: Октомври 06, 2008, 10:50:17 am от fatalwoman »
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #157 -: Октомври 06, 2008, 11:00:49 am »
Ох миличка не знам как е при задържаните фоликули но за бременност е добре БТ, защо не отидеш пак при док и той ще каже, абе може и да не каже де щото ако е задържан фоликула то ще има точица и сигурно ще те подведе, най добре е да почакаиш още малко и тогава да отидеш. Дано да е станало чудото най накрая ти го заслужаваш.

« Отговор #158 -: Октомври 06, 2008, 11:08:34 am »
 Благодаря ти , Вени!Не ходя при док. защото на този етап мисля , че няма да може да каже нищо, а и още повече си е казал тежката дума - задържан фоликул.Иска ми се по БТ да се ориентирам.
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #159 -: Октомври 06, 2008, 13:45:33 pm »
Ми БТ си е добре, то ако наистина е имало ОВ на 24 ден то тогава тези тестове си ги направила твърдие рано защото днес ти е 14 ден след ОВ, така че ако има нещо от днес нататък може и да отмчете, което ти го пожелавам от сърще, на мен тестовете преди 14 ден също ми бяха отрицателни а после станаха положителни.