0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Коментирайте графиката ми
« Отговор #60 -: Май 20, 2008, 00:06:24 am »
  С кое да прекалявам? Този месец залагаме на количеството , заради това че не знаехме кога е ову , другия ще заложим на качеството или на инсеминацията. :lol:
 За да я постигна тази овулация пих бромокриптин и клостилбегит , първа ми е за тази година и ... Нормално е ,мисля, да сме ентусиазирани , а и желанието за секс се завърна , а него го нямаше тези месеци след кюретажа...
 Относно запаса си права , но ако чакаме да се увеличи обема , ову ще мине и замине...
« Отговор #61 -: Май 20, 2008, 06:38:16 am »
 Денис , какво ще кажеш за графиката ?
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #62 -: Май 20, 2008, 08:12:10 am »
Мила Фаталуоман успех ти пожелавам този месец, малко е странно как имаш ов а температерата спадеше но тестовете си отчетоха, но пък нищо не ти пречи да добавиш още няколко сърца и при повишаванито на Т за всеки случаи.
Целувки и успех.

« Отговор #63 -: Май 20, 2008, 16:06:41 pm »
 Мисля , че ову беше на 18 ден и поправих в календара.
Мила Фаталуоман успех ти пожелавам този месец, малко е странно как имаш ов а температерата спадеше но тестовете си отчетоха, но пък нищо не ти пречи да добавиш още няколко сърца и при повишаванито на Т за всеки случаи.
Целувки и успех.
Ами аз доколкото зная като се появят 2 чертички , ову идва след от 12 до 36 часа, а БТ падна , когато вече беше 1 чертичка , на другия ден след 2 - те чертички, така че мисля , че е нормално. Дано се задържи висока температурата. Пия дуфастон 2х1  и той покачва БТ , но с колко...?
« Отговор #64 -: Май 21, 2008, 10:35:15 am »
 Не че имам големи надежди ,но тест мога да направя най - рано след 14 дни , нали! Започва голямото чакане!Как ви се вижда БТ?
*
« Отговор #65 -: Май 21, 2008, 17:06:24 pm »
Според мен БТ за момента е супер :wink:
Дано да е станало :D

п.п.Провери си Скайпа
« Отговор #66 -: Май 21, 2008, 21:44:51 pm »
Момичета , чувствам напрежение и ТТ е 37 градуса.
 Възможно ли е според вас фоликула да не се е спукал и да се е образувала киста? Притеснява ме това , че започнах дуфастон 2х1 от деня на ову , т.е. когато падна БТ.  Започнах го след консултация с док. по тел. Да не би да не съм го разбрала нещо , защото тук на няколко места чета , че дуфастона се започва 2 дена след ову , а аз на същия ден? А нали дуфастона подтискал овулацията.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #67 -: Май 23, 2008, 06:06:49 am »
Графиката ти до тук е супер и според мен е имало О.- на 18 ден от МЦ
Ако се приеме 1-2-3 дни преди О. прогестин няма проблем за О.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #68 -: Май 23, 2008, 06:25:43 am »
Благодаря ти , Денис! Дано да се задържи такава! А дуфастона с колко повишава БТ?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #69 -: Май 23, 2008, 06:27:22 am »
С около 1 максимум до 2 градуса, но не винаги.
Може и да не реагираш на него с покачване на БТ.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #70 -: Май 23, 2008, 06:42:04 am »
Е , моето покачване най - вероятно е от дуфастона. По какъв друг начин мога да реагирам на дуфастона?Глад?
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #71 -: Май 23, 2008, 14:01:46 pm »
Мила дано Т се задържи така много много дълго и ще стискам палщи и ще влача крачета за тебе чудото да е станало.
:bighug:
:goodluck:

« Отговор #72 -: Май 23, 2008, 18:51:08 pm »
Мила дано Т се задържи така много много дълго и ще стискам палщи и ще влача крачета за тебе чудото да е станало.
:bighug:
:goodluck:
Благодаря ти , мила, за пожеланието!Вероятността да е станало чудото е малка , но това сякаш не ми пречи да се надявам!Страх ме е да не би високата БТ да се дължи само на дуфастона. В същото време имам някои симптоми , които не си въобразявам. Все още е много рано да се каже , каквото и да е по въпроса.Остава ми възможността да се моля! :bighug:
« Отговор #73 -: Май 23, 2008, 19:30:39 pm »
fatalwoman :crossfingers:дано чудото е станало.Аз като пих дуфастон имах покачване на БТ ,даже си мислех ,че сме уцелили .Дано при теб е заради preggo
« Отговор #74 -: Май 23, 2008, 19:54:23 pm »
  При мен повишението  не е само при БТ , а и при телесната . Преди малко измерена е 37,6 градуса .
 Роузи , ти много добре знаеш , че имам много лош опит с ТТ. Затова много се тревожа.Говорих с док. и той каза , че дуфастона не може да повиши ТТ толкова. Не съм болна.
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #75 -: Май 23, 2008, 20:21:51 pm »
Мила спри да се притесняваш толкова, не си внушаваи излишно какво ли не. При мен също след ОВ телесната Т беше колкото БТ, но чудото стана все пак. Имай търпение и ще видиш и ти  :bfp: успех и целувки.

« Отговор #76 -: Май 23, 2008, 20:29:52 pm »
 Вени , страшно се тревожа , защото декември 2007 , когато съм забременяла , още много време преди да направя тест, имах повишена ТТ и след това се оказа миссед.Поддържах си я и в случаите , когато е ставала над 38 градуса съм пила парацетамол. Сега по същия начин , както тогава имам: задух, сърцебиене , тежко ми е много , сякаш съм преяла много, същото " бълбукане " ниско долу , напрежението,глад...
 Ако това не са странични ефекти от дуфастона , мога да предположа , че е станало.
 Док. каза на 8 ден след ову да направя тест, но не зная ще отчете ли правилно толкова рано.
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #77 -: Май 23, 2008, 20:36:14 pm »
Незнам мила аз съм бременна и тези симптоми ми се случват и на мен, така че дано са ти от това относно теста Док. може би е имал в предвид кръвен тест, защото другите тестове невярвам да отчетат поне при мен беше така на 7 и на 11 ден бяха отрицателни на 14-16 с полу бледи черти и плътната черта се появи около 20 ден. Но нищо не ти пречи да опиташ щом док е казал. Успех и ще стискам палци.

« Отговор #78 -: Май 23, 2008, 21:32:33 pm »
fatalwoman,пожелавам ти това да е твоят месец и всичко лоша да си остане там в миналото.Стискам много силно палци :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #79 -: Май 24, 2008, 21:09:18 pm »
Благодаря ти , Роси! Момичета , какво мислите за графиката ми?