0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
здравеите отдавна искам да ви пи6а и наѝ после се престра6их.От 2 мес. сам оперирана от лапаро на яичниците,поради поликистоза.Сега пия дуфастон и си меря тепературата моля погледнете ми графиката не мога да разбера дали сам имала овулация благодаря ви
Най вероятно тези дни ще имаш ов нали правиш и тестове. Колко ти е дълъг цикъла горе долу.
Момичета , Денис , погледнете , моля ви , графиката ми! Днес очаквах да е по - наситена втората чертичка на ову теста , но е същата като вчерашната , не е потъмняла. БТ се е понижила. Какво ще кажете? Изобщо има ли смисъл да очаквам овулация?
Здравейте , момичета! Имам леко повишение , което ме притеснява .Надявах се да е паднала БТ и днес да съм с по - наситена втора черта. Сърчице умешлено нямаше снощи , да си пазим силите за днес. Следобед ще правя новия ову тест. На 12 часа ги правя. Ако има ову този месец , ще е голямо събитие за мен.
На упътването на Клостилбегита пише , че ову тр. да се появи между 11 и 14 мисля.Днес БТ отново се е качила. Незнам какво да мисля вече?! Има ли шанс за ову този месец?
БТ мерих по - рано , защото цяла нощ сънувах как я меря и от голям мерак се оцъклих в 5 и30. Може ли да е повишена , заради това че ,докато я мерих се въртях в леглото?