0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Коментирайте графиката ми
« Отговор #20 -: Май 10, 2008, 17:31:33 pm »
здравеите отдавна искам да ви пи6а и наѝ после се престра6их.От 2 мес. сам оперирана от лапаро на яичниците,поради поликистоза.Сега пия дуфастон и си меря тепературата моля погледнете ми графиката не мога да разбера дали сам имала овулация благодаря ви
« Последна редакция: Май 10, 2008, 18:44:50 pm от galli 5 »
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #21 -: Май 10, 2008, 18:56:32 pm »
здравеите отдавна искам да ви пи6а и наѝ после се престра6их.От 2 мес. сам оперирана от лапаро на яичниците,поради поликистоза.Сега пия дуфастон и си меря тепературата моля погледнете ми графиката не мога да разбера дали сам имала овулация благодаря ви

Не виждам графиката ти  :ask:  Виж тук:

http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=2601.0

Ако искаш отвори си твоя тема, за да е по-прегледно.
« Последна редакция: Май 10, 2008, 18:58:06 pm от _Elfita_ »
« Отговор #22 -: Май 11, 2008, 12:09:19 pm »
 Днес БТ още е паднала! Рязко ли трябва да падне преди овулация? Така както е при мен добре ли е ? Следобед ще направя още един ову тест. Ако имам ову този месец ще съм безкрайно щастлива...
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #23 -: Май 11, 2008, 13:04:58 pm »
 Най вероятно тези дни ще имаш ов нали правиш и тестове. Колко ти е дълъг цикъла горе долу.

« Отговор #24 -: Май 11, 2008, 13:25:53 pm »
Най вероятно тези дни ще имаш ов нали правиш и тестове. Колко ти е дълъг цикъла горе долу.
  Дай Боже , да си права! От вчера започнах с ову тестовете и съм се запасила добре. Дължината на МЦ по принцип е 30 - 31 дена , но след кюретажа през януари , първия МЦ беше 38 дена , вторият 24 дена , последният 25 дена. този месец пих Клостилбегит и Бромокриптин и може ову да дойде по - рано , затова и рано започнах с тестовете.
 Забелязвам от няколко дена гърдите ми са стегнати и и по - плътни. През предните 3 цикъла  си бяха меки и отпуснати.Дали не е възможно това да се дължи на покачване на прогестерона?! :ask:
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #25 -: Май 11, 2008, 13:44:03 pm »
Мила по отношение на лекарства и лекари никаква ме няма, нито съм ходила на лекари нито,  съм пила лекарства така че за прогестерона нищо не мога да ти кажа.
По отношение на ОВ последните 3 месеца си имала цикъл по малък от 28дни и следователно ако имаш ов този месец  би трябвало да е преди 14 ден на МЦ. Така че хващай милото за ушите и действаите :youwoman: :youwoman: :youwoman: и успех в бебеправенето а на финала:
 :bfp:

« Отговор #26 -: Май 11, 2008, 14:14:39 pm »
 Благодаря ти за пожеланията , Вени! :bighug:
« Отговор #27 -: Май 12, 2008, 16:48:24 pm »
 Момичета , Денис , погледнете , моля ви , графиката ми! Днес очаквах да е по - наситена втората чертичка на ову теста , но е същата като вчерашната , не е потъмняла. БТ се е понижила. Какво ще кажете? Изобщо има ли смисъл да очаквам овулация?
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #28 -: Май 12, 2008, 20:03:17 pm »
Мила температурата може да спада заради наближаването на ОВ прави тестовете не спираи най вероятно тези дни ще стане щом пада Т.
Успех и да бебеправите успешно за :bfp:

« Отговор #29 -: Май 12, 2008, 20:37:54 pm »
Момичета , Денис , погледнете , моля ви , графиката ми! Днес очаквах да е по - наситена втората чертичка на ову теста , но е същата като вчерашната , не е потъмняла. БТ се е понижила. Какво ще кажете? Изобщо има ли смисъл да очаквам овулация?

О мила ,не се тревожи, графиката ти изглежда добре, скоро трябва да ти отчете теста... тези дни ще е. Стискам палци всичко да е наред. Не спирай с тестовете,з/то цикъла ти все още е непостоянен  :D

« Отговор #30 -: Май 13, 2008, 09:55:31 am »
 Здравейте , момичета! Имам леко повишение , което ме притеснява .Надявах се да е паднала БТ и днес да съм с по - наситена втора черта. Сърчице умешлено нямаше снощи , да си пазим силите за днес. :lol: Следобед ще правя новия ову тест. На 12 часа ги правя. Ако има ову този месец , ще е голямо събитие за мен.
« Последна редакция: Май 13, 2008, 09:58:56 am от fatalwoman »
*
« Отговор #31 -: Май 13, 2008, 11:56:40 am »
Здравейте , момичета! Имам леко повишение , което ме притеснява .Надявах се да е паднала БТ и днес да съм с по - наситена втора черта. Сърчице умешлено нямаше снощи , да си пазим силите за днес. :lol: Следобед ще правя новия ову тест. На 12 часа ги правя. Ако има ову този месец , ще е голямо събитие за мен.
Не се тревожи,може да си с късна ову.Продължавай с тестовете и успех! :D
« Отговор #32 -: Май 13, 2008, 18:16:36 pm »
Отново отрицателен ову тест , също с бледа , ама бледа чертичка.Само , че досегашните тестове бяха с чувствителност 30 mlU/ml, а този е с чувствителност 40mlU/ml. Има значение сигурно, защото трябва да се отдели повече в урината , за да отчете теста. Не мога да нанеса данни в календара.Не зная каква е причината.
 Започвам да губя надежда. :(
« Отговор #33 -: Май 13, 2008, 19:29:37 pm »
не губи търпение и продължавай с тестовете :) При мен О.беше даже на 32ден! което разбира се дължи на дългия ми МЦ - де ...:)
Стискам палци да имаш О. този месец :)

« Отговор #34 -: Май 14, 2008, 06:47:06 am »
 На упътването на Клостилбегита пише ,  че ову тр. да се появи между 11 и 14 мисля.
Днес БТ отново се е качила. Незнам какво да мисля вече?! Има ли шанс за ову този месец?
« Отговор #35 -: Май 15, 2008, 09:06:36 am »
На упътването на Клостилбегита пише ,  че ову тр. да се появи между 11 и 14 мисля.
Днес БТ отново се е качила. Незнам какво да мисля вече?! Има ли шанс за ову този месец?

Мила,не са ти попълнени няколко дни от Т графиката :) Чудя се как определи О. - на база на какво?:)

« Отговор #36 -: Май 15, 2008, 10:16:30 am »
За овулацията ходих на фоликулометрия на 13 ден. Имам един фоликул отдясно с големина 18 мм. Док. каза , че ову ще е 15 ден. Затова съм я отбелязала в графиката предварително , за да се ориентирам. Иначе всичко ми е попълнено.Как ще я коментирате?
« Последна редакция: Май 15, 2008, 11:05:10 am от fatalwoman »
« Отговор #37 -: Май 16, 2008, 05:53:06 am »
Денис, момичета вижте ми графиката! Тази сутрин БТ е 36 , 7 . Мерена е половин час по - рано в 5 , 30 часа.Възможно ли е с такава БТ днес да е ову или тя е настъпила тази нощ? Какво мислите като цяло за графиката? Теста вчера беше с по- бледа от контролната , втора черта.
 БТ от тази сутрин не е нанесена , защото не ми се отваря календара.
« Отговор #38 -: Май 16, 2008, 06:31:43 am »
 БТ мерих по - рано , защото цяла нощ сънувах как я меря и от голям мерак се оцъклих в 5 и30. :lol: Може ли да е повишена , заради това че ,докато я мерих се въртях в леглото? :lol:
« Отговор #39 -: Май 16, 2008, 10:08:18 am »
БТ мерих по - рано , защото цяла нощ сънувах как я меря и от голям мерак се оцъклих в 5 и30. :lol: Може ли да е повишена , заради това че ,докато я мерих се въртях в леглото? :lol:

мила, имай търпение да се оправи календара с графиките,че като не се отваря и никой не може да изкоментира нещо "умно" :)
предполагам 4е О. е била вчера или тази нощ, щом тази сутрин Т се е покачила... но да не говорим на "сляпо",по-късно пак ще си пишем :)