0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
Re: Коментирайте графиката ми
« Отговор #80 -: Май 24, 2008, 22:11:15 pm »
В момента нямам каквода кажа но ще продължавам да стискам палци. Целувки.

« Отговор #81 -: Май 25, 2008, 00:14:56 am »
Мила,засега графиката ти е супер.Дано темп. се задържи така още 9 дни.При мен на 14 ден след ову.теста за брем.ми показа много ясен пол. резултат.Желая ти и при теб да е така.Сега ти остава само да 4акаш и дано 4удото да е станало!!!
 :P :crossfingers: preggo
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #82 -: Май 25, 2008, 07:20:59 am »
Супер е графиката ти.
О. според мен е била на 18 ден от МЦ.
Стискам палци да е станало  :wink:

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #83 -: Май 25, 2008, 11:00:57 am »
 Благодаря ти , Денис! Много си мила и отзивчива!
Мила спри да се притесняваш толкова, не си внушаваи излишно какво ли не. При мен също след ОВ телесната Т беше колкото БТ, но чудото стана все пак. Имай търпение и ще видиш и ти  :bfp: успех и целувки.
При мен в следобедните часове ТТ е по - висока от БТ.
 Възможно ли е тези температури да са от дуфастона?
« Отговор #84 -: Май 25, 2008, 11:22:20 am »
Имаш страхотна графика :)
Не се тревожи за нищо, мисля че скоро ще ни зарадваш :)

Наслаждавай се на слънчевият ден и не мисли само за ТТ :) нали? :)

всички тук ти стискаме палци :)

« Отговор #85 -: Май 25, 2008, 11:32:43 am »
 Рали , не мислиш ли , че покачването е малко , още повече като се има предвид , че приемам дуфастон 2х1?
  Май за всичко обвинявам дуфастона !
« Отговор #86 -: Май 25, 2008, 11:45:31 am »
Рали , не мислиш ли , че покачването е малко , още повече като се има предвид , че приемам дуфастон 2х1?
  Май за всичко обвинявам дуфастона !

Мила, :)
мисля че и ти като всяка от нас, се опитваш да намериш някакво обяснение за всяка промяна в графиката и тялото ти, което да те "застрахова" от евентуално разочарование...
Иска ми се сега да не се тревожиш толкова, :) защото помисли, каквото е трябвало вие сте го сваршили, нали ?;) А сега може да се поотпуснеш и без друго освен да чакаме, друго сега не може да се направи... :) 

ПП. И този дуфазон - "горкия" все го "тормозиш" ;)
« Последна редакция: Май 25, 2008, 11:51:57 am от Raliuna »

« Отговор #87 -: Май 26, 2008, 06:56:04 am »
 Момичета , мислите ли , че БТ не се вдига достатъчно като при бременност? И " симптомите" сякаш са по - слабо изразени.Тази сутрин мислех да направя един " Престо" , но реших , че е рано и само ще се разочаровам. :?
Чувствам само напрежение като преди цикъл , но не достатъчно силни като ПМС и леки пробождания в областта , около пъпа, онова хубавото придърпване не съм го усетила още.Май и този месец ще е белязан от провала.Така ми се иска да повърна поне веднъж и поне да имам надеждата...Кафе пия , дори и цигарка запалих ... е, не ми е гадно и това е!
Какво мислите? :(
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #88 -: Май 26, 2008, 07:03:33 am »
При мен в следобедните часове ТТ е по - висока от БТ.
 Възможно ли е тези температури да са от дуфастона?

Не е от Дуфастона.
ТТ при човек си има денонощен ход и се променя от доста неща, но в случая това е защото тя по-принцип си е по-висока следобяд и най-вече вечер.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #89 -: Май 26, 2008, 18:09:20 pm »
 Момичета ,следобед не издържах и направих един Престо. Отрицателен. Скапа ми се настроението тотално, но надеждата ми е , че може би е рано още да отчете. :(
 Започвам да усещам по - силни болки и напрежение , очакваната най - ранна дата на МЦ е 01 -02.06, според мен , защото продължителността на МЦ е 31 -32 дена.Понякога е 30 дена.
« Последна редакция: Май 26, 2008, 19:05:39 pm от fatalwoman »
« Отговор #90 -: Май 26, 2008, 19:10:03 pm »
Е миличка, рано е още за тест, потрай още малко :)
И аз тръпна в очакване да ни зарадваш скоро :)

А за симптомите не мисли толкова,нали знаеш че не всички бременни ги имат :)

« Отговор #91 -: Май 26, 2008, 19:21:51 pm »
 Мисля на 29.05 да направя кръвен тест. На същия ден ли излизат резултатите?
Вече даже си купих фраксипарин и съм в готовност да започвам да го бия, ама чакам + тест.
« Отговор #92 -: Май 26, 2008, 19:23:56 pm »
Мисля на 29.05 да направя кръвен тест. На същия ден ли излизат резултатите?
Вече даже си купих фраксипарин и съм в готовност да започвам да го бия, ама чакам + тест.
За кръвния тест мисля че Да, на същият ден :)
А за какво е този фраксипарин????

*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #93 -: Май 26, 2008, 20:23:56 pm »
Мила графиката ти е страхотна, а и симптомите те днес ми харесват. Не се отчайвай за теста още е твърде рано. Успех мила.

*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #94 -: Май 26, 2008, 20:33:51 pm »
Така ми се иска да повърна поне веднъж и поне да имам надеждата...Кафе пия , дори и цигарка запалих ... е, не ми е гадно и това е!
Какво мислите? :(
[/quote]
Мила пропуснах да ти кажа че симптомите не са задължителни. Аз съм брем. в 6 Г.С. но все още нямам симптоми, а с първата ми бременност започнаха много от рано, така че не се отчайвай, дори ако минеш без симптоми още по добре. Целувки и  :bighug:

« Отговор #95 -: Май 26, 2008, 22:42:42 pm »
Мила,недей да търсиш симптоми.И аз като тебе си мислех,4е не е станало,защото не повръщам,не ми се гади,съвсем никакви симптоми нямам,а съм ве4е от 3 седмици брем.
И аз не издържах да 4акам и още на 6 ден след ову.си направих тест,също отрицат.
Дай си пове4е време,за са не се разо4ароваш.На 14 ден след ову.си направи друг тест.   Стискаме ти палци.засега ти остава само да 4акаш. :crossfingers: :bfp:
« Отговор #96 -: Май 26, 2008, 23:53:12 pm »
А за какво е този фраксипарин????
Имам антифосфолипидни антитела ,  NK  - клетки 18,04 %, тромбоцитно - левкоцитни агрегати - умерено повишени  и мутантен алел по MTHFR. Разбрах за тях след аборта от януари. Затова сега бързам да започна с фраксито възможно по - навреме. Направих вливането на интралипида този месец.
 Имам същите симптоми като предната бременност, ако това в момента са симптоми.
 Тази вечер има много силно напрежение ниско долу , силна тежест , и общо взето ПМС.
  Благодаря ви , момичета , че ме подкрепяте!
« Отговор #97 -: Май 27, 2008, 09:02:49 am »
 Момичета , възможно ли е БТ от днес да е " имплантационен спад" , а не да е предизвикана от наближаващия МЦ?
 Усетих придърпване на няколко пъти , но не е толкова силно , както при предната бременност. Имам добре изразен ПМС от тази сутрин.
*

Dime

• 228
  • Благодаря ти Господи !
« Отговор #98 -: Май 27, 2008, 10:05:15 am »
Мила, пожелавам ти наистина тези чувства и симтоми да не са ПМС а да са ПБС/ пред бремненни симптоми/ :D :lol: :D
Въпреки малкото ми опит,аз мисля че разликата е много малко в този спад днес на БТ, и горе долу се задържа еднаква/онзиден също ти е била 36,9/ така че аз стискаааааам много силно палци другото тестче което ще направиш да е не с една а с цели две тлъсти чертички :bfp1:
Късмет  :goodluck:и  :bighug:
« Отговор #99 -: Май 27, 2008, 10:35:02 am »
 Благодаря ти , Диме! На 29.05 , т.е. на 28 ден от МЦ мисля да пусна кръвен тест. Пада се 11 ден от ову и мисля , че това беше най - ранния срок ,в който кръвния показва.
 Мисля да не спирам дотогава дуфастона , аспирина и антиоксиданта. От дуфастона най - много да ми закъснее , ако няма бременност , аспирина -  така или иначе го пия вечерта и дотогава тр. да зная резултата от теста , само за антиоксиданта се чудя...
 Погледнете ми бележките и си кажете мнението, моля ви.