0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Коментирайте графиката ми
« Отговор #40 -: Май 16, 2008, 14:33:16 pm »
Денис, момичета вижте ми графиката! Тази сутрин БТ е 36 , 7 . Мерена е половин час по - рано в 5 , 30 часа.Възможно ли е с такава БТ днес да е ову или тя е настъпила тази нощ? Какво мислите като цяло за графиката? Теста вчера беше с по- бледа от контролната , втора черта.
 БТ от тази сутрин не е нанесена , защото не ми се отваря календара.

...и така според мен с такава Т, би могло О. да е била снощи или днес, но не можем да сме сигурни без Т да се покачи през ЛФ. Щом сърчицата са налице не се тревожи :) , само имай търпение и графиката ще покаже какво е положението след няколко дни... да се надяваме че организма ти вече е готов за нови подвизи !!! :) стискам ти палци :)

« Отговор #41 -: Май 16, 2008, 15:22:53 pm »
 Дали може да е била снощи? Сърчицето е към 12 часа. Днес имам пробождащи леки болки  отдясно , където е фоликула. Правя си сметка , че ову е днес , защото на 13 ден е 18 мм , фоликула расте средно 2 мм на ден и се пука към 22 -23 мм(ако ми е точна инфото). Следователно: 14 ден - 20 мм , 15 ден - 22 мм. :wink:
 Теста е с две черти , но втората не е същата като контролната , ясна е , но е по - светла.
« Отговор #42 -: Май 16, 2008, 17:28:29 pm »
  Теста е с две черти , но втората не е същата като контролната , ясна е , но е по - светла.

да, невинаги са абсолютно еднакво наситени чертичките!!! :) теста е положителен и аз така мисля :)
а и сметките ти ми се виждат добри ;)

« Отговор #43 -: Май 16, 2008, 17:36:06 pm »

да, невинаги са абсолютно еднакво наситени чертичките!!! :) теста е положителен и аз така мисля :)
а и сметките ти ми се виждат добри ;)

Значи ову ще е утре или най - късно в другиден, или тази нащ , а по другите сметки - снощи.Щом теста е положителен днес ( ако го приемем за положителен). Утре отново ще направя един тест да видя по - наситена ли ще е или по - бледа , но сигурно пак няма да спя спокойно...
« Отговор #44 -: Май 16, 2008, 18:39:44 pm »

Значи ову ще е утре или най - късно в другиден, или тази нащ , а по другите сметки - снощи.Щом теста е положителен днес ( ако го приемем за положителен). Утре отново ще направя един тест да видя по - наситена ли ще е или по - бледа , но сигурно пак няма да спя спокойно...
[/quote]

чакай,чакай, нали втората черта не е бледичка...? нали?вижда ли се значително по-добре от предходните дни? на Овю теста отчиташ между 10-30мин... доколто си спомням...  да не се объркаме... а и нали док. ти е казал кога ще е О.?????

« Отговор #45 -: Май 16, 2008, 18:59:48 pm »
  Ох , аз досега отчетам от 3-та до 10 - мин. От 10 -та до 30 -та е съвсем малко по - светла , но има хубав контур. Да , и док. ми каза и затова ми е странно това малко разминаване.
*
« Отговор #46 -: Май 16, 2008, 21:19:40 pm »
По-скоро вярвай на док, отколкото на ову тестовете :-)

« Отговор #47 -: Май 17, 2008, 11:07:23 am »
 БТ е паднала! Значи още не е минало ову , нали?!Вече не зная какво да мисля!
Денис , минала ли е ову , според тебе?
« Отговор #48 -: Май 17, 2008, 12:52:41 pm »
БТ е паднала! Значи още не е минало ову , нали?!Вече не зная какво да мисля!
Денис , минала ли е ову , според тебе?

Мила Fatalwoman, ето какво ти е отговорила Денис днес в "дайте да ви видя графиката" :
Супер ти е графиката до тук.
Добре е да направиш още един тест за О.
О. трябва да е днес, утре или в други ден
Дано да стане 

може да си го пропуснала,затова си позволих да копирам отговора й тук...

ама ти , задаваш въпросчетатa си ту тук, ту там ;) и то започнахме да се объркваме ;)

аз също мисля че според Т., О. все още предстои, така че направи и днес тестче :)
Успех!!!!

« Последна редакция: Май 17, 2008, 12:54:54 pm от Raliuna »

« Отговор #49 -: Май 17, 2008, 21:49:31 pm »
 Днешното тестче е много положително с две еднакво оцветени и дебели черти.Теста направих преди минути , а иначе обичайното време , в което го правех беше 16 часа.  Не бях ходила по малка нужда от два часа.Според мен това е LH пика , това значи , че ову предстои през следващите от 12 до36 часа, нали?.
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #50 -: Май 17, 2008, 22:36:39 pm »
Мила дано ОВ е найстина сега т.е. предстои и да уцелите с милото ти момента, ще стискам палци.
Целувки.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #51 -: Май 18, 2008, 08:12:37 am »
Днешното тестче .....................
Трябва да направиш още един тест за О. Добре е да се правят от (-) до (-).
Определяш кога е пика на ЛХ - там където ЛХ би трябвало да е най-високо - и от там смяташ 12-48 часа /по-добре 48 , не 36 часа/
Имай в предвид, че зачеване може да стане и 10-12 часа / а на теория и до 24 часа/ след О. - така че винаги си отпускай и по някой час след О.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #52 -: Май 18, 2008, 09:28:51 am »
 Много ти благодаря , Денис ! БТ падна , значи е момента да действаме , а следобед ще направя друг тест.
 :bighug:
« Отговор #53 -: Май 18, 2008, 10:07:19 am »
Мила дано ОВ е найстина сега т.е. предстои и да уцелите с милото ти момента, ще стискам палци.
Целувки.
Целим го момента , ама дали ще го уцелим... :lol:Предишните дни сърчицата са на 12 часа и по - малко понякога, по 2 на ден. След положителния тест от снощи мисля  сърчица да има на по - малък интервал. :lol:
 Получи се така , че този месец заложиме на количеството на сърчицата , защото не знаех кога ще е ову.Затова и тестовете започнах толкова рано.Ако нищо не стане този месец , мисля да заложим на качеството и да има сърчица конкретно около дните на ову и ден след положителния тест.
 Безкрайно съм щастлива! Това е първо ову за тази година!
 :bighug:
« Последна редакция: Май 18, 2008, 10:52:25 am от fatalwoman »
*

lawyer

« Отговор #54 -: Май 18, 2008, 10:54:19 am »
Миличка, по скромното ми мнение и днес трябва да "поработите" и да сложите едно сърчице... след положителни ову-тестове и този спад на БТ...УСПЕХ, дано това да е твоя месец!!!
« Отговор #55 -: Май 18, 2008, 11:17:15 am »
Бихте ли погледнали графиката ми отново?
Ову с какво мислиш да я определиш?Какво е това зацапване?
 Добре ще е да си направиш темичка , в която да коментираме графиката ти. Не че има проблем , но така само ще се объркваме , ако пишеш в моята тема. :wink:
« Отговор #56 -: Май 19, 2008, 06:20:49 am »
 Ще направя още един тест днес - би трябвало да е отрицателен.Чертичките на последните два теста са еднакво положитилни.ову еднес според мен.БТ е 36,40. Какво ще кажете?
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #57 -: Май 19, 2008, 08:10:40 am »
Мила успех ти пожелавам от все сърце ще стискам палци, а другото зависи от вас с милото.Целувки и аз мисля че ОВ-то ти е днес.

« Отговор #58 -: Май 19, 2008, 13:40:39 pm »
Ще направя още един тест днес - би трябвало да е отрицателен.Чертичките на последните два теста са еднакво положитилни.ову еднес според мен.БТ е 36,40. Какво ще кажете?

Да, днес еп :)
Хайде време е да поправиш малко календара... :)

« Отговор #59 -: Май 19, 2008, 23:31:22 pm »
fatal woman,сладур,недей само да прекаляваш. Извинявай за тежките думи, ама и аз съм в същото положение като теб, след мисед на 9 седмици и след 3 месеца несполучливи опити. Овулацията варира след кюртаж, но след това се нормализира, няма проблем. А бебеправенето на 12 часа не е ефективно, мила, няма да имаш качествен запас. Няма да се предаваме, ако е писано, ще стане. Много прегръдки!