0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Коментирайте графиката ми
« Отговор #360 -: Ноември 30, 2010, 18:22:40 pm »
Този спад не е много голям - може да значи инплантация...Незнам, аз мисля позитивно и нещата ми изглеждат перфектно. Гледах и предишните графики...те са ми малко странни, а тази изгллежда по-добре. Дано! Пожелавам успех :)
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

« Отговор #361 -: Декември 01, 2010, 07:19:33 am »
 Днес БТ също не е коой знае колко висока . Започнах да се чудя дали изобщо е имало ову или пък са били 2 фоликула?! Какво мислите?
« Отговор #362 -: Декември 01, 2010, 08:11:36 am »
Миличка не се чуди-имало си е Ову.Графиката си е добре  :).

*
« Отговор #363 -: Декември 01, 2010, 15:17:40 pm »
Фаталче, поразгледах ти графиките, но не ми помогнаха особено :?
Колко дни ти е ЛФ? Според мен ову е около 14-15 ден.
Дай Боже да ти честитим скоро :P

"What other people think of you is none of your business" - Paulo Coelho
« Отговор #364 -: Декември 04, 2010, 14:37:29 pm »
  Дай Боже , ollivia!

Мислите ли , че е нормално това повишаване на БТ? Не съм болна , а ми е лошо , повдига ми се... Сериозно започнах да се притеснявам за здравето си , защото дори и да има бременност прекалено е рано да ми се гади по този начин. Какви изследвания да направя?
« Отговор #365 -: Декември 04, 2010, 15:09:37 pm »
fatal-че, дотук графиката ти изглежда супер! Според мен ову-то е било на 14-15 ден. Засега нямаш спад, не прилича на започващ МЦ.Стискам палци!

Нощта е най-тъмна преди зазоряване.
« Отговор #366 -: Декември 04, 2010, 17:12:14 pm »
Здравей, стискам палци да е това, което изглежда...а много прилича на бременност. Хей, не се притеснявай. Казват, че щом ти се повръща - нещата са добре :) Стискам палци и се надявам да ни зарадваш с много +++++ тест след няколко дни :)
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
« Отговор #367 -: Декември 04, 2010, 17:18:17 pm »
Скъпа що се отнася до БТ алкохола влиае тъй че не се чуди от къде е тази разлика,и все пак графиката ти върви супер,тъй че успех,и недей пии алкохол ако има бременност то той може да ти навреди,колкото и да е малко количеството му. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp:Хайде чакаме да се похвалиш!
« Отговор #368 -: Декември 04, 2010, 17:22:30 pm »
 Току що отново повръщах , след около час гадене... :oops:
  Страх ме е , защото си гледах бележките в графиката и преди овуто също ми се е гадело... Дано да е бременност... Много ми е криво и само ми се плаче... Откачам ли незнам ?! :(
 Довечера съм на празник - първия рожден ден на моя племенник Дидко!
*
« Отговор #369 -: Декември 04, 2010, 18:54:32 pm »
Графиката ти има 6-ца.Надявам се ,че тези наразполажения са за хубаво и скоро ще се похвалиш с  :bfp:-Късмет мила!!! :bighug:
*
« Отговор #370 -: Декември 04, 2010, 21:19:20 pm »
 :D Фаталче и аз съм стиснала силно палците !!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :hug2:
Графиката ти е прекрасна, мила !
« Отговор #371 -: Декември 04, 2010, 22:13:19 pm »
Имаш стиснати палци и от нас ,мн мн мн ще се надявам да е това за което се бориш така безспирно мила,ти го заслужаваш :)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
*
« Отговор #372 -: Декември 05, 2010, 02:02:45 am »
Фаталче, графиката е страхотна. Ако Ову (както аз си мисля) е било на 14/15 ден от МЦ, цикъла дори не трябва да ти е толкова дълъг (33-37 дни)
Това с гаденето, и аз не знам какво може да бъде... ноооо при някои момичета симптомите започват със самото зачеване, така, че може и да е по хубав повод това неразположение :)Успех миличка!  :bfp: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #373 -: Декември 05, 2010, 08:18:34 am »
и от мен много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #374 -: Декември 05, 2010, 10:18:27 am »
 Страшно много ви благодаря , милички за подкрепата и куража , който ми давате !
 Снощи на РД се наядох и така ми се доспа , че едва изкарах до 12 часа. Много отпаднало ми стана , кихах 3 -4 пъти и реших , че явно наистина ще се разболявам.  Ще изчакам няколко дена и ще направя тест , но най - вероятно не става въпрос за бременност.
 Гальонди , тази дължина на МЦ съм я отбелязала , според дължината на МЦ. Веднъж МЦ ми е дълъг 33 дена , веднъж 37 дена. Явно единия яйчник е по - ленив от другия. Този цикъл тр. да бъде 33 дена , но пък никога не съм имало ову на 14 -15 ден, е след 17 - 18 ден.
« Отговор #375 -: Декември 05, 2010, 12:44:23 pm »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за едно  :bfp: след няколко дни  :bighug:

Вярвам!!!!
« Отговор #376 -: Декември 05, 2010, 18:10:00 pm »
Миличка много се надявам гаденето да си има едно хубаво обяснение- :bfp: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #377 -: Декември 06, 2010, 07:08:13 am »
 Момичета , направо ми се доплака като видях тази ниска БТ? Какво става според вас? :balk_145:
*
« Отговор #378 -: Декември 06, 2010, 15:01:48 pm »
Аз мисля,че стойностите ти не са лоши и ,че има много бременни графики с по-ниски градуси.Така,че не се очайвай ,мисли позитивно и УСПЕХ мила :bighug:
« Отговор #379 -: Декември 06, 2010, 15:29:04 pm »
Фаталче мила ,аз пък казвам че утре ще се покачи тази ТТ,така че не унивай още имаш времееее (а дано времето да е и целии 9 месеца )  :D.
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...