0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Коментирайте графиката ми
« Отговор #340 -: Декември 15, 2009, 10:38:31 am »
А днес температурката каква е?Не се ли реши на кръвен тест???
« Отговор #341 -: Декември 15, 2009, 20:08:52 pm »
 Нямам никакво време , за да отида до лаборатория и да пусна кръвен тест. но пък и БТ вече не е така висока... Само дето чукнах 40 дена. osi_10
*
« Отговор #342 -: Декември 15, 2009, 20:55:37 pm »
ЕЕЕе, мила за това нещо винаги се намира време. Хайде скокни до някоя лаборатория и бързо се връщай с хубав резултат :crossfingers:
« Отговор #343 -: Декември 16, 2009, 08:17:45 am »
Фаталченце огромни стиснато палчета имаш от мен,БТ като гледам си я мерила по малко време от обикновенно,така че не и отдавай голямо значение ;)
Cамо защото очите ми не се насълзяват не значи че не плача... И това че винаги съм силна не значи че всичко е наред...
« Отговор #344 -: Юни 30, 2010, 19:52:04 pm »
 Отново съм на стартова позиция - първи цикъл след второ неуспешно ИКСИ. Започнах да меря БТ – проходими са ми тръбите.
Предполагам , че няма да има ову , но нормално ли е да имам толкова ниска БТ? А това зацапване ? Ниските стойности обикновено са били около 36,6.

*
« Отговор #345 -: Юни 30, 2010, 20:02:48 pm »
И как така си реши,че няма да имаш овулация този месец... :ask:Продължавай да мериш и не забравяй дя слагаш сърчица,че според мене тия дни ще да е....Пак започна май да се вкарваш във филми ааа osi_6
Стегни се и покажи ,какво смело и борбено момиче си!Температурата ти е напълно нормална,повярвай ми,а зацапването може да е поради различни причини,не му отдавай толкова внимание :hug2:
Ще те следя зорко и стискам силно палци да гепите момента :wink:
*
« Отговор #346 -: Юни 30, 2010, 23:22:10 pm »
Фаталче, според мен не само ще имаш овулация, но може и да е повече от един фоликул.
Аз така се бях ошашавила при моя първи цикъл след неуспешното ИКСИ, че изтървах овулацията, защото просто спрях да следя. После като си видях графиката забелязах, че 2 седмици преди да дойде мензиса, съм имала много обилна цервикална слуз. На 2 рия цикъл имаше 2 фоликула преди овулация. На прегледа за установяване на бременността имаше 2 точки в матката, после остана едната и засега се развива добре  :)
Действай, много момичета забременяват след неуспешни АРТ. Явно има остатъчен ефект от стимулацията и като прибавим, че сме по-спокойни, шансът го има!
 :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17

PS Сега видях, че и при мен е имало зацапване на два пъти за по 2-3 дни преди овулацията. Има вероятност цикълът да ти е по-дълъг, при някои момичета е до 60 дни, при мен беше 89. При втория цикъл овулацията я засякохме на 31-ви ден. Така че очаквай неочакваното и не се предавай!
« Последна редакция: Юни 30, 2010, 23:29:28 pm от Meme »
« Отговор #347 -: Юли 01, 2010, 01:38:30 am »
 Миличките ми Диана и Меме! Не спирате да ме окуражавате! За съжаление може би повече сърчица няма да има този месец - преди около час мъжът ми замина на работно посещение в Белгия , а след това ще ходи и в Унгария... Аз утре заминавам в Свищов на изпити и ще се разминем, а сега си налях втора мента със сода и май ме удари в главата. :oops: Нищо. И без това беше ужасен ден , а и нямам надежда да стане точно този месец. На всичкото отгоре не само че пуша , ами и днес изпуших повече от 10 цигари. Ще се пръсна от нерви - вкъщи , наработа... Чувствам се много обезверена , съсипана и отчаяна. И при предното ИКСИ депресията ме настигна след около две седмици , но сега сякаш ми е по - тежко. :?
 Днес много ме зарадва това , че rossy* e бременна!
 Меме , истории като твоята много ме окуражават и много се радвам за теб! Много се надявам твоето щастие да сполети и dgina , и мен , и всички жени , които мечтаят за това !
 Малко емоционално и не по темата се изказах , ама опиянената ми глава не ме слуша :oops: нещо и точно това исках да споделя.
« Последна редакция: Юли 01, 2010, 01:43:50 am от fatalwoman »
*
« Отговор #348 -: Юли 01, 2010, 09:01:08 am »
Фаталче отчаянието ни подтиска и обезверява, но през толкова неща си минала, че ако загубиш надежда нещата просто няма да се случат. Имаш си страхотна графика, сега гледам БТ пада , което ме навегжда на мисълта, че ову ще е тези дни
Желая ти успех и повече вяра  :D
*
« Отговор #349 -: Юли 01, 2010, 20:01:27 pm »
Меме е права Фатал,очаквай неочакваното
и разбира се- не спирай да вярваш :DДано сърчицето на 21ви ден ти донесе щастието,което все търсиш :wink:Пази се и не прекалявай с нервите...ще са ти нужни...Прегръщам тееееееее :D
« Отговор #350 -: Юли 01, 2010, 20:33:13 pm »
Нищо не разбрахме за днешната температура! Ако ову е днес, утре има шанс  :crossfingers:

*
« Отговор #351 -: Юли 18, 2010, 15:21:15 pm »
фаталче, защо не попълваш, какво става с твоя цикъл??
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #352 -: Юли 19, 2010, 08:12:03 am »
Дано всичко е наред... Успех и се пази.Пиши когато можеш какво става
« Отговор #353 -: Ноември 29, 2010, 17:52:48 pm »
 Моля за коментар на графиката ми! На кой ден е била според вас ? Днес имах силно гадене и болки в яйчниците , които продължават и в момента. Какво мислите?
« Отговор #354 -: Ноември 29, 2010, 18:00:24 pm »
Фаталче мисля,че се заформя страхотна графика.Според мен Ову е била на 14 ден.Дано да е станало. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #355 -: Ноември 29, 2010, 18:28:57 pm »
Здравей, не разбирам много, но от това което съм чела и графиките, които съм разглеждала да ти кажа какво мисля...Та може би са се отделили две яйцеклетки - на 12-ти и на 14-ти ден...И дано да си направите две бебчета направо   :bori_007: :bori_004: :bori_015:
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

« Отговор #356 -: Ноември 29, 2010, 19:17:09 pm »
Та може би са се отделили две яйцеклетки - на 12-ти и на 14-ти ден...И дано да си направите две бебчета направо   :bori_007: :bori_004: :bori_015:
Дай Боже , да си права, LittleHope!
mariq_81, благодаря , че се включи в темата !
 Преди малко повръщах... :oops: Незнам какво да мисля , не съм болна, а пък е рано за каквито и да е симптоми на бременност!
« Отговор #357 -: Ноември 29, 2010, 19:36:16 pm »
Не е рано за симптоми - някой ги получават веднага. Пожелавам ти да е от бременност, не от друго... :babbycarrage:
Благодарим Ви д-р Александров, д-р Кисьов, д-р Ковачев, Малена и Ани - МЦАР Варна.

*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #358 -: Ноември 29, 2010, 19:38:08 pm »
Миличка,пожелавам ти успех с този месец!!! Стискаме палци да успееш!
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #359 -: Ноември 30, 2010, 17:33:23 pm »
 Днес БТ започна да пада... чудя се дали е възможно ову да е била вчера например, като се имат предвид болките и неразположението , което имах ?!  Какво е вашето мнение?