0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Коментирайте графиката ми
« Отговор #160 -: Октомври 06, 2008, 18:05:07 pm »
 На кой ден тестовете ти станаха положителни?
« Отговор #161 -: Октомври 06, 2008, 18:56:02 pm »
Фаталче кога по принцип би трябвало да ти дойде?Може да е прекалено рано за тестове?Много се надявам да се е случило чудото при теб. :bighug:

Помня те още от февруари месец тази година.Ти ми беше писала по повод извънматочната ми бременност която тогава още не бяха открили.
Много ще се радвам за теб ако си успяла този път мила.
« Последна редакция: Октомври 06, 2008, 19:02:00 pm от elina0102 »

Не търси сила и увереност извън себе си, защото те идват отвътре."
« Отговор #162 -: Октомври 07, 2008, 06:21:52 am »
Елина , по принцип вече ми закъснява , но като се има предвид евентуалната късна овулация , е нормално.
 Ето , че от днес и БТ започна да пада. :(
:bighug:
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #163 -: Октомври 07, 2008, 14:11:38 pm »
А мила то този спад е незначителен така че не се знае още нищо. Успех.

« Отговор #164 -: Октомври 07, 2008, 17:57:32 pm »
 МЦ е на линия, за съжаление. :(
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #165 -: Октомври 07, 2008, 19:02:39 pm »
Много съжалявам.Не се отчайвай.

« Отговор #166 -: Октомври 18, 2008, 13:36:27 pm »
 Този цикъл прекъснахме стимулацията и отложихме инсеминацията , заради нисък естрадиол , отговарящ за един качествен фоликул. След цялата стимулация , която според мен е най - силната да сега, имах на 10 ден един фоликул вдясно 21мм и два фоликула вляво от по 11мм.Док. каза да чакам ову на 12 -13 ден. Вчера правих овутест и показа бледа втора черта. Днес БТ е 37 градуса.
 Нормално ли е да имам тази БТ при условие , че според овутеста ,ову не е минало?
 Може ли големия фоликул да овулира сега и малките да продължат да растат и след 10 дни например отново да има ову?Или те претърпяват обратно развитие? :ask:
 Нещо ми се искат 2 -3 овулации на месец. :lol:
« Последна редакция: Октомври 18, 2008, 14:18:19 pm от fatalwoman »
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #167 -: Октомври 18, 2008, 14:52:42 pm »
Миличка а днес тест прави ли дали ОВ не е днес и затова БТ да се е покачила, както и да покаже теста ако правиш сложете сърце днес за цвят на графиката пък дано да е точно на мястото си. Да наистина би било добре да имаме повече ОВ в месеца но пък щеше да е лошо за тези които се пазят от бременност нали,все за някой няма да е удобно е тавя в кръга на шегата разбирасе, успех мила и ще пиша пак.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #168 -: Октомври 19, 2008, 08:26:03 am »
По високата Бт може да е от повечето фоликули.
Теста за О. може да не е достоверен - затова кекс поне 1 седмица, дори и през ден, но да няма повече от 2 дни без него защото не е сигурно кога ще е О.
В домашни условия по-нищо няма да може да разбереш дали ще има или дали е имало О.
О. може да е след ден, но може и след 5 дни.
Дано да има О. и дано да стане  :D

ПП.Ако искаш да си сигурна какво става - ФМ след 2-3 дни.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #169 -: Октомври 19, 2008, 10:49:12 am »
Мисля че ову ще е съвсем скоро - днес или утре. Съдя по размера на фоликула.Днес трябва да е станал 24 мм приблизително.След 5 дни няма ли да се е превърнал в киста вече , ако не се е спукал?
В дом. условия поне не мога ли да разбера кога е минала ову по тестовете и БТ?
Знам , че при повече фоликули БТ не е достоверна, но все пак през втората фаза нали се повишава и се задържа такава? :ask:
 Овутест ще правя довечера.Вчера чертичката беше малко по - наситена...
« Отговор #170 -: Октомври 20, 2008, 08:19:52 am »
 БТ падна , но не зная ову дали е днес. Вчерашния тест е с две черти , но сякаш едната е по - бледичка , ама съвсем по - малко от другата.Днес ще видим какъв ще е теста.Възможно ли е ову да е утре, въпреки , че днес е понижението?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #171 -: Октомври 20, 2008, 10:24:48 am »
О е 12-48 час след  полож. тест.
Но, теста може да е (+) и О да не е в разките на тези часове, защото имаш повече от 1 фоликул. Нито теста,нито БТ ще покажат със сигурност кога е била О.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #172 -: Октомври 21, 2008, 06:38:40 am »
 За днес съм запазила час за УЗИ , за да разбера какво става.Вчерашния тест не е категорично положителен.Ако довечера е положителен , а утре започне да се покачва БТ, например, какво означава? Възможно е О да настъпи при покачването , нали!?
 Денис, много , ама много ти благодаря, че ме попоглеждаш какви ги върша.
 veni_I_koci , благодаря ти за куража!
 :bighug:
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #173 -: Октомври 21, 2008, 07:51:20 am »
Каквото и да става в температурата /колкото и да пада или да се покачва/ - тя не е показателна в случая.
Това само ще те обърка и подведе.
Трябва да те видят на УЗ.

ПП. При нормалният МЦ / когато се образува 1 домин. фоликул и има О./ доста често БТ преди О. пада /това се дължи на естрогените/ . В твоя случай хормоните ти са извън норма, а те оказват влияние на графиката.
Напр. има повече фоликули - има повече естроген, но преди О. има и по-малко прогестерон. Тъй като има повече фоликули прогестерона вече е в кол-ва които повишават БТ - и преди евентуална О вместо да пада Бт тя може да е по-висока, а след О напр. да е по-ниска. Това е най-най-просто казано. Затова когато има ПК Метода на БТ е неприложим /защото показва едно- а в действителност може да е друго/

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #174 -: Октомври 21, 2008, 10:33:34 am »
Днес БТ е още по ниска от вчера може би днес ще е незнам, теста от вчера имаше ли черти. Успех.

« Отговор #175 -: Октомври 21, 2008, 19:24:15 pm »
 Имам прекрасна втора черта на ову теста!Появи се няколко секунди след потапянето на лентичката. До тук добре , ама според УЗИто днес фоликула е 22 мм. Доктора го определи като задържан, вляво малките фоликули ги няма.И как порасна само с 1мм за тези дни?
 Ще правя коремни преси тази вечер пък каквото стане!

О е 12-48 час след  полож. тест.
Но, теста може да е (+) и О да не е в разките на тези часове, защото имаш повече от 1 фоликул. Нито теста,нито БТ ще покажат със сигурност кога е била О.

Денис според този док. фоликула е един. Това означава ли да чакам овуто в този отрязък от време?
« Последна редакция: Октомври 21, 2008, 19:39:11 pm от fatalwoman »
« Отговор #176 -: Октомври 23, 2008, 06:18:12 am »
 Денис, мисля , че ако ще има ову , то тя ще бъде днес. Ти какво ще кажеш?
За пръв път ми се случва БТ да е ниска толкова време(4 дена), а и от вчера теста също е много положителен - два поредни дена тестовата линия е дори по - наситена от контролната.
 Мислиш ли , че е възможно при тези положителни тестове , овулация все пак да няма?
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #177 -: Октомври 23, 2008, 14:14:23 pm »
Миличка виж и днешния тест какво ще покаже дано втората черта да е по бледа и ОВ да е днес, сърцата е излишно да ти ги казвам ти си ги слагаш, ако ОВ е днис най малко 2 дни сърца всеки ден, дано да успеете да я хванете успех и целувки.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #178 -: Октомври 23, 2008, 14:52:14 pm »
Да, може да е днес О.
Теста може да е (+) и пак да няма О. - това е вярно.
Но, аз се надявам, че ще има О и че всичко ще е наред. Щом няма други фоликули шанса за О. е голям.
Прави коремни и повечко кекс и дано да се пукне.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #179 -: Октомври 23, 2008, 15:05:50 pm »
Момичета,нова съм тук,но и аз горещо Ви моля да коментирате моята графика!!!Вече много съм объркана!
[/URL]