Здравей, мила!
Много се отчаях този месец
Днес и не можах да си купя живачен, че на няколко аптеки не ми харесаха, че бяха с много остър връх
, а аз имам такъв и хич не е приятен
незнам вече - тази вечер пак ще си го сверя моя с каквито имам вкъщи, но нещо нямам надежда
На всичкото отгоре и тези гинекологични проблеми не ми минават и ще ме побъркат вече тези гъбички, бактериални вагинози и незнам си какви бактерии.
Уж с антибиограма и всичко както трябва съм пила - два вида свещички - за бактерията и вагинозата, и за гъбичките, а пак си имам течение и ужасно парене
Ама не ми се мисли сега.
Живи и здрави събота нямам търпение да си ид а при мама, че живеем в Пловдив, а аз съм от Силистра
и толкова рядко се виждаме
Като се прибера ще си пусна пак микробиология и вече като ида при Даскалов да ме лекува, да ме поема и т.н.
Вече ми писна.
Представяш ли си ендокринологът да ми разреши вече да опитваме, а то да не можем, че заради тези гадни бактерии и гъби пак
Ако стане така ще откача от нерви вече
Ох, извинявай за отклонението и оплакването, но просто имах нужда да поговоря с някого.
Незнам какво да правя - утре ще си меря пак с моя си пък каквото ще да става.
То и без това тепърва да сменям термометър- живи и здрави другия месец се надявам всичко да е наред.
Много, много те прегръщам и ти благодаря за изслушването.
Утре пак ще ти досаждам за температурата също
Желая ти спокойна нощ и сладки сънища!