Здравей, мила!
Съжалявам, че не писах толкова време, но имах много тежка и натоварена седмица.
Така..
Относно тестовете и т.н. - то си ми дойде и се радвам, че много се бях притеснила с това ЯМР...
Направихме го и него-ЯМР-то и слава Богу всичко е наред.
Нямало никакви структурни промени на жлезата - да не говорим да аденоми и тумори......
Ендокринологът ми каза, че съм от щастливките, които с тези стойности нямат такима промени в жлезата и нещо по-сериозно- просто генетична аномалия, свързана с ниския ми ръст и повишено окосмяване. Каза ми, че по принцип не създавало пречка за забременяване.
Само дето много ме натъжи, че не ми дава да пробваме този месец след лекарствата ми за гинекологичните бактерии и гъбички.
Иска в края на месеца или началото на май да пуснем проблемните ми МАТ и Т3, за да сме сигурни, че всичко и дали е наред и тогава.
Така се надявах- не ми се чакаше вече....
Каза ми съшо и че трябва да напълнея поне 2-3 килограма. Защото с моите 40 кг. ще забременея много трудно, дори и всичко да ми е наред, защото не съм можела да се боря с природата....
Пък аз се чувствам добре така - не съм слаба - просто съм много ниска и малка(148 см)
и затова - иначе никак не съм слаба - имам си месценца тук и там...
Незнам... Тогава ще пропусна и срещата с д-р Даскалов и фоликуметрията този месец. Защото защо да правя фм, когато ще се пазя..
Живи и здрави дано всичко е наред с хрмоните като ги пуснем и другия месец ще си направя всичко както трябва..
А сега пак почвам с новото мерене на бт.
И имам въпрос за това - миналия месец почнах да си я меря от 6-ти ден, а сега от 1-ви и нещо много скача тази температура - така ли трябва да е и има ли някакво значение в дните на менструално кървене.
И ще те помоля да ми препоръчаш тестове за ову, защото искам този месец да си правя вече, за да съм наясно с нещата. Ти беше пуснала някъде таблица от кой ден да ги почна - ще я намеря - няма да те притеснявам за това, че и това незнам
Чакам с нетърпение отговор!
Гушки и хубав ден от мен?
:blowingdust: