0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Re: Моля ви, вижте ми графиката.........
« Отговор #40 -: Март 29, 2008, 20:14:16 pm »
Благодаря ти, мила!
 :bighug:
За кой ли път ме успокояваш!
Само да ми дойде, че тези предменструални синдроми ще ме побъркат и ще му се обадя за час.
Наистина така е по-добре - за мое успокоение, че да чакам още един месец...
Искам най-сетне да си направя фоликуметрия, за да съм наясно с нещата..
Още веднъж ти благодаря за подкрепата и съпричастността.
А сега вече като ми помогна да взема решение ще се подготвя психически за ямр-то, че във вторник ще го правя.
Стискай палци всичко да е наред, че то вече нямам сили да се притеснявам за едното или другото. :(
Гушкам те и ти желая хубава вечер и спокойна нощ!
  :hug2: :flower:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #41 -: Март 30, 2008, 08:38:34 am »
Стискам! :D И ще чакам с нетърпение за новини
Успех! :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #42 -: Март 31, 2008, 09:10:49 am »
Здравей, мила!
Пак те притеснявам. :(
Но нещо ме притеснява, че не ми идва...
28-ми ден беше в четвъртък...
А ако си броим 14 дни от ову трябваше вчера да ми дойде....
Може би не е много закъснение, но пък вече два дни температурата ми пада - не трябва ли вече да ми дойде?!?!
Притеснявам се, защото утре съм на ямр, а не трябва да съм бременна...
То не че може нещо да е станало, че ние сме се "виждали" :wink: само два-три пъти този месец и все сме се пазели, но все пак..
Озадачава ме много ужасните болки в гърдите- такова чудо не ми се е случвало - все са ме боляли, но сега вече няколко дни не мога да ги пипна и се притеснявам много...
Незнам какво да правя - да си вземам ли тест, а пък не е ли рано за него, че ако трябваше вчера да ми дойде...
От друга страна не може да съм бременна щом температурата ми пада, нали?
Просто искам да съм сигурна заради ямр-то, че ми е много притеснено...
 :( :( :(

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #43 -: Март 31, 2008, 19:38:22 pm »
Ако падне още БТ - най-вероятно не е станало.
Добре ще е да правиш тестове за О. за да се разбере /приблизително/ колко е ЛФ при теб - може да е повече от 14 дни...или може ние да сме объркали нещо.
Нормално е ЛФ да е до 16 дни, така че винаги трябва да изчакваш да минат 16 дни за по-сигурно, ако се съмняваш за бременност.
За сега не мога да ти кажа със сигурност, че не е станало.
Докато не ти дойде М. /а и БТ не е паднала много/ - надежда има.

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #44 -: Март 31, 2008, 19:41:07 pm »
Ох, мила, незнам вече какво става...
Защо така не ми идва...
Правих си тест днес - отрицателен е - това е повече от ясно, че все пак виждаш колко са сърчицата в месеца и то все сме се пазили...
Но все пак....нали точно когато на-малко очакваш...
незнам..вече се притеснявам много...
Толкова да ми закъснява и имам ужасни болки в корема, а гърдите не мога и с пръст да ги пипна...
Да не би нещо да не е наред и да има връзка с това стъпаловидно почакване на температурата, за което ми говореше...
Дано не ти досаждам и се повтарям, но просто моля за малко помощ, че утре е ямр и незнам какво да правя....

*

naskomimi

• 1024
« Отговор #45 -: Март 31, 2008, 19:51:48 pm »
Ох, сега видях, че си ми писала, за което благодаря от сърце - за загрижеността и съпричастността. :flower:
Последните ти думи, че има надежда ме притесняват най-много, защото ние се пазим вече няколко месеца заради лекарствата - да не говорим, че този месец имах( и все още имам) гинекологични проблеми и бактерии и по никакъв начин не исках да ги предавам на милото..Все пак омразният ни чичко презерватив би трябвало да си върши работата.
но все пак.....съмнение и притеснение има..
Искам страшно много детенце, но точно в този момент ми трябва сигурност, защото от повече от две седмици си запазих час за ямр и ако отложа ще е за много по-късно, а ще ми изтече направлението.. Ако съм сигурна, че съм бременна ще бъда най-щастливото момиче на света и захвърлям всякакви ямр-та и притеснения.
Ако съм сигурна, че не съм - мога спокойно да си направя ямр без притеснения, защото нали ямр не трябва да се прави в никакъв случай през първите три месеца от бременността.....
А то аз с тези притеснения незнам дали няма да се отразят...откога чакам този момент и сега не мога да се отпусна и съсредоточа върху него..
А аз не съм и много се притеснявам и незнам какво да правя.
ЯМР ми е в 11ч. - дотогава ще си правя пак тестове, но незнам..
Дано наистина няма, защото и колко отвратителни видове лекарства изпих този месец и сега вече пия други....
 :( :( :(

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #46 -: Април 01, 2008, 06:25:38 am »
Ако днес БТ е паднала още - най-вероятно не е станало.
Трябваше да пуснеш кръвен тест - той най-точно щеше да покаже какво става

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #47 -: Април 05, 2008, 09:24:09 am »
Здравей, мила!
 :bighug:
Съжалявам, че не писах толкова време, но имах много тежка и натоварена седмица.
Така..
Относно тестовете и т.н. - то си ми дойде и се радвам, че много се бях притеснила с това ЯМР...
Направихме го и него-ЯМР-то и слава Богу всичко е наред.
Нямало никакви структурни промени на жлезата - да не говорим да аденоми и тумори......
Ендокринологът ми каза, че съм от щастливките, които с тези стойности нямат такима промени в жлезата и нещо по-сериозно- просто генетична аномалия, свързана с ниския ми ръст и повишено окосмяване. Каза ми, че по принцип не създавало пречка за забременяване.
Само дето много ме натъжи, че не ми дава да пробваме този месец след лекарствата ми за гинекологичните бактерии и гъбички.
Иска в края на месеца или началото на май да пуснем проблемните ми МАТ и Т3, за да сме сигурни, че всичко и дали е наред и тогава. :(
Така се надявах- не ми се чакаше вече....
Каза ми съшо и че трябва да напълнея поне 2-3 килограма. Защото с моите 40 кг. ще забременея много трудно, дори и всичко да ми е наред, защото не съм можела да се боря с природата....
Пък аз се чувствам добре така - не съм слаба - просто съм много ниска и малка(148 см) :oops: и затова - иначе никак не съм слаба - имам си месценца тук и там...
Незнам... Тогава ще пропусна и срещата с д-р Даскалов и фоликуметрията този месец. Защото защо да правя фм,  когато ще се пазя.. :( :(
Живи и здрави дано всичко е наред с хрмоните като ги пуснем и другия месец ще си направя всичко както трябва..
А сега пак почвам с новото мерене на бт.
И имам въпрос за това - миналия месец почнах да си я меря от 6-ти ден, а сега от 1-ви и нещо много скача тази температура - така ли трябва да е и има ли някакво значение в дните на менструално кървене.
И ще те помоля да ми препоръчаш тестове за ову, защото искам този месец да си правя вече, за да съм наясно с нещата. Ти беше пуснала някъде таблица от кой ден да ги почна - ще я намеря - няма да те притеснявам за това, че и това незнам :oops:
Чакам с нетърпение отговор!
Гушки и хубав ден от мен?
 :blowingdust: :balk_21: :sunshine:

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #48 -: Април 05, 2008, 17:45:41 pm »
Поздравления за хубавият резултат от ЯМР.
Не се ядосвай 1 месец бързо минава.
За тестовете - може да си купиш от тези

БТ е добре не се притеснявай - нормална е за ФФ

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #49 -: Април 05, 2008, 18:22:53 pm »
 :youwoman:
 :flower: :flower: :flower:
Хубава вечер и спокойна нощ от мен!
Прегръдки! :balk_21:

*

naskomimi

• 1024
« Отговор #50 -: Април 08, 2008, 06:34:35 am »
Здравей, мила, пак те притеснявам.
Имам един въпрос- миналия месец във фф ми беше 36.4-36.5, а сега ми е нещо много висока - 36.7 - това проблем ли е или просто този месец в лф трябва вече да ми е по-висока от 37, за да се получи двуфазност....
Благодаря предварително!
Гушки и хубав слънчев ден от мен!
:hug2:
 :sunburn:

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #51 -: Април 08, 2008, 07:51:53 am »
Това не е проблем  :D
Всеки МЦ си е сам за себе си.
На базата на средната БТ от ФФ се смята 0,4-0,6 градуса за ЛФ.
Правилно си се ориентирала  :D
Браво!

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #52 -: Април 08, 2008, 09:35:05 am »
Мерси! :oops:
Щеше ми се да не ми се налага да се научавам, ама... :(
Целувки!
 :balk_21:

*

naskomimi

• 1024
« Отговор #53 -: Април 09, 2008, 21:57:16 pm »
Здравей, миличка!
Много, много се извинявам, наистина не исках пак да те притеснявам, но нещо се обърках ....
Нали ти казах, че четох във форума и бях попаднала на едни таблички, писани от теб на кой ден да започнеш с тестовете за ову взависимост от цикъла...
Но тогава не бях на тази вълна и сега не мога да ти намеря това мнение. :oops:
Толкова време търся и се лутам къзе ли беше, за да не те притеснявам, но наистина се обърках :oops:
Ще ти бъда благодарна ако ми я пуснеш тук или поне да ми кажеш от кой ден горе-долу да започна.
И още нещо да те попитам : дали ще бъдат достоверни тези тестове, след като през това време ще използвам свещички и те няма ли да повлияят на урината и изобщо?!?
Ох, още веднъж се извинявам за безпокойството!
Прегръдки и спокойна нощ от мен!
 :bighug: :flower:

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #54 -: Април 09, 2008, 22:37:56 pm »
не е точно като на дени сно ще ти помогне мисля :)

http://shop.danet.bg/product_info.php?manufacturers_id=22&products_id=947

Има и много други неща в сайта :) успех
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #55 -: Април 10, 2008, 06:49:43 am »
Здравей, Saraapl!
Радвам се, че и ти се включваш в моята тема. Аз чета много и най-вече и по твоята тема и графика. Че още съм нова в това и не мога още да се ориентирам.
Благодаря ти за сайта, но всъщност май пак не мога да се ориентирам. :oops: Защото в крайна сметка цикълът ми не е много редовен- варира от 30-33 дни, а все пак тестовете са само 5 - може би няма да ми стигнат ако ги почна на 10-ти ден( който всъщност ми е днес)....
Горе-долу си усещам по цс, веднъж един гинеколог ми гледа на ехограф на 16-ти ден и на 18-ти като ме гледа пак каза, че е протекла ову. Значи е между-16-18-ти ден. То и аз така си си усещам, пък и миналия месец си мерих бт за пръв път и май ми беше на 17-18 ден( не съм сигурна, че не съм ползвла тестове за ову). При това положение пак ли да ги почвам от днес... Че ако ги почна днес ще приключа на 15-ти ден, а ову като ми е май по-късно....
И друго..в момента ползвам свещички - флажил - те ще окажат ли някакво влияние на тестовете...
И последно - снощи се рових толкова много в темите за овулационните тестове и вече съвсем се обърках- има много недоволни от тестовете и най-вече от клиър ову - кой да си взема клир ову или овю?
Благодаря предварително за отговора!
Прегръдки и хубав ден от мен!
 :balk_5: :sunshine:

« Отговор #56 -: Април 10, 2008, 09:44:01 am »
като видиш фертилна слуз-почваш тестовете,аз така се ориентирам.. :)
за тестовете-индивидуално е,на мен клиър ову ми отчитат и съм доволна от тях..ползвам си ги без проблем/това което ми показват съвпада с мнението на док,когато съм правила ФМ/
успех naskoimimi
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #57 -: Април 10, 2008, 09:59:57 am »
Здравей, любопитка!
 :bighug: :bighug: :bighug:
Така се радвам, че и ти се включи! :D
По повод цс нещо хич не мога да се ориентирам :oops:
Как да различавам цс от бяло течение...
Аз все си мисля, че имам течение и не мога да определя дали и какъв вид е цс..
Само около 15-16-ти ден усещам много течна цс - направо ми изтича изведнъж :oops: и така два дни, а после става по-гъста, а ову по принцип ми е горе-долу около 16-18-ти ден...
Днес ми е 10-ти ден и вчера опитвах малко между пръстите да видя и беше лепкава - по-скоро като лепило - разтягаше се малко, но...
Пък и сега имам бактериални проблеми, които лекувам и незнам как да ги различавам бялото течение от цс...
Гушкам те! :bighug: :hug2: :bighug:
Целувки и до скоро! :balk_5: :balk_5: :balk_5:

« Отговор #58 -: Април 10, 2008, 10:05:05 am »
щом имаш някакви бактерии,които лекуваш...ще е трудно да се ориентираш по ЦС!!тогава щом си сигурна,че е около 16-18 ден..според мен почни от 13-14 ден тестовете за О./за да я хванат,защото нали те отчитат до два дни преди самата О./ !ако почнеш от 13 ден 5 теста ще ти стигнат до 18 включително и би трябвало да я засекат..за всеки случай обаче/ако е първи месец в който ще правиш тестове/ вземи си две опаковки..да имаш налични бройки и след 18 ден..и задължително ще гледаш и БТ да си сигурна,че не си я изпуснала..ще се справиш..няма страшно! :wink:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #59 -: Април 10, 2008, 10:33:20 am »
Благодаря, мила!
Така ще направя - наистина и без това си мисля, че е рано да почна с тестовете ..
Само се чудя какъм тест от двата вида, ама ще видим..
А относно свещичките какво ще кажеш - оказват ли влияние на урината и теста...
Аз ще си ги правя вечер след работа де и ще се мия преди това, че нали от свещичките си остава и изтича през деня, но все пак...
Пък и това с водата и 2-3 часа да не ходиш до тоалетна..
Аз пия много вода и сътветно съм голяма пикла :oops:
Ще видим как ще се справя - ако не се напикам няколко пъти :D
Гушки и до скоро!