Ох, миличка, откога чакам твоето включване!
Нещо много съм се притеснила за тази БТ, че в крайна сметка така и не разбрах дали имам СПКя. Последния гинеколог каза, че нямам, пък и съотношението между лх и фсх е големичко, но в полза на фсх....
Виждаш, че и днес температурата не ми се покачва, но пък е хубаво, че не пада, а!?!?!
Незнам, то моето чудо незнам кога ще стане, но със сигурност няма да е този месец, защото се пазим заради лечението на щитовидната жлеза.
Но просто искам да видя имам ли ову....
Че вече незнам на кой гинеколог да вярвам...
Ендокринологът ми снощи ми каза( когато му споделих да БТ и графиката), че е възможно заради повишената функция на щитовидната жлеза и лечението да ми се удължи цикъла и ако не буквално, то може овулацията да се измести по-късно дори и при нормален цикъл...
Незнам...
То малко са ми притесненията около ЯМР-то, че поне графиката ми да беше наред...
Днес ще ходя в окръжна болница, че ще правя ЯМР на надбъбречната жлеза и много се притеснявам...
Дано всичко мине добре...
А иначе относно начина на мерене на температура май не е точен, защото от теб в другите мнения разбрах, че при живачен термометър трябва да се мери 10 мин, а аз меря 6...
Ама не исках сега да променям и ще си продължа така, а?
Другия месец вече ще държа по 10 минути.
Аз незнам дали сега и свечищките, които слагам не се отразяват, че все къто съм ползвала свещички ми се променя цикъла, но тук незнам дали влияе на Бт....
Ох, теб да те е яд, че си севключила
Че моето много дълго и досадно стана...
Гушкам те
и ти желая слънчев и изпълнен с много положителни емоции и усмивки ден!